Burre e Grua, Mish e Cfare?!

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Burre e Grua, Mish e Cfare?!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Dakord qe natyra e mashkullit eshte "bythelevizur", por ata duhet ta pyesin mire ate mrapa qe levizin shum kur vendosin te rrine me nje njeri. Po pse ere vetem juve ju merzitet gruja eeeee? Po grat i keni pyt naiher sa n'moj t'hunes iu vij burrat? Si rrjdhim , ky s'osht justifikim Kondre. Perpiqu ene iher .

[/ QUOTE ]

Bulktho, nuk po them që natyra e mashkullit është bythlëvizur. Ajo është e gabuar si vërejtje.

Mashkulli e ka në natyrën e tij të flirtojë, të tërheqë seksin e kundërt në çdo moment, në çdo rast që i jepet dhe kjo jo vetëm me të bukurat por me çdo femër që i bo xix ke truni.

Sipas studimesh të kryera së fundi, çuditërisht, shprehja që meshkujt mendojnë me kokën poshtë është tepër e vërtetë /pf/images/graemlins/shrug.gif. Një mashkull i cili e frenon veten në flirtim nuk ka rrugë tjetër përveçse ta bëjë këtë mbrapa krahëve të gruas.

Flirtimi në vetevete nuk do të thotë preferencë ndaj një tjetre apo mërzitje ndaj gruas. Aspak! Është një sjellje e pavarur e mashkullit nga gjendja e tij aktuale në çift.

Edhe një mashkull i dashuruar çmendurisht pas një femre, në fazat më përvëluese të ndjenjës së tij, në prezencë të një femre tjetër do ndihej i tunduar të flirtonte me atë femër. Problemi qëndron se ai rezervohet në prezencë të gruas apo të dashurës.

Ka një problem të madh kuptimi mes një femre e një mashkulli përsa i përket konceptimit të seksit. Ky problem duhet zgjidhur brenda çiftit pasi përndryshe çifti nuk funksionon mirë. /pf/images/graemlins/winkwink.gif

gurax

Pan ignoramus

Ca seftaresh thu ti. Pa ik lexo nje here ke tema "E kam per here te pare" a si e ka emrin, atje mosha mesatare e seftes eshte 13 vjec /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Po qesh me 'seftaret' e Kordeles /pf/images/graemlins/lol.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Kondre me kto men' asnji kacurrel nuk ke me pi me tim shoq dhe me plot burra te tjere ktu ma do men'ja /pf/images/graemlins/laugh.gif !

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

..

Gruja që do me qen n'mardhënie normale me burrin /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif duhet detyrimisht ta kapërdijë flirtimin e burrit pasi nuk ka të bëjë me konkurrencë por thjesht me natyrën mashkullore. Përndryshe gjendemi përballë burrit korrekt në prezencë të gruas e të babëzitur në mungesë të saj. Pra fillon mosbesimi, çarja, ndarja.

...

[/ QUOTE ]

Kondre ca jane keto gjona qe i ke nxjerre ne shitje si me qone karamele sorpreza, shija merret vesh vetem kur e gelltit?! /pf/images/graemlins/kiss.gif ...ene stomaku dueht ta bluaje detyrimisht?!

Aj medet /pf/images/graemlins/laugh.gif je tu dhon' shembull t'keq per seftaret /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Jo mi jo po m'vje keq kur mo mrapa bin me turi n'rillitet /pf/images/graemlins/laugh.gif. Masnej o tjetër kur e din se ça i pret e nuk m'rrijn me e pranu e tjetër kur nuk din gjo e thojn pse s'm'the! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Qyqa ju te dy /pf/images/graemlins/laugh.gif una perkedhel veten me seftarllikun /pf/images/graemlins/lol.gif me lini te besoj qe jam keshtu deri afer te gjashte /pf/images/graemlins/tipsy.gif dhjetave /pf/images/graemlins/laugh.gif me pas do marr dhe une rruget e te mplakurve neper beteja flirtimesh /pf/images/graemlins/laugh.gif ene do kallxoj historira se si una fitova mbi filan dushmane, ene mbi filane aljene, ene mbi filan goxille ene kshu me radheeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guri /pf/images/graemlins/kiss.gif

Zabelle, ti fol per vete /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

gurax

Pan ignoramus

Ai s'tha qe i flirtohet me burrat moj Izz, mos ki frike per gjera koti dhe ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja, /pf/images/graemlins/kiss.gif se modifikova shkrimin tashti qe e shof se ke shkrujt para meje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kondre me kto men' asnji kacurrel nuk ke me pi me tim shoq dhe me plot burra te tjere ktu ma do men'ja /pf/images/graemlins/laugh.gif !

