bjondet ne shqiperi

abs

nuk e di...
Re: bjondet ne shqiperi

Femijte e fshatrave mes lezhes e Mirdites viti 2003 /pf/images/graemlins/smile.gif

blond.jpg

blond2.jpg

blond3.jpg

blond4.jpg

blond5.jpg

blond1.jpg

zog

Primus registratum

ai me syza eshte marsian /pf/images/graemlins/laugh.gif aq bardhosh s'ka as ne suedi

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ai i shkreti eshte Albinos dhe ka gjithanej por shume rralle

marina s.

Forumium maestatis

ka qene nje çun ashtu te lagja ime /pf/images/graemlins/laugh.gif ...keto rastet e rralla po na dalin te shpeshta ne Shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Ja nipcja im ketu, bjond dhe syckat gri. /pf/images/graemlins/wub.gif
S´ka asnje dallim nga gjermont dhe pse me te dy prinderit shqipo... /pf/images/graemlins/angel.gif

Ne_Tirane.jpg

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ai i shkreti eshte Albinos dhe ka gjithanej por shume rralle

[/ QUOTE ]

hem qellimisht permenda marsianin, pikerisht qe dikush te permendte kete fjalen ALBINOS, qe pa sforcim tregon qe robi i bardhe ka lind fillimisht ne shqiperi. pra eshte produkt shqiptar.

ne pastaj e kemi eksportu kudo n'evrop.

je crois dur comme fer ne kete teorine "marsiane". /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

abs.. te betohem qe ate foton e par ai kalamoni me ate gjon e verdh gun çar e ka, po un i njof per anej afer Shkodres ato booooooo nejse perqindje e lart qe ai esht, i kam gjujt mamin iher e i koh /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Lozonjare.. komplimenti per nipçen

po mir e ke nipçe nga motra apo nga vllai..?

marina s.

Forumium maestatis

yll i vogel /pf/images/graemlins/wub.gif edhe kushuriri im i ka syçkat gri /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

[/ QUOTE ]

Nga ime moter...dhe ka syte e saj...gri me jeshil...s´iu merren vesh me i llaf,
se iu ndryshojne me kohen /pf/images/graemlins/smile.gif

Thnx Skeptik...O po jemi rrace e bukur , pike muabetit /pf/images/graemlins/laugh.gif

i_own_u

Primus registratum

po po rrac shum e bukur jemi eheee me duket se ktu ja 3 faqe para kam lon pershtypjen personale per rrac qe kemi, nejse

Lozonjare.. komplimenti dhe i her, e komplimenti kush e ka qit n'drit, kshu pra na bohet qefi, se o turp me rob shpije me u krenu me ato kalamojt me lopata /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...

abs.. te betohem qe ate foton e par ai kalamoni me ate gjon e verdh gun çar e ka, po un i njof per anej afer Shkodres ato booooooo nejse perqindje e lart qe ai esht, i kam gjujt mamin iher e i koh /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

yyy re i ke gjujt mamin ti atij, ai magjari jot s ka hyp hala maje e mes malesh /pf/images/graemlins/grin.gif, s me ke thane qe je udhtar me cant shpine /pf/images/graemlins/wink.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

yyyyyyyyy
ai ka shetite ton ballkanin e lere me Spacin. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

i_own_u

Primus registratum

ngjason shum shum me i fmi ktu ku jam te betohem, sa meshu e shof aq me shum bindem qe esht ai

po tashi qe pash foton se ku paska jetu mami i kalamonit jap dorheqjen /pf/images/graemlins/tonguee.gif se gjuj mo jo /pf/images/graemlins/tonguee.gif

i_own_u

Primus registratum

po Toli e vertet kam qen ne shum vende te ballkanit dhe ate te Shqiperis etnike qe te thash e bona se e kisha merak.. me njoft se çfar jeni *mos per gjynof*

po ti Legjioni si e ke ballin..? meqe ra llafi

abs

nuk e di...

yyyyyyyyy
ai ka shetite ton ballkanin e lere me Spacin. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Gricesh si kalama mistrec, mos te vij keq kur te te heq veshin ok? edhe pse je ba ... e lash /pf/images/graemlins/wink.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

mirde une nuk thash gje mer,
thash se ke shetit neper ballkan, e asgje tjeter.
u pendove.
nqse don do e fshi mesazhin,
o sa i rende qe je mer, /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

Ne Spac kam qene vec une nga i gjithe forumi, per arsyen mos me pyesni /pf/images/graemlins/wink.gif

Legji s ta ka mesu babi ty ate rregullin, qe kur te martohesh, t ja presish koken maces qe naten e pare /pf/images/graemlins/idea.gif

i_own_u

Primus registratum

jo re Legjioni se smerzitem per kaq gjo un..

ti shyqyr qe po shprehesh, nejse

po sme the si e ke ballin ti.. qe ta hudhim noi gjo per temen apo jo..?

i_own_u

Primus registratum

iiiiiii abs.. na e trego ate muhabetin e Spacit mos ja fut kot tashi qe mos me pysni.