C'endrr pate mbreme??

Shqiptarja

Primus registratum
Re: C'endrr pate mbreme??

He shyqyr me, ia arrita qellimit njehere, t'i shporr qafe njerezit, as ne endra mos me me pa!!!!!
E pra, ta dish e "zerikshme" jam po siiii! /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] me duket se sonte do shikoj enderr me shqiptaren.. /pf/images/graemlins/wink.gif :lol: [/qb]
he se ta tregoj te babi une ty :smash: dhe shoqet e mija nuk po mi le rehat tash :mad: se pak ke ato te gjith tiranen :smash:

RAUL

Primus registratum

ta mba ti thush babit eeee :smash: .edhe une i them se ti rrin tek klubi gjithe diten.... + i them se jon nda me bulinnnn.. he he ta mban.. :lol:

leonora

Primus registratum

hahhaaha po me ben presjon eeeee :smash:
ti e di qe une me babin jemi shum shoke :devil: e thuaj qa te dushe se nuk te beson ty ai :goofy: se eshte mesu me rrenat tuja /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

kurse un kom mamin qe te shkul floket ty.. :smash: sa ti boj nje terheqje litari babit edhe babi kthehet me mua... :lol: i kom marr parasysh gjithqka... :smash:

leonora

Primus registratum

[qb] kurse un kom mamin qe te shkul floket ty.. :smash: sa ti boj nje terheqje litari babit edhe babi kthehet me mua... :lol: i kom marr parasysh gjithqka... :smash: [/qb]
hahhahahhahahahha bej qa te dushe babi eshte i imi, mamit nuk e le babi te me thoje gje nanaaaananaaaaaaaa :goofy: ke inat ti :devil:

Shqiptarja

Primus registratum

Hej, moter e vella mos u grindni per mua mer!
Uhaaaaa edhe ju!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Raul, ri urt ti seee.....do me shohish ne ender masanej!!!!! :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Hej, moter e vella mos u grindni per mua mer!
Uhaaaaa edhe ju!!!!!

Raul, ri urt ti seee.....do me shohish ne ender masanej!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ja tregoj une asaj shtremaluqes.. :smash: :smash: :lol:

erdhe ti eee? sa isha tu ra gjum /pf/images/graemlins/wink.gif tani nuk po bije se kom frik se do te te shoh ty ne enderr.. :tipsy: :kiss:
:kiss:

gatula

Primus registratum

ok darling mund te flesh i qete tani qe erdha une,,,,,,nuk do i lejoj asnjeres qe te hyj ne endrat e tua,,,une mund te vij,,??mos ki frik se nuk do te te bej te keq,,, :wink: ,,,,,,,

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mikrula:
[qb] ok darling mund te flesh i qete tani qe erdha une,,,,,,nuk do i lejoj asnjeres qe te hyj ne endrat e tua,,,une mund te vij,,??mos ki frik se nuk do te te bej te keq,,, :wink: ,,,,,,, [/qb]
:lol: :lol: :lol:
u r the best.. :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

[qb]
erdhe ti eee? sa isha tu ra gjum /pf/images/graemlins/wink.gif tani nuk po bije se kom frik se do te te shoh ty ne enderr.. :tipsy: :kiss:
:kiss: [/qb]
Hmmmmm, kaq te frikohet ky mer....nga femnat?!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mikrula:
[qb] ok darling mund te flesh i qete tani qe erdha une,,,,,,nuk do i lejoj asnjeres qe te hyj ne endrat e tua,,,une mund te vij,,??mos ki frik se nuk do te te bej te keq,,, :wink: ,,,,,,, [/qb]
kadal ti naqe i her se ma mir se une qe jam motra nuk e don ti
shqiptare nuk u ngaterrum per ty naqe po ky eshte koktun e do ja thej turit

Shqiptarja

Primus registratum

Parajsa...po une mi, s'jam dhe aq e eger sa te frikohet nga une, se une nuk ia thej turit...poqese nuk e kerkon nje gjo te tille!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

God,Kam pare ca endrra te shpifura me gjarperinj te gjate pa pafund qe me kane lene nje shije te hidhur per mengjesin :mad:
Ka ndonje te me spjegoje cdo te thote :rolleyes:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Parajsa...po une mi, s'jam dhe aq e eger sa te frikohet nga une, se une nuk ia thej turit...poqese nuk e kerkon nje gjo te tille!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kush te tha qe je eger ty moj.. po ty te kena sheqer te kena :kiss:
lene qa thote ai moj naqe se ka prej te nxetit e ka /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

RAUL

Primus registratum

mire mire jepni ju te dyja boni si mbas qeifit deri sa te vije e fejuara ime tju thyej turit.. :smash: :smash: .apo se ka ajo nje grusht te fort si o nene neneeee. :lol: :lol:

susana

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: Raul, te marte te mira :lol: :lol: eshte bere shefi nje gruhte me keto nightmare qe shikon. qofte me kaq thuaj, dhe mos u befte realitet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

fiona ti nga cila ane je :confused: me mua dhe shqiptaren apo me ate vellain tim qe do te ja thej surratin nej dite se ma ka pru shpirtin ne maje te hunes /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] BO bo sa te egra jane femrat, dhe hajd po deshe ankohu per meshkujt. [/qb]
ANGEL SHYQYR SJEMI NE NGA ATO :lol: