Barcaleta...Nga te gjitha llojet jane te lejushme!!

peson

Primus registratum
Re: Barcaleta...Nga te gjitha llojet jane te lejushme!!

Ishte njehere nje njera qe i vinte p... era qepe dhe e kishte problem shume se nuk bente dot dashuri me asnje se sa zhvishej kundermonte era qepe.Shume e merzitur i qan hallin e saj nje shoqes se saj e cila vendos ta ndihmoj.Pas disa ditesh vjen kjo shoqja me vrap dhe i thote te kam gjetur nje djale qe nuk ndien fare asnje ere.Dalin keto te dyja me kete djalin dhe per ta provuar ne ndiente gje apo jo e provokojne duke i thene :
-Sa ere te mire ka ky trendafili
-Ah nuk ndjej gje une i thote ai.
Ja hodha thote kjo dhe e merr kete djalin dhe shkojne ne shtepi dhe fillojne te zhvishen.Kur ishin gati per te kryer mardhenie i thote ky djali kesaj vajzes.
-Po ty moj te vin p... era qepe?
-Po ti sikur nuk ndieje asgje i thote kjo vajza?
-Po mua po me djegin syte i thote ky djali.

peson

Primus registratum

Elbasani njihet si vendi ku lindin kafshe te rralla.si puna e atij vicit me dy koke, e ku e di une se cfare,por behen lindje te rralla.Dhe kjo barselete qe do tju tregoj lidhet me kete fenomen.
Ne Elbasan:
Vajza i thote te emes:"O mama pse kam tre gjokse une?"
Ku e di une i thote e ema.
Po pse kam tre gjokse moj mama,te lutem ma thuaj?
Me plasi k... mua i thote mamaja.

peson

Primus registratum

Ne repartin e forcave speciale kishin ardhur dy qene kufiri dhe komandanti cakton dy police qe te kujdeseshin per qente.Dy policet qe te mos ti ngateronin qente vendosen tu benin nga nje shenje.Njeri futet ne nje dhome dhe tjetri ne nje dhome tjeter.Pasi dalin shikojne qe secili i kishte prere qenit te tij veshin e djathte.Si do t'ja bejme vendosen te benin nje shenje tjeter.Futen perseri ne dhomat e tyre dhe kur dalin shohin qe kesaj rradhe qe te dy i kishin prere veshin e majte.Thote njeri prej tyre,keshtu si e kemi nisur do ti leme qente sakat,me mire une po marre te ziun ti merr te bardhin.

peson

Primus registratum

Ishin njehere tre shoqe nje italiane nje gjermane dhe nje franceze dhe ishin ne nje kolegj.Keto vendosen qe kur te ktheheshin ne kolegj qe mos ta merrte vesh kujdestarja qe keto kishin bere sex gjate kohes se pushimit,i thoshin njera-tjetres :"Hengre gjelle me patate sot".Kjo histori vazhdoi deri sa mbaroi shkolla.Secila nga keto shkoi ne vendin e vet.Pas disa kohesh i shkruajne letra njera-tjetres.
Francezja i shkruan gjermanes dhe italianes :
-Jam martuar me Pierin nje avokat shume i zoti,nga gjendja ekonomike jemi mire fare.Gjelle me patate hame 3 here ne jave.
Gjermanja i shkruan francezes dhe italianes :
-Jam martuar me Hansin nje ekonomist shume i zoti,nga gjendja ekonomike jemi mire fare.Gjelle me patate hame 4 here ne jave.
Italiania i shkruan gjermanes dhe francezes :
-Sono spossato con Muco un' emigrante albanese,nga gjendja ekonomike jemi cope-cope,Mucua punon ne ndertim.Gjelle me patate hame dite per dite,kur e ka punen afer vjen e ha "dreken" ne shtepi.Po me ka pjell belaja me te se pasi mbaron se ngreni i fut nje te lepire dhe "taves".

