Burre e Grua, Mish e Cfare?!

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Burre e Grua, Mish e Cfare?!

Me femnat s'lodhesh asiher, as tu i dasht e as tu u qajt /pf/images/graemlins/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Gruja që do me qen n'mardhënie normale me burrin duhet detyrimisht ta kapërdijë flirtimin e burrit pasi nuk ka të bëjë me konkurrencë por thjesht me natyrën mashkullore. Përndryshe gjendemi përballë burrit korrekt në prezencë të gruas e të babëzitur në mungesë të saj. Pra fillon mosbesimi, çarja, ndarja.

Ksaj i thon zgjidh e merr. Shumë shpesh gratë akuzojnë meshkujt se nuk i kuptojnë ato. Bëni edhe juve një hap për të kuptuar meshkujt e do jetoni shumë më të qeta.

P.S. Qeni është kafshë, daci është kafshë, burri është kafshë. Sado njeriu të ketë logjikë, natyra i ka bërë shumë mirë gjërat e veta.

[/ QUOTE ]

Jam shume dakort vetem nese ruhet fakti qe ate qe ben burri mund ta beje edhe gruaja. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

S'kam ca te them, i tha Kondra te tera.
Po kshu jan' kto mo Kondre.. te thone "ndrysho ndrysho ndrysho".. edhe ti behesh i mire e tolerant e copash e dhe' dhe arrin te ndryshosh... te themi 15%. Kur te nesermen degjon proven qe femrat jane vertet zoteruese te argumentit: "Ti s'je me ai i pari qe kam njohur une" /pf/images/graemlins/eek.gif

Mos godisni! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

hahahahha eshte e vertete e hidhur po e vertete eshte.Jam vete femer dhe e kam thene e pranoj /pf/images/graemlins/blush.gif

S

Scorpion

Guest

Kondre qenke kariku e frymezu mire sot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

cacol

Forumium maestatis

Epo gabim dhe ti pra, se duhet me ja fut ne vend tjeter, e jo ne dashni!

TranofiljA

Primus registratum

Shpesh na takon te njohim cifte qe kane shume kohe qe jane te martuar, por nuk arrijme te kuptojme dicka:
Burri eshte akoma i dashuruar me femren me te cilen eshte martuar, apo rri me te per detyrim shoqeror?!

[/ QUOTE ]

Une them ka te beje dhe me brezat e cifteve. Dikur ndoshta do thoja qe burri rri me gruan per detyrim shoqeror, por keto dite kjo gje nuk egziston me. Njerezit jane bere me egoiste dhe koncepti i sakrifices ka ndryshuar, te mos them qe po shuhet pak nga pak. Eshte perkedhelur egoja shume....

Kondrapedali

Kondrapedali

S'ka të bëjë me egon Trano. Masnej o shum vështir me i përgjithsu gjonat se ka 6,5 miliard rob n'kët dynjo.

Ka nga t'gjitha llojet. Megjithate detyrimi shoqëror është nga të fundit. Më shumë është ajo që tha Zabja që burri rrin i martuar me gruan sepse ka frikë të rrijë vetëm e ka arritur pjekurinë që të kuptojë se edhe një grua tjetër nuk do të ndryshonte ndonjë gjë në jetën e tij. Kjo eri sa ai të gjejë një femër tjetër e cila mund t'ja trondisi këtë përfundim në të cilin ai ka arritur.

Megjithatë, bazat e dashurisë përzihen me fitoren e "trofesë" e cila rrit së tepërmi "kënaqësinë" e gjuetarit (qoftë mashkull apo femër). Mirëpo pas ca kohe gjuetari ka nevojë për gjueti sërish. Nëse gjahu që kapi në fillim din të lozë lojën atëherë gjuetari nuk ka nevojë të gjuajë tek tufat e mëdha që janë disponibël por rrin e merret me gjahun që nuk arrin ta zotërojë dot.

Shifni se s'jom tu ja fut kot!