[/ QUOTE ]

Jo vallaj /pf/images/graemlins/laugh.gif as uje s'ka mo per ket' /pf/images/graemlins/laugh.gif ta perplas rillitetin berdaf ne surrat si me qon fresku gushtit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[/ QUOTE ]

Pse mi, kon fryk ata se do i gjuj e? Po qe tavolin burrash ulen ata se dun me m'kthy menien që mos t'i qis pislliqet /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Trano, nigjo mu. Pregatitu si duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif. /pf/images/graemlins/kiss.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Kondre, merre ne sensin me praktik. je i ulur ne nje tavoline me gruan dhe kjo eshte duke flirtuar fuqishem me nje cutie aty (ndoshta edhe ne heshtje). Ti si reagon, apo i thua "Zemer, une e di qe ti cmendesh per mua, ndaj vazhdo flirto se une e kuptoj kete dhe nuk kam fare probleme". Natyrisht, e gjitha kjo e thene me nje buzeqeshje rrezellitese /pf/images/graemlins/laugh.gif. And they lived all (including the robi qe osht tu flirtu me grun) happily ever after).

Meqenese mashkulli na e konceptoka ndryshe seksin, atehere edhe ne po i themi, vazhdo zemer, fundja une te pres kur te kthehesh /pf/images/graemlins/eek.gif . Nje cift eshte me shume sesa nje ndjenje dhe pasion i forte. Cifti ka perkushtim dhe frenime per hir te te ndenjurit bashke, se pastaj c'u pa, po i kthehemi periudhes se shpellave.

Guri /pf/images/graemlins/wave.gif

Korde /pf/images/graemlins/kiss.gif
</font>

Kordelja

Valoris scriptorum

Une jam me Kondren....ma prishi menjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

O ty t'hongshin njimij dreqnit /pf/images/graemlins/laugh.gif cer je me Kondren ti? Qe Kondra te flirtoje ne ne te majme shkumen te fresket? /pf/images/graemlins/eek.gif Ti mi shoqe je ke kampi armik ne kjo s'te ka hije /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zabelle, merr masa se kemi coroditje mBrenda llojit /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Korde, mos rri kot po fillo thuji burrit sic tha Bulkth-ja: "Zemer, une e di qe ti cmendesh per mua, ndaj vazhdo flirto se une e kuptoj kete dhe nuk kam fare probleme".
Pastaj nga vetja shto: "Ah, me fal nje sekonde te lutem se dua te flirtoj cik kete cunin qe sapo hyri me bluzen alla Waikiki beach". Po duhet te gjesh vetem ndonjerin me favoritet si te Kurro Himenez ke filmi qe s'i mbaj mend emrin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

<font color="brown"> Kondre, merre ne sensin me praktik. je i ulur ne nje tavoline me gruan dhe kjo eshte duke flirtuar fuqishem me nje cutie aty (ndoshta edhe ne heshtje). Ti si reagon, apo i thua "Zemer, une e di qe ti cmendesh per mua, ndaj vazhdo flirto se une e kuptoj kete dhe nuk kam fare probleme". Natyrisht, e gjitha kjo e thene me nje buzeqeshje rrezellitese /pf/images/graemlins/laugh.gif. And they lived all (including the robi qe osht tu flirtu me grun) happily ever after).

Meqenese mashkulli na e konceptoka ndryshe seksin, atehere edhe ne po i themi, vazhdo zemer, fundja une te pres kur te kthehesh /pf/images/graemlins/eek.gif . Nje cift eshte me shume sesa nje ndjenje dhe pasion i forte. Cifti ka perkushtim dhe frenime per hir te te ndenjurit bashke, se pastaj c'u pa, po i kthehemi periudhes se shpellave.

Guri /pf/images/graemlins/wave.gif

Korde /pf/images/graemlins/kiss.gif
</font>

[/ QUOTE ]

Drejt e ke ti Bulktho vetëm se natyra si t'thash mo para i ka bo gjonat që mos t'i dalin pengesa.