peson

Primus registratum

ishin 2 shoke te ngushte qe shkonin gjithmon ne te njejtin lokal,ne te njejten ore dhe porosisnin gjithmon 2 teke raki.nje dite nje nga shoket vdes ne nje aksident.te nesermen ai shoku i tij shkon ne te njejtin lokal ne te njejten ore dhe porosit 2 teke.pse nuk mer 1 dopjo i thote kamarieri.po 1 teke per vete 1 per shokun qe ka vdekur.mbas 1 muaji vete perseri te i njejti lokal ne te njejten ore e porosit 1 teke.kamarieri i thote:kaq shpejt e humbe respektin per shokun.un e kam lene rakine po kete po e pi per shokun qe me ka vdekur

peson

Primus registratum

Kishte ariu ditelindjen dhe fton te gjith kafshet e pyllit.E kishte shtruar me te gjitha per te ngrene e per te pire dhe vetem i mungonte coca- cola.
Filluan tu u zi qe kush ta blinte.
Dhe midis te gjithve u tregua zemer mire breshka.
Nje tu nisur por kur kalojn nje ore 2 ,3
Shkoi 7 ore dhe nuk po vinte breshka.
kafshet e tjera spo duronin me dhe filluan tu e shajt breshken qe po vonoej.
Dhe breshka ja beri pushoni mos me shani se nuk hika fare
Nuk kishte arit akoma ke dera breshka

peson

Primus registratum

Ishte elefanti me miun dhe te dy si shok e lane qe kush e hidhte njeri -tjetrin me pordha me larg.
Ne fillim behet gati miu.Ja leshon me pordh elefantit dhe e hedh 5 male larg.
I vjen radha elefantit tja fus miut me pordh.
Ja fut dhe e con miun ne nje planet tjeter.
Kur miu qe nga ai planeti me nje artopolant duke i then elefantit:

Pse me me bubullima e lam ne????????

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga GiShteZa:
[qb] Ishin njehere tre shoqe nje italiane nje gjermane dhe nje franceze dhe ishin ne nje kolegj.Keto vendosen qe kur te ktheheshin ne kolegj qe mos ta merrte vesh kujdestarja qe keto kishin bere sex gjate kohes se pushimit,i thoshin njera-tjetres :"Hengre gjelle me patate sot".Kjo histori vazhdoi deri sa mbaroi shkolla.Secila nga keto shkoi ne vendin e vet.Pas disa kohesh i shkruajne letra njera-tjetres.
-Jam martuar me Pierin nje avokat shume i zoti,nga gjendja ekonomike jemi mire fare.Gjelle me patate hame 3 here ne jave.
-Jam martuar me Hansin nje ekonomist shume i zoti,nga gjendja ekonomike jemi mire fare.Gjelle me patate hame 4 here ne jave.
-Sono spossato con Muco un' emigrante albanese,nga gjendja ekonomike jemi cope-cope,Mucua punon ne ndertim.Gjelle me patate hame dite per dite,kur e ka punen afer vjen e ha "dreken" ne shtepi.Po me ka pjell belaja me te se pasi mbaron se ngreni i fut nje te lepire dhe "taves". [/qb]
Gishteza kto jan t vjetra ne e para jane 3 shoqe jo konviktore por qe jane Turiste dhe Takohen ne Spanje . Ndersa per te dyten ishin te 2 pijanece ...

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga GiShteZa:
[qb] Ishin njehere tre shoqe nje italiane nje gjermane dhe nje franceze dhe ishin ne nje kolegj.Keto vendosen qe kur te ktheheshin ne kolegj qe mos ta merrte vesh kujdestarja qe keto kishin bere sex gjate kohes se pushimit,i thoshin njera-tjetres :"Hengre gjelle me patate sot".Kjo histori vazhdoi deri sa mbaroi shkolla.Secila nga keto shkoi ne vendin e vet.Pas disa kohesh i shkruajne letra njera-tjetres.
-Sono spossato con Muco un' emigrante albanese,nga gjendja ekonomike jemi cope-cope,Mucua punon ne ndertim.Gjelle me patate hame dite per dite,kur e ka punen afer vjen e ha "dreken" ne shtepi.Po me ka pjell belaja me te se pasi mbaron se ngreni i fut nje te lepire dhe "taves". [/qb]
Gishteza kto jan t vjetra ne e para jane 3 shoqe jo konviktore por qe jane Turiste dhe Takohen ne Spanje . Ndersa per te dyten ishin te 2 pijanece ... [/qb]
mire o Tedi mire ky eshte version i ri :wave:

peson

Primus registratum

Ishte elefanti dhe nje e dy kalonte mbi folen e milingonave dhe ja prishte.
Milingonat u nxehen dhe u mblodhen te kryetari i tyre.
Dhe ne fund te mbledhjes caktuan qe te mblidheshin te gjitha dhe te rifnin elefantin.
Te nesermen kalon prap elefenti,por sa do shkelte ne folen e milingonave ato qe te gjitha ju hodhen ne qafe.
Elefanti nje te shkundur koken dhe te gjitha milingonat bien ne tok.
Por vetem njera prej milingonave kishte mbetur dhe po mbahej ne gushen e elefantit duke u varur,dhe te gjith milingonat e tjera qe kishin rene ne tok po gerthisnin me te madhe....MBYTE MBYTE..!!

peson

Primus registratum

Ishte nje njeri shume i pasur dhe kishte nje gomar qe rrinte gjith diten i merzitur.Shpall i zoti qe kush bente gomarin per te qeshur do i jepte cfare te donte.U mblodhen njerez provo njeri provo tjetri hic gomari vazhdonte i merzitur.Vjen Nastradini dhe thote gomarin e bej une per te qeshur vetem dua qe te jem vetem me te.Pas 10 min del gomari duke qeshur me te madhe.E iken ai po s'pushonte gomari nga i qeshuri.U mblodhen prap njerzit kush merziste gomarin.Hic vazhdonte gomari me te tijen.Vjen prap Nastradini dhe pas 10min gomari pik e vrer.
I thote i zoti ore po ca i bere
Ja kthen Nastadini:Heren e pare qe ishte i merzitur i thashe qe e kisha me te madh nga ai.E gomari u mek ne te qeshur.
Heren e dyte qe u merzit ja tregova.

peson

Primus registratum

Nje doktor dashuronte infermieren, mirepo kjo ngeli me barre dhe i thote doktorit qe si do ia benin, doktori i thote ti do ikesh ne Itali deri sa te lindesh, do paguaj une per gjithcka. Mire i thote kjo po qysh te te lajmeroj une qe linda ?? dergome nje kartoline - i thote ky dhe shkruaj spaghetti. Nejse kaluan 6 muaj kur na i vjen nje kartoline doktorit e merr gruaja e vete dhe e lexon hmm Spaghetti ????!!!! C'te jete kjo thote e cuditur tel doktorit dhe i thote per kartolinen ! Ai i pergjigjet qe kur te vije ne shtepi do e sqaroje. vete ne shtepi lumemadhi merr kartolin e lexon dhe direkt atak ne zermer , mer gruaja ambulancen e cojne ne spital atje mjeku i turnit e pyet gruan qe a ka ndonje ide cfare mund ti kete shkaktuar atakun?? Ajo i pergjigjet qe ai te vetmen gje qe pa qe kartolina dhe ia tregon mjekut . e lexon mjeku : SPAGHETTI, SPAGHETTI, SPAGHETTI, SPAGHETTI , 2 me qofte dhe dy pa qofte morali:
2 djem dhe 2 cupa < katernjake>

peson

Primus registratum

Dy pederastet
Dy pederaste ne avion. Njeri i thote tjetrit:
- Hajde se me ka ikur truri fare.
- Cfare thua se ka njerez - i thote tjetri.
- Po tani po flene se eshte vone. Ja shikoje.
Cohet ne kembe dhe kerkon nje cigare. Nuk pergjigjet njeri.
- E shikon? - i thote shokut.
Dhe ja hipen siper. Ne mengjes kur avioni zbret ne aereoport nje plak ndihej me dhimbje koke dhe me temperature. E fusin ne ambulance dhe e pyesin.
- Sa ke me dhimje koke dhe me temperature?
- Qe dje ne darke...
- Po pse nuk kerkove nje aspirine?
- Ca the ore? Njeri kerkoi nje cigare dhe e q... ne ***** .

peson

Primus registratum

Llogjika e kalamanit
Ne klase mesuesja pyet nxenesit:
- Ne nje peme jane 5 zogj. Nje gjahtar qellon me cifte dhe vret 3 zogj. Sa zogj mbeten ne peme?
- 2 zogj mesuese - pergjigjet nje nxenes.
- Bravo e gjete - thote mesuesja.
Nje nxenes tjeter ngrihet dhe e kundershton :
- Ne peme nuk mbeti asnje zog mesuese se u tremben nga zhurma.
Mesuesja e vene ne pozite mendohet pak dhe i thote:
- Bravo me pelqen llogjika qe ndjek.
Po ky nxenes thote:
- Ta them edhe une nje probleme mesuese?
- Thuaje - ia kthen mesuesja.
- Jane 3 femra duke ngrene akullore, e para e lepin me majen e gjuhes e dyta me gjithe gjuhen dhe e treta e fut akulloren te gjithe ne goje, cila nga keto te treja eshte e martuar?
- Ajo qe e fut te gjithe akulloren ne goje - thote mesuesja.
- Jo mesuese, ajo qe ka unaze te gishti, por gjithsesi me pelqen llogjika qe ndjek

qartesia

Primus registratum

Lopa melankolike
Ne nje shkolle fshati, mesuesja pyeti nje nxenes:
- Me shpjego pse i ka lopa syte melankolike (si me lot)?

Ose me sakte vazhdimin e kesaj barsalete dhe ato te tjerat qe ka postuar Gishteza me siper i keni ketu tek ky siti :

Vlora Klub Forum

Po perpunonji nga pak moj Gishtez. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

peson

Primus registratum

--------------------------------------------------------------------------------

Nje gruaje qe kishte nje femije 5-vjecar, fatkeqesisht i vdes burri.
Qe nga dita e vdekjes se te shoqit, gruas nuk i thaheshin lotet ne sy! Djalin e vogel po e shqetesonte shume kjo gje, ndaj shkon qe te pyese gjyshen, se perse qante e ema.
Djali:- O gjyshe perse qan kaq shume mami im?
Gjyshja:- Qan per babane tend mor bir !
Djali:- O gjyshe, a ishte i madh babi im?
Gjyshja:- I madh ishte, i madh.
Djali:- Po i forte a ishte?
Gjyshja:- Shume i forte ishte. Asnje se hidhte pertoke!
Djali:- Po bibilush, a kishte ai o gjyshe?
Gjyshja:- Eh mor bir...
Po jot eme per ate dreq bibilush
po shembet duke qare nate e dite ...!!!

peson

Primus registratum

dhjete femije me te njejtin emer...

nje grua e cila kishte dhjete femije, shkon ne zyren e perkrahjes sociale, qe ti lidhnin edhe asaj nje perkrahje, per femijet!
aty takon drejtorin, te cilit ia shpjegon qarte se perse kishte ardhur ne zyre.
edhe drejtori, merr nje dosje te paplotesuar, qe te shenoje te dhenat e gruas, e cila kerkonte perkrahje sociale.
drejtori :- emer, mbiemer ju lutem?
gruaja :- i thote emrin dhe mbiemrin e saj.
drejtori :- sa femije kishit?
gruaja :- dhjete.
drejtori :- emrat e femijeve?
gruaja :- Enver.
drejtori :- tjetri?
gruaja :- s'ka nevoje tjua them te tjeret, pasi te gjithe kete emer kane femijet e mi !!!
drejtori :- si eshte e mundur kjo?
gruaja :- po ja pra, te gjithe jane djem, dhe une ju kam vene te njejtin emer qe te gjitheve .
drejtori :- po kur i therrisni, ndonjerit per tju ndihmuar per dicka,
si e kuptojne ato se cilit i keni thirrur ju, konkretishte?
gruaja :- po e kuptojne ato, pasi une se cilit i therras ne mbiemrin e te atit te tij..........!!!!!

peson

Primus registratum

--------------------------------------------------------------------------------

ka qene nje here lepuri dhe ka pire shume raki duke shkuar ne shtepi e zen gjumi ne rruge ne nje mal dhe e vrejne dy ujqer e shohin lepurin, dhe te dy ujqit fillojne te zihen se cili do ta haje per dreke lepurin. Gjate kacfytjes ujqit e lendojne njeri-tjetrin dhe qe te dy ngordhