ka qene nje çun ashtu te lagja ime /pf/images/graemlins/laugh.gif ...keto rastet e rralla po na dalin te shpeshta ne Shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja nipcja im ketu, bjond dhe syckat gri. /pf/images/graemlins/wub.gif
S´ka asnje dallim nga gjermont dhe pse me te dy prinderit shqipo... /pf/images/graemlins/angel.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ai i shkreti eshte Albinos dhe ka gjithanej por shume rralle
[/ QUOTE ]
hem qellimisht permenda marsianin, pikerisht qe dikush te permendte kete fjalen ALBINOS, qe pa sforcim tregon qe robi i bardhe ka lind fillimisht ne shqiperi. pra eshte produkt shqiptar.
ne pastaj e kemi eksportu kudo n'evrop.
je crois dur comme fer ne kete teorine "marsiane". /pf/images/graemlins/laugh.gif
abs.. te betohem qe ate foton e par ai kalamoni me ate gjon e verdh gun çar e ka, po un i njof per anej afer Shkodres ato booooooo nejse perqindje e lart qe ai esht, i kam gjujt mamin iher e i koh /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif
po po rrac shum e bukur jemi eheee me duket se ktu ja 3 faqe para kam lon pershtypjen personale per rrac qe kemi, nejse
Lozonjare.. komplimenti dhe i her, e komplimenti kush e ka qit n'drit, kshu pra na bohet qefi, se o turp me rob shpije me u krenu me ato kalamojt me lopata /pf/images/graemlins/tonguee.gif
abs.. te betohem qe ate foton e par ai kalamoni me ate gjon e verdh gun çar e ka, po un i njof per anej afer Shkodres ato booooooo nejse perqindje e lart qe ai esht, i kam gjujt mamin iher e i koh /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Lozonjare.. komplimenti per nipçen
po mir e ke nipçe nga motra apo nga vllai..?
[/ QUOTE ]
yyy re i ke gjujt mamin ti atij, ai magjari jot s ka hyp hala maje e mes malesh /pf/images/graemlins/grin.gif, s me ke thane qe je udhtar me cant shpine /pf/images/graemlins/wink.gif
po Toli e vertet kam qen ne shum vende te ballkanit dhe ate te Shqiperis etnike qe te thash e bona se e kisha merak.. me njoft se çfar jeni *mos per gjynof*
yyyyyyyyy
ai ka shetite ton ballkanin e lere me Spacin. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
[/ QUOTE ]
Gricesh si kalama mistrec, mos te vij keq kur te te heq veshin ok? edhe pse je ba ... e lash /pf/images/graemlins/wink.gif
mirde une nuk thash gje mer,
thash se ke shetit neper ballkan, e asgje tjeter.
u pendove.
nqse don do e fshi mesazhin,
o sa i rende qe je mer, /pf/images/graemlins/wave.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.