C'endrr pate mbreme??

selim

Primus registratum
Re: C'endrr pate mbreme??

e un pash 1 ender sikur po puthesha me 1 femer te bukur dhe nuk e di uzgjova per momentin dhe e pash veten qe po puthja jastikun ndenja pak pastaj thash me vete me mir ne ender dhe u ktheva prap te femra ime e endres .besoj se te gjithve i ka ndodhur kshtu

mostro

Putraku

me pak fjal morali i kesaj qe thu ti eshte..
chi dorme non piglia pesce.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
a gjumash a gjumash /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Nuk e di pse por mram kam pa ne enderr ish burrin tim qe kam ktu te AF (dmth xhonin) /pf/images/graemlins/laugh.gif se si e pash nuk ja u them jo /pf/images/graemlins/tongue.gif

albavina

Primus registratum

kam pare nej enderr mbreme...pooooooo njeeeeeee endeeerr ihihihihihihi cfare endrreeeeeee

Rambla

Primus registratum

Sikur po i jipja makines se bait tim (qe nuk ishte me berlina por coupe), po ecja mrapsh me shpjetesi dhe i prisha deren nga ana shoferit :shrug: :confused:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] Sikur po i jipja makines se bait tim (qe nuk ishte me berlina por coupe), po ecja mrapsh me shpjetesi dhe i prisha deren nga ana shoferit :shrug: :confused: [/qb]
ka qene thjesht nje rikujtim i dickaje qe ka ndodhur /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mbreme pashe ne enderr nje vajze ne shpine time qe nuk e njihja :rolleyes: prinderit dukeshin te lumtur :confused: jooooooooooooooooooo...

Florus

Forumium maestatis

sme kan then gje deri tashi lesswords :rolleyes: mbase ma bejne surprize per ditelindje /pf/images/graemlins/laugh.gif

ti sna the ca ke pa mbreme /pf/images/graemlins/wink.gif

albavina

Primus registratum

:lol: cfare dhurate te bukur :lol:

une..kam pare...nje enderr... /pf/images/graemlins/blush.gif
nejse pse pyet ti eee :smash: :kiss:

Florus

Forumium maestatis

Pyes sepse ndoshta e ke pa veten ne nje shpi te panjohur dhe mezi prisje te vinte dikush :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif
c'na bene kto endrrat :smash:

albavina

Primus registratum

e di qe me verte kam pare nje enderr sikur isha ne nje shtepi por ika me vrap se me kapen mat :lol: