C'endrr pate mbreme??

Princesha

Primus registratum
Re: C'endrr pate mbreme??

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Raul, kur te dalin ne anderr dmth ke qef me te ndodh ne realitet, kot nuk thojn e enderron per nat nji gja... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po he lumt goja ty. /pf/images/graemlins/wink.gif e ke at goj sheqer sheqer e ke. :kiss: kur do te me ndodh qe te pergatitem fizikisht dhe moralisht ti dal hasmit ball per ball. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
he shyqyr, po un jam gojemjalt ti e din /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Meqenese mbreme me deshiruan nje gjum te embel dhe te shoh endera te bukura, me ane te nje sms :wub: , por une nuk pashe gje!!!! :confused: :shrug:

soni2

Primus registratum

enderr the aman aman ma e mira

ishte me dy nji brune e nji bjonde

kurse ajo e mbremshmja e mire ishte kisha pershtypjen se gjthqka shkonte mire

SweetAngel

Primus registratum

Eshte e 3 a e 4-ta here qe shohe po te njenjten enderr.

Sikur me thyen dhembet duke ngrene , dhe nje pjese tjeter me bien dhe shohe dhembe te tjere qe jane duke dale. Kjo eshte nje nga endrrat me te cuditshme qe kam pare ndonjehere.

SweetAngel

Primus registratum

Raul!

Po te ndjeja dhimbje it means that it is not e dream, but real :lol: .
Nuk ndjej jo ( qe ti pergjigjem pyetjes)Por po ta kesh pare ndonjehere "Tomi & Xherry" I ndjej dhembet e thyer ne goje si puna Tomit. Dhe kjo nuk ndodh se ha dicka te forte. Bah. kush i merr vesh endrrat?? :shrug:

soni2

Primus registratum

mos pyt çfare endrre me polic burg compagnie
e provova me u arratis e me zune

sa e keçe

TEDI

Valoris scriptorum

Takova ca MIq t Vjeter ne sa po diskutojshim ca gjona kur m cun ka gjumi ...

RAUL

Primus registratum

kom par nje ender te keqe mbrem.. /pf/images/graemlins/frown.gif

sikur isha tek sheshi skenderbe,aty pash Xhoanen e tosit e veshur si sherife,kishte nxjerr pistoletat ne te dy duart dhe qellonte pam pam,pam pam.,, ateher nderhyra une...

cfar bo i thash? ajo me drejtoj pistoleten the me tha,ore kok qep hajde ketu hajde,,,u afrova i frikesuar deri ne palc :cry: direkt ma priti gjunjezohu se ti nxorra trut ne asfalt, qa te boja,u gjunjezova.. lol ajo me bertiti ore kok laker cvishmi pantollonat shpejt,ja cvesha..... edhe mbadhjet ore trap, :smash: mua duart po mu dridheshin,fytyra me ishte ber si fytyre kinezi.. /pf/images/graemlins/laugh.gif eh me ne fund ja hoqa edhe mbadhjet..syt me ishin fiksuar vetem ne nje pozicjon nuk mund ti levizsha as anash as lart as posht...mbas 2min qetesie ajo e inatosur me tha,cfar po bon?
ja po rri i thash..
XHOANA)o kok trash fillo ore?
RAUL)cfar te filloj?
XHOANA)he mo fillo te me ....... :smash:
R..)po jo me mrs nano se une nuk di keshtu gjonash.
XHOANA)ju djemt shqiptar nuk dini asigjo,,hajt se po te mesoj une ore shqiptar i trash.ateher ajo u gjunjezua por pistoletat i mbante ne duar....
syte e mi nuk po me funksjononi mo,vetem ndygjoja zerin e saj qe vinte me shkeputje,j-aa k-shsh-tu bb-o-he-t(ja keshtu bohet desh me thon)une po e leshoja veten,nuk po duroja mo (nga frika)leqet e kembeve mu dridheshin nga frika kuptohet... ne ato sekonda vetem kur me bjen alarmi i ores dhe me nxorri nga ajo onderr e keqe qe po me merrte shpirtin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

nuk e di se nga me doli kjo xhoana ne onderr sepse vetem njeher e kom takuar.. :tipsy:

ma shpjegoni pak se cfar don me then ju lutem? :cry: lol

leonora

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: :lol: qa paske hek i ziu ti :lol:
por nga ana jon thon qa medon diten shef na anderr /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sunny

Primus registratum

endrra me e bukur qe kam pare eshte duke u puthur ne det me nje shokun tim qe tani eshte i dashuri im
ndersa dje kam fjet tulle

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] :lol: :lol: :lol: :lol: qa paske hek i ziu ti :lol:
por nga ana jon thon qa medon diten shef na anderr /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
thua ta shoh prap sonte meqense e kom menduar sot ter diten? /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink:

Shqiptarja

Primus registratum

[qb] ma shpjegoni pak se cfar don me then ju lutem? :cry: lol [/qb]
Don me thon qe JE DHE DO JESH KOK LAKER!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga 82-shkodrane:
[qb] :lol: qa paske hek i ziu ti :lol:
por nga ana jon thon qa medon diten shef na anderr /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
thua ta shoh prap sonte meqense e kom menduar sot ter diten? /pf/images/graemlins/laugh.gif :wink: [/qb]
hahahhahahah lum une me kte vella qe kam /pf/images/graemlins/laugh.gif anderron dit e nate por gja nuk i takon /pf/images/graemlins/tongue.gif

RAUL

Primus registratum

me duket se sonte do shikoj enderr me shqiptaren.. /pf/images/graemlins/wink.gif :lol:

Shqiptarja

Primus registratum

Shih kush paska ardhe ketu, RAULI!

RAULooooo, mos se po shkove NJEhere ne ender me mua, pastaj s'do te duash me as edhe emrin te ma degjosh e le me te shohish endra me shqiptaren, dmth MUA!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

hahaha ate dua dhe un te te harroj emerin... /pf/images/graemlins/tongue.gif
pastaj sma mbush mendjen se ti je e zerrikshmeeee siq thua.. /pf/images/graemlins/laugh.gif