TranofiljA

Primus registratum

po ka te beje pak fare me egoizmin. Tani une nga eksperienca nuk flas dot, mund te flas thjeshte eksperience mardhenjesh, por qe ne fund jane baza e marteses.
Besoj se edhe ti e ke vene re qe njerezit jane bere shume me te vetedijshem ne lidhje me "ndjenjat" e tyre. Ideja e divorcit/ndarjes eshte mese e pranueshme dhe normale tani...dhe i aplikohet njesoj si nje mardhenje 3 mujore, dhe asaj 3 vjetore si dhe marteses...cfare dua te them eshte qe vjen nje pike ku pakenaqesia me e vogel tek secili partner ben qe ata te cohen dhe te dalin prej dere (si i thone /pf/images/graemlins/smile.gif) pa e kthyer koken mbrapa....dhe ne fund e quajne nje arritje se paten mundesi te bejne ate qe ndjene.

PS: ti nuk ja ke fut kot...une me ty jam, e kam thene dhe me siper /pf/images/graemlins/grin.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Aaaaa, mos luj mo. Nuk o egoja që o rrit Trano po jon rrit muncit ekonomike që t'lejojn me dal pri dere fishek. Mo përpara s'dilshe dot ashtu se s'kishe pare me i dhon kalamojve, me ble i shpi, me gjet i dashnore (s'njelte mo gjo hiç), etj. Kurse sot t'jep qeveria pare sa t'kesh qef. Megjithate nuk o se me paknaqsin mo t'vogël dalin robt çëfësht pri dere. Zakonisht mlidhen e mlidhen gjonat aq sa nuk ba mo uj pilafi e plas sherri e n'sherr e cipër njoni prej të dyve del prijashta. Masnej ngaqë e kon hunën e modhe shum venosin që me vazhdu ashu si e kon nis n'ven që me i fut içik tango /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Ti mir bo që je me mu se s'del e hum'me /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

TranofiljA

Primus registratum

Pse nuk eshte ego kur mendon vetem per 'sumen' tate e??? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ca ke ti me egon iher....se si shume po ma kundershton /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ego mi o si s'qeka ego. Un po thomi që ka egzistu përher mi. Un egon e du fort /pf/images/graemlins/laugh.gif.

^^MIA^^

Forumium maestatis

S'ka të bëjë me egon Trano. Masnej o shum vështir me i përgjithsu gjonat se ka 6,5 miliard rob n'kët dynjo.

Ka nga t'gjitha llojet. Megjithate detyrimi shoqëror është nga të fundit. Më shumë është ajo që tha Zabja që burri rrin i martuar me gruan sepse ka frikë të rrijë vetëm e ka arritur pjekurinë që të kuptojë se edhe një grua tjetër nuk do të ndryshonte ndonjë gjë në jetën e tij. Kjo eri sa ai të gjejë një femër tjetër e cila mund t'ja trondisi këtë përfundim në të cilin ai ka arritur.

Megjithatë, bazat e dashurisë përzihen me fitoren e "trofesë" e cila rrit së tepërmi "kënaqësinë" e gjuetarit (qoftë mashkull apo femër). Mirëpo pas ca kohe gjuetari ka nevojë për gjueti sërish. Nëse gjahu që kapi në fillim din të lozë lojën atëherë gjuetari nuk ka nevojë të gjuajë tek tufat e mëdha që janë disponibël por rrin e merret me gjahun që nuk arrin ta zotërojë dot.

Shifni se s'jom tu ja fut kot!

[/ QUOTE ]

Je duke thene realitetin dhe realiteti eshte pikerisht keshtu.I zoti eshte ai qe di ta mbaj te grun e vet dhe gruaja burrin e vet.Kur sheh qe bashkeshorti stregon interes ndaj teje,kur ste ploteson ato nevoje bashkeshortore qe duhen plotesuar,e shume gjera te tjera sigurisht qe do kerkoj njeri tjeter te mi plotesoje dhe nese une nuk i plotesoj burrit tim ato qe duhen plotesuar mos te me vi hic cudi e habi kur te shof qe ka zene nje dashnore.
Kondre e ke aq mire muhabetin sa ksaj here e meriton nje derr /pf/images/graemlins/kiss.gif se ke shkruajtur sic ndodh realisht gjithcka.

TranofiljA

Primus registratum

qekeni te dy egoista /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Perkundrazi ,i shofim gjerat sic jane realisht.Une smund te pretendoj te mbaj lidhur me zinxhir bashkeshortin tim por ama do perpiqem qe ne syte e tij te jem e vetme dhe ate gje pretendoj dhe nga ana e tij.:)

^^MIA^^

Forumium maestatis

Do bej te pamunduren qe ai te me shohi mua,ose do bej te njejten gje qe ben dhe ai.