Ai frenimi që thu ti, si në çdo fushë tjetër sjell frustrim dhe ku frustrim do duhet të dali diku. Në shumicën e rasteve del tek "komshija" /pf/images/graemlins/shrug.gif dhe kjo sjell idenë e gabuar se flirtimi me femra të tjera është i keq. Kur them flirtimi, nuk e kam llafin që të jem duke fol me grun e t'i përlyhem nji tjetre. Kjo është mungesë respekti në radhë të parë. Në prezencë të gruas, një burrë që e dashuron gruan, sigurisht që do t'i rrijë pranë asaj (grus vet). Por në situata ku gruaja nuk është aty, është më larg, është e zënë, etj. burri vetvetiu kërkon një temë që t'i tërheqë vëmendjen (lodrën me drita /pf/images/graemlins/laugh.gif) dhe shumë shpesh, kur seksi i kundërt interesohet ndaj tij, ai preferon këtë temë. Mund të ndodhë që të ketë një Ferrari aty afër dhe një i pasionuar pas makinave të mos shohë asnjë femër tjetër por kjo preferencë është e zhvilluar ndërkohë që tërheqja për seksin tjetër është e lindur.

Pra tek flirtimi me një femër nuk ka tradhti mendore apo ku di unë ç'kuptoni juve, është thjesht një reagim normal ndaj ligjeve të natyrës.

Për një femër ndryshon disi puna kur flirton pasi në ligjet e natyrës, me kodin që natyra ka caktuar, kjo përkthehet si një ftesë ndaj një mashkulli. Për më tepër, femra nuk mendon me atë poshtë (në përgjithësi pasi ka edhe përjashtime). /pf/images/graemlins/shrug.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Cer parfumi ka hudh ai cuni si ke ai filmi? /pf/images/graemlins/laugh.gif ... se e kam hunden shume te ndjeshme una /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s. Bulkth /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

..

Për një femër ndryshon disi puna kur flirton pasi në ligjet e natyrës, me kodin që natyra ka caktuar, kjo përkthehet si një ftesë ndaj një mashkulli. Për më tepër, femra nuk mendon me atë poshtë (në përgjithësi pasi ka edhe përjashtime). /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Kondre, sa e ke pas bilogjine ti? /pf/images/graemlins/eek.gif Ulu KATER /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tu gjymtofte shqisa e te flirtumit /pf/images/graemlins/laugh.gif Nji kshu! ...na e paraqet ne si fakt natyral /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

gurax

Pan ignoramus

Korde, mos ki fare problem per parfumin. Nje burre i tille jo vetem qe nuk e perdor, por dhe per t'u lare lahet nje here ne stine. all natural. Ke filmi, Kurro lahej vetem kur ecte shpejt me kale dhe lagej nga sterkalat e ndonje pellgu kur vraponte kali. /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Kondre, te thashe qe syrin s'e pengon dot njeri, eshte bere per te pare, te te gjithe pa dallime. Kur shkohet te flirti bohet pak si e vshtir gjendja, m'nigjo mu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif. Se puna, qe thu ti, osht se fillo kshu me syt e omel, po s'dihet se cer shofin mo tutje ato syt /pf/images/graemlins/laugh.gif. Une e kuptoj qe s'jina isoj ka kjo on, se na jena mo t'squta /pf/images/graemlins/laugh.gif per kto pun. Po e di ti qe bo vaki me menu mashkulli me ate posht, i thot gruja "ta pres koken"? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Korde, ai robi osht rob i thjesht, puntor me i llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif, s'o borgjez ai qe me mor vesh c'jon kto ernat e sotme /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

TranofiljA

Primus registratum

Trano, nigjo mu. Pregatitu si duhet /pf/images/graemlins/laugh.gif. /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

pse dhe kjo pune do pergatitje e??? Shume kerkoni dhe ju...me gatu po, me rrit kalamojt po, me ju majt shpine po...tani duhet me u pergatit me ju perkrah ne flirtime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une them qe burri duhet te shofe femra te tjera, se po nuk e beri ket pune do e kem merak se m'ka ndrru skuader. /pf/images/graemlins/laugh.gif Eshte pune e rrezikshme ajo.....prandaj kam marre masat qe dhe une do i kqyr meshkujt /pf/images/graemlins/grin.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

... dhe lagej nga sterkalat e ndonje pellgu kur vraponte kali... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

...qe e kish bo nai kale tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju laguni me sterkala, laguni....ne na pelqen ideja me qon sterkale qe lag vetem i kal...shifni e boni /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif