bjondet ne shqiperi

abs

nuk e di...
Re: bjondet ne shqiperi

Po ty re, s te asht dhane rasti te mesosh, qe ato qe din mos ti tregosh te gjitha?

Plus, kam degjuar nje shprehje nga nje i burgosur,
i thane:- po ti mor, qe kane tane respekt per ty, cfare ban ktu?

A tha mirditori:- e gjitha kjo pune per 50lek, si mor per 50 lek je rras n burg?
vazhdoi:- me 50 kisha ble nje totius (se di a shkruhet keshtu,eshte dry/celes)qe t ja veja gojes!

kshtuqe, maj gojen e /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

pak a shum un e kuptova se çfar zdoje me thon..

hyp n'qill t'7 e sta tregoj /pf/images/graemlins/tonguee.gif

po ti fute kunjin qe kam qen e sju a tregoj, skishe pse ta shprehje
kshuqe ta maje gojen dhe ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif

eddantes

Primus registratum

ke fotot pershembull shikohet, po te shikosh shkollen jeronim de rada ne tirane jane te gjithe zeshkane me flok te zeza, po e dini ku eshte shkolla???? TE BRRAKA menjifjale jane gjysma arixhinj

abs

nuk e di...

Na dhe nje fmi /pf/images/graemlins/angel.gif <font color="red">puro shqiptar </font> i kohes se monos!rrapatush e ka ba nana e vet /pf/images/graemlins/angel.gif tashme i gatshem per nuse! /pf/images/graemlins/cool.gif
S kalxoj kush asht! /pf/images/graemlins/cooli.gif

au.jpg

abs

nuk e di...

dias, abstraktja kur ka ken ikaq e vogel, i ka pas floket ma te gjata e kacurrela, ky personi siper, t betohem qe s hyn n fisin abstract /pf/images/graemlins/wink.gif
por, kjo asht e bukura e shqiptarve /pf/images/graemlins/cooli.gif, qe -jo vec "fisi jone" jena bardhosha /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Ciao Zog, jo s eshte ai, thot Absi /pf/images/graemlins/smile.gif
(pervehte se njoh /pf/images/graemlins/shrug.gif)

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Bixhozi ka qene i ndaluar ne Shqiperi /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gifaq me teper per bebet.Jam e sigurt qe Abs ka qene yllke shembullore, /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif kjo ketu ka pas shfaqje te huja qe e vogel...nuk me duket si Abs... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Na dhe nje fmi /pf/images/graemlins/angel.gif <font color="red">puro shqiptar </font> i kohes se monos!rrapatush e ka ba nana e vet /pf/images/graemlins/angel.gif tashme i gatshem per nuse! /pf/images/graemlins/cool.gif
S kalxoj kush asht! /pf/images/graemlins/cooli.gif

[/ QUOTE ]

A nuk e lexoni qe nuk asht vajze? /pf/images/graemlins/smile.gif

(ma thot mendja /pf/images/graemlins/crazy.gif , se ka ken tuj msu bixhozin prej Absit /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Le_Routard

Forumium maestatis

Po noji foto ku dalin detajet ne pah a ka?

A thua te kete qene bixhoxhzi i vogel me fustan, apo thjesht bixhozxhesh e vogel? Mahhh, veshtire te thuhet...

Hajt gezuar pashket nje here dhe hengshi sa me shume cukullata!

abs

nuk e di...

LR-bixhoz luj DHE vete /pf/images/graemlins/grin.gif, por kjo s do te thote qe jam e vetme qe luj bixhoj /pf/images/graemlins/wink.gif
tesh na shkodrant kena ken gjithmone kundra rregjimit /pf/images/graemlins/crazy.gif, e kena pa hy ktu n keller per me msheh librat e verdha e me lujt bixhoz /pf/images/graemlins/rockband.gif.
Verdhe.jpg

(per kuriozat kjo, qe te krijojne nje imazh ma konkret)
Tesh i kena lan n harres kto keller, se andrra jone ka ken gjithmone me shetit iher ameriken, ndoshta kur t kthehna dhe mund t merrna me pune, iher s kena nge /pf/images/graemlins/cool.gif

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
i them miqve te mij ketu qe ne shqiperi gjysma jane bjonde nuk e besojne, kush ka foto ti veje ketu ju lutem

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif bjonde me lesh te zi, te oksigjenum. Do thoja, me shume ne na marrin ngjyre floket nga qe rrime tere kohes ne diell. /pf/images/graemlins/laugh.gif E pa ofendu njeri ne vendet malore shumica bjond jane, eshte e atille klima /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...

Kjo rradakja jeme se kupton kte fjalen tande Scorpi "pa ofendu njeri", sepse kush i ka ly flokt, si ka ly pa deshiren e vet te vetdijshme, dhe pse duhet te ndihet i/e ofenduar se marr vesht, ja shpegon absit tand pak, se s funksionoka iky kandveshtrimi /pf/images/graemlins/grin.gif hajt yll, m rrezato pak, t lutna /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: a thu t paska zan pluhni i stazhiunuar i ktij kellerit siper /pf/images/graemlins/lol.gif

S

Scorpion

Guest

Hahaha une bjond kam qene femije maj rrapatushe, po me kane qe qeth nja 200 here qeros ne femijeri /pf/images/graemlins/laugh.gif e ka ik ngjyra e verdhe, tash i kam ngjyre geshtenje /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

At e di mor malsor/katundarit /pf/images/graemlins/tipsy.gif, se ke ken bjond e je ba brun, gati 80% njashtu kena ken! /pf/images/graemlins/smile.gif

Por m jep pergj pyetjes se t kapa n dore /pf/images/graemlins/laugh.gif