si s'e njihkam arin une kam qene te pallati tjeter ne kat te dyte.jam nja dy vjet me i madh jam ne shkolle ne bologna. Do vuake mungesen e kioskave kur te shkosh. /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: po ti ku jeFillimisht postuar nga Logos:
[qb] Po vras mendjen se kush mund te jesh, po prape nuk e gjej dot. Mos ke qene ne nje pallat me Ari Bejtjen? Arin e kam pas shok klase, e kam shok te mire fort hala. E njef? Car moshe ke ti vlla? Ka thuajse 2 vjet qe nuk kam qene ne Shqiperi. Edhe heren e fundit qe isha, per vit te ri, kisha 1 vit e gjysem. Ku ndodhesh ti?
Na mblodhi Beslidhja! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
une jam lezhjane puro!!!!!edhe jetoj ne lezhe aktualisht nqs keni ndonje pyetje per Lezhen(a per ndonjenen)pytni!!!!! :lol:Fillimisht postuar nga Logos:
[qb] angeldeviled...lezhjane je ti naqe? Nuk kena kundershtime edhe po te mos ishe. Te dum fort gjithsesi, per sa kohe nuk je tifoze me Vllaznine apo me Lacin. /pf/images/graemlins/laugh.gif
aRBi shpjegohu lal se lagjja Beslidhja asht edhe lagjja e Drinit. Ku e merr buken ti taman? Une e kam pa marre te Lili. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
1.ça lagjeje dmth ku e ke shpine /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb]une jam lezhjane puro!!!!!edhe jetoj ne lezhe aktualisht nqs keni ndonje pyetje per Lezhen(a per ndonjenen)pytni!!!!! :lol: [/qb]
Pash zoten ta marrsha, na thuj ku rrin, dhe kush je? Mosha, matura, dhe lagjja? Une jam Admiri i vetem nga lagjja e Drinit. Matura 2000. /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] une jam lezhjane puro!!!!!edhe jetoj ne lezhe aktualisht nqs keni ndonje pyetje per Lezhen(a per ndonjenen)pytni!!!!! :lol: [/qb]
shko mor cun se s'ban per mu!!!!se harrovaFillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-:
[qb] Angel ngele duke me treguar ne cdo cep qe je beqo e mora vesh do e mar parasysh vet tani /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]