Po ty re, s te asht dhane rasti te mesosh, qe ato qe din mos ti tregosh te gjitha?
Plus, kam degjuar nje shprehje nga nje i burgosur,
i thane:- po ti mor, qe kane tane respekt per ty, cfare ban ktu?
A tha mirditori:- e gjitha kjo pune per 50lek, si mor per 50 lek je rras n burg?
vazhdoi:- me 50 kisha ble nje totius (se di a shkruhet keshtu,eshte dry/celes)qe t ja veja gojes!
kshtuqe, maj gojen e /pf/images/graemlins/laugh.gif
ke fotot pershembull shikohet, po te shikosh shkollen jeronim de rada ne tirane jane te gjithe zeshkane me flok te zeza, po e dini ku eshte shkolla???? TE BRRAKA menjifjale jane gjysma arixhinj
Na dhe nje fmi /pf/images/graemlins/angel.gif <font color="red">puro shqiptar </font> i kohes se monos!rrapatush e ka ba nana e vet /pf/images/graemlins/angel.gif tashme i gatshem per nuse! /pf/images/graemlins/cool.gif
S kalxoj kush asht! /pf/images/graemlins/cooli.gif
dias, abstraktja kur ka ken ikaq e vogel, i ka pas floket ma te gjata e kacurrela, ky personi siper, t betohem qe s hyn n fisin abstract /pf/images/graemlins/wink.gif
por, kjo asht e bukura e shqiptarve /pf/images/graemlins/cooli.gif, qe -jo vec "fisi jone" jena bardhosha /pf/images/graemlins/grin.gif
Bixhozi ka qene i ndaluar ne Shqiperi /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gifaq me teper per bebet.Jam e sigurt qe Abs ka qene yllke shembullore, /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/angel.gif kjo ketu ka pas shfaqje te huja qe e vogel...nuk me duket si Abs... /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Na dhe nje fmi /pf/images/graemlins/angel.gif <font color="red">puro shqiptar </font> i kohes se monos!rrapatush e ka ba nana e vet /pf/images/graemlins/angel.gif tashme i gatshem per nuse! /pf/images/graemlins/cool.gif
S kalxoj kush asht! /pf/images/graemlins/cooli.gif
[/ QUOTE ]
A nuk e lexoni qe nuk asht vajze? /pf/images/graemlins/smile.gif
(ma thot mendja /pf/images/graemlins/crazy.gif , se ka ken tuj msu bixhozin prej Absit /pf/images/graemlins/laugh.gif )
LR-bixhoz luj DHE vete /pf/images/graemlins/grin.gif, por kjo s do te thote qe jam e vetme qe luj bixhoj /pf/images/graemlins/wink.gif
tesh na shkodrant kena ken gjithmone kundra rregjimit /pf/images/graemlins/crazy.gif, e kena pa hy ktu n keller per me msheh librat e verdha e me lujt bixhoz /pf/images/graemlins/rockband.gif.
(per kuriozat kjo, qe te krijojne nje imazh ma konkret)
Tesh i kena lan n harres kto keller, se andrra jone ka ken gjithmone me shetit iher ameriken, ndoshta kur t kthehna dhe mund t merrna me pune, iher s kena nge /pf/images/graemlins/cool.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
i them miqve te mij ketu qe ne shqiperi gjysma jane bjonde nuk e besojne, kush ka foto ti veje ketu ju lutem
[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif bjonde me lesh te zi, te oksigjenum. Do thoja, me shume ne na marrin ngjyre floket nga qe rrime tere kohes ne diell. /pf/images/graemlins/laugh.gif E pa ofendu njeri ne vendet malore shumica bjond jane, eshte e atille klima /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Kjo rradakja jeme se kupton kte fjalen tande Scorpi "pa ofendu njeri", sepse kush i ka ly flokt, si ka ly pa deshiren e vet te vetdijshme, dhe pse duhet te ndihet i/e ofenduar se marr vesht, ja shpegon absit tand pak, se s funksionoka iky kandveshtrimi /pf/images/graemlins/grin.gif hajt yll, m rrezato pak, t lutna /pf/images/graemlins/laugh.gif
PS: a thu t paska zan pluhni i stazhiunuar i ktij kellerit siper /pf/images/graemlins/lol.gif
Hahaha une bjond kam qene femije maj rrapatushe, po me kane qe qeth nja 200 here qeros ne femijeri /pf/images/graemlins/laugh.gif e ka ik ngjyra e verdhe, tash i kam ngjyre geshtenje /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.