C'endrr pate mbreme??

SweetAngel

Primus registratum
C'endrr pate mbreme??

Cila qe endrra qe pate mbreme, dhe kush ka qene endrra me e bukur qe keni pare ( n.q.se e mbani mend)?

Do doja ta filloja vete, po m.q.se nuk e mbaj mend( ose nuk kam pare) po ja u le juve. /pf/images/graemlins/smile.gif

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: C'endrr pate mbreme??

Ku osht Helena se parmrom kam pa i onder sikur me ra ka dora nji manjet dhe mu thy mu bo copa-copa.

Mos do te thot qe kam humbur busullen e?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Lr

E keqekuptove hapjen e temes :tipsy: nuk shpjegojme endrra ketu, megjithese i mirpresim ata qe dine te shpjegojne.

RAUL

Primus registratum

hmmmmmm enderra qe pash mbrem.sikur isha ne mes 3femrave dhe po me perdhunonin..une po bertisha ohh ohhh po i thirrsha komshies. /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe nga frika me doli gjumi isha djersit komplet. /pf/images/graemlins/wink.gif dhe u kenaqa kur e pash se ishte vetem nje enderr.. se sikur te ishte realitet mua do me varrosnin per se gjalli.. :lol: :lol:

Le_Routard

Forumium maestatis

Raul, kujdes me keto ondra, mos ja kallxo ne asaj se i hyp inoti, ta pret, ne bi rrehat masnej, nuk ondro mo /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

talli ju talli me fukarejt,une i shkreti mezi u cova nga krevati se isha ber qull....... ne djers kuptohet.... :lol: :lol:

asnjeri nuk doli me ma treguar se cfar don me thon ondrra.. /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:

tulipani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Cila qe endrra qe pate mbreme, dhe kush ka qene endrra me e bukur qe keni pare ( n.q.se e mbani mend)?

Do doja ta filloja vete, po m.q.se nuk e mbaj mend( ose nuk kam pare) po ja u le juve. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Sikur vrapoja me kap trenin per Durres por nuk munda dhe une mbeta m'stacion t'trenit n'Tirone.

ladouce2005

Primus registratum

kam pare dajen, tezen, mamin etj etj
me siguri ngaqe me ka marre shume malli /pf/images/graemlins/frown.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Ku osht Helena se parmrom kam pa i onder sikur me ra ka dora nji manjet dhe mu thy mu bo copa-copa.

Mos do te thot qe kam humbur busullen e?

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti ene pyt edhe pergjigjesh vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
kjo do me thone qe nqs ke ndonje te dashur per momnetin ose diuke te cilen ti po ja mush menjen keq me u lidh me ty, do te pesoje ndonje "shake", keshtu qe BE Careful - i themi neve keteja

SweetAngel

Primus registratum

Raul!

Shpjegimi i endrres tende.

Ishte koha te beje nje dush,ose, te ka vajtur ne mendje te djersitesh. :tipsy:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Raul, kujdes me keto ondra, mos ja kallxo ne asaj se i hyp inoti, ta pret, ne bi rrehat masnej, nuk ondro mo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :lol:

Raul, ti me taman keke ba per fukara, he mor gjynah djal po me 3 femna c'naleti te coi /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Raul!

Shpjegimi i endrres tende.

Ishte koha te beje nje dush,ose, te ka vajtur ne mendje te djersitesh. :tipsy: [/qb]
flm per shpjegimin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Raul, ti me taman keke ba per fukara, he mor gjynah djal po me 3 femna c'naleti te coi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]
as vete se di se nga doli ajo enderr e mire desha me thon e keqe. :tipsy:

Princesha

Primus registratum

Raul, kur te dalin ne anderr dmth ke qef me te ndodh ne realitet, kot nuk thojn e enderron per nat nji gja... /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Raul, kur te dalin ne anderr dmth ke qef me te ndodh ne realitet, kot nuk thojn e enderron per nat nji gja... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po he lumt goja ty. /pf/images/graemlins/wink.gif e ke at goj sheqer sheqer e ke. :kiss: kur do te me ndodh qe te pergatitem fizikisht dhe moralisht ti dal hasmit ball per ball. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Mbreme nuk pashe ender jo, por sonte po shikoj nje loje femijesh!!!!!!!!!

leonora

Primus registratum

Sonte pash enderr qe ka njerz dhe pse te rritur jan akome femi ne mendje dhe gjithashtu arsytojne si femi!!!!