bjondet ne shqiperi

Legjionixx

Forumium maestatis
Re: bjondet ne shqiperi

Qe kure Shqiptaret qenkan bere nordik /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Qe kur ka dal boja me ly floket /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eddantes

Primus registratum

pse mi dahlia gjith katnart e myzeqese dhe labt bjonda i ke, mir thoshte nje shoqja ime: ne shqiperi bjondet jane pjelle e fshatarsise

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Se njoh Myzeqene dhe vajzat laluce une /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Une per veten time jam brune

shqiptari87

Primus registratum

HAHAHAHAHAHAHAHAHA BOJA E FLOKEVE VALLAJ NA E KA PRISH GJITH PUNEN. ORE PO ATEHERE KUR ERDHI GJERMANI SI IA BEME QE SHPETUA? ATEHERE NUK KISHTE DHE BOJE PER FLOKET. KA MUNDESI QE TE NA JENE ZVERDHUR SA ERDHI, KA SHUME MUNDESI.
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
i them miqve te mij ketu qe ne shqiperi gjysma jane bjonde nuk e besojne, kush ka foto ti veje ketu ju lutem

[/ QUOTE ]

po vendos disa Lidhje...5 foto.po te pelqyen,perdori /pf/images/graemlins/smile.gif

Dani83

Primus registratum

412840641-4444.jpg
/pf/images/graemlins/smile.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

hhhhhhaaaaaaa,
keta cuna jane, nga rrafshi i Dukagjinit ''Kosove''por ata me vone do te behen Kacurrela,
Shumica e Dukagjinaseve jane keshtu ne femiri. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Dani83

Primus registratum

jemi apo s'jemi bionda te lindur /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/angel.gif
delet-shqiptare.jpg

marina s.

Forumium maestatis

kjo(jo delet) eshte njera nga ato foto qe kam vendosur edhe une /pf/images/graemlins/smile.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

HAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHAAAAAAAAAAAA ,

ku more ket Foto mer DREQ /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Hahahahaha
hahahahaha
Nga kush krahine jane keto Bjondikat more aman /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Dani83

Primus registratum

kjo(jo delet) eshte njera nga ato foto qe kam vendosur edhe une /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

ke te drejte Sceptic
mora URL-ne e fotos tende dhe e vendosa imazh.
/pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Asklipio

Primus registratum

Meqenese nuk e njihni sic duket perberjen e races shqiptare po u ndihmoj une pak /pf/images/graemlins/smile.gif

dsc045940oi.jpg

dsc046938gm.jpg

Tiranase

2005Steve&Students.jpg

Zona e Mirdites

Al21_12a_040501.jpg

Labe

Asklipio

Primus registratum

Partizani.sized.jpg

s4_47.jpg

s8_33.jpg

Klasat_Partizani.sized.jpg

Vitet_e_Para_Qemal_Stafa.sized.jpg

Disa_nga_Nxenesit_H_Vogli.sized.jpg

Une theme qe jen\mi me shume se 50 % bjonda.keto jane foto nga shkollat 8 vjecare.

Nxenesit_H_Vogli.sized.jpg

zog

Primus registratum

te lumte ! ja u mylle gojen (me prova) brunave qe kane shkrujt lart.

zog

Primus registratum

pse mi dahlia gjith katnart e myzeqese dhe labt bjonda i ke, mir thoshte nje shoqja ime: ne shqiperi bjondet jane pjelle e fshatarsise

[/ QUOTE ]

si kudo ne europe. ngaqe fshataret kryesisht (perveç shume fshatrave nge jugu, skrapari, saranda, korça, berati, ku popullsia ka qene bujkrobe e huaj e sjelle fillimisht per te punuar token e bejlereve shqiptare si dhe popullsuar zonen) jane popullsi e paster e autoktone. ne qytetet e medhaja europiane sheh sot vetem zezake e arabe.

keshtu ka ndodh edhe ne shqiperi ne kohe te ndryshme, ka pas latine, vllahe, greke, armene, çifute, turq, etj, ne qytetet shqiptare. emigranti nuk shkon jashte te banoje perseri ne fshat pasi ai ne fshat jeton.