Burre e Grua, Mish e Cfare?!

cacol

Forumium maestatis
Re: Burre e Grua, Mish e Cfare?!

Dhe ja, skenari u be kuptimplote! /pf/images/graemlins/lol.gif

gurax

Pan ignoramus

Ca ke moj Korde ca ke.. une s'eshte se do i jepsha nga damotet e mia atij, nga ato qe do me qelloje dynjoja... ue. /pf/images/graemlins/smash.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif kaplloqa! Helmth, hudhe i damote t'i gjuj ksaj Kordes me rafishad se m'rref!

mozaiku

Primus registratum

O Kondre, s'po flasim per fantazira e ondrra me sy hap, por per flirte te verteta. /pf/images/graemlins/angel.gif
Pastaj edhe kjo ideja e berjes se naftes qe naten e pare, bie pak ne kundershtim me ato qe u thane me siper si puna e asaj qe " kjo s'ka te beje me faktin qe une e dua gruan"... /pf/images/graemlins/angel.gif Pra edhe nje diskutim i tille , s'ka sesi te influencoje kaq shume tek dashuria per gruan! /pf/images/graemlins/laugh.gif Problemi per mendimin tim qendron tek fakti qe ju e keni cik si te veshtire ti zgjidhni gjojnat me dialog. /pf/images/graemlins/laugh.gif Fundja nuk me duket aq e veshtire te kuptosh se cfare mund te bezdise gruan tende e ta evitosh.

gurax

Pan ignoramus

Dialog? Po ne jemi mjeshtra ne dialog! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
...Fundja nuk me duket aq e veshtire te kuptosh se cfare mund te bezdise gruan tende e ta evitosh.

[/ QUOTE ]

Faleminderit! /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Dialog? Po ne jemi mjeshtra ne dialog! /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Me ke? /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

Korde, ajo pati thene: Problemi per mendimin tim qendron tek fakti qe ju e keni cik si te veshtire ti zgjidhni gjojnat me dialog.

Une e kuptova qe meqe fjala dialog permban fjalen "dy" si rrenje, ma ha mendja qe e ka pas fjalen "te flasesh me dy veta", no? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nope /pf/images/graemlins/laugh.gif! Dy, qofte si fjale, parashtese, ne prapashtese duhet perdorur me shume kujdes se eshte shume "tricky" /pf/images/graemlins/laugh.gif une i quj meshkujt kafshe merdhifese perderisa kane ftofet si jashte si mrena shpise ene kur shpia osht shume e ngrofet...pse u prishen rezistencat juve sa martoheni mer yahoo?...s'marr vesh jo /pf/images/graemlins/cry.gif

mozaiku

Primus registratum

S'po ju detyron kush mos me fol me dy. Ju beni ca te doni me veten tuaj,po na lejoni te vendosim neve per veten tone. Nese 1 person s'do te jete pjese e treshit, nderroni person te trete e mos u mundoni me kot ti mbushni mendjen se e dashuroni. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Moze, largimin qy notën e par nuk do e bojsha prej dashnis për grun por prej dashnis për veten ...

S'dyti, se çfarë e bezdis gruan time nuk më takon mua ta evitoj pasi dalim në rezultat 1 me 0 për grun. Pa shaka tani, nëse unë ndryshoj, evitoj, etj. ato që nuk i pëlqejn grus i bie që marrëdhënia të mos funksionojë. Në një marrëdhënie nuk ka ndryshime, evitime etj., ka pranime. Secili e pranon partnerin me ato që ka e ja duron deri në fund (ose aq sa mundet). Po filluan ndryshimet dalim larg shum.

cacol

Forumium maestatis

Une nuk e di cfare problemesh ke apo ke patur me veten apo me anetare te Forumit.
Ruajtja e intimitetit te anetareve eshte faktor kryesor i pjekurise se postuesve.
Nese heren tjeter do te te drejtohem per kete argument perseri, do te te duhet te regjistrohesh perseri ne AF.

orchidee

Primus registratum

po njeri do flirtoj mi dhe ju tani /pf/images/graemlins/laugh.gif Kshu qe une them me mire burri, kondre /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Sa o ora? pas gjashtes me kap gjithmon gjumi mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Moze, largimin qy notën e par nuk do e bojsha prej dashnis për grun por prej dashnis për veten ...

S'dyti, se çfarë e bezdis gruan time nuk më takon mua ta evitoj pasi dalim në rezultat 1 me 0 për grun. Pa shaka tani, nëse unë ndryshoj, evitoj, etj. ato që nuk i pëlqejn grus i bie që marrëdhënia të mos funksionojë. Në një marrëdhënie nuk ka ndryshime, evitime etj., ka pranime. Secili e pranon partnerin me ato që ka e ja duron deri në fund (ose aq sa mundet). Po filluan ndryshimet dalim larg shum.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif
Jo , osht mire me i dite ca gjojna...
Me fal , po atehere pse duhet te ndryshoj une per burrin e te duroj gjera qe vetja ime ( qe edhe une dua shume) nuk i duron?! Kjo do te thote te mos martohesh fare , perderisa u martoke me kusht qe gruja te duroje.... /pf/images/graemlins/eek.gif
S'du burre... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TranofiljA

Primus registratum

Moze, mos ndrysho hic mi....kur te vish ne shpi dhe ne vend te pazarit te kesh ble kepuce...burri do e pranoje /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

O Moze po une s'detyrova njeri per gje, pytjes qe beri Kordelja ju pergjigja... /pf/images/graemlins/shrug.gif Kush foli per tre se tashti me nxefe. Per inat te Kordes, qe thote se kam ftohte. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo me kusht që gruaja të durojë Moze. Kushte s'ka martesa. Un jom un e ti je ti. Ktu ku jemi e kta që jemi a mund t'bojm gjo? Po - jo n'varsi t'përbashkëtave që kanë.

Mos ki frikë se burrat pranojnë më shumë pasi fatmirësisht e kanë më të lehtë të pranojnë e të tolerojnë /pf/images/graemlins/shrug.gif!

P.S. Jo për çështje neri /pf/images/graemlins/laugh.gif

gurax

Pan ignoramus

S'kam ca te them, i tha Kondra te tera.
Po kshu jan' kto mo Kondre.. te thone "ndrysho ndrysho ndrysho".. edhe ti behesh i mire e tolerant e copash e dhe' dhe arrin te ndryshosh... te themi 15%. Kur te nesermen degjon proven qe femrat jane vertet zoteruese te argumentit: "Ti s'je me ai i pari qe kam njohur une" /pf/images/graemlins/eek.gif

Mos godisni! /pf/images/graemlins/laugh.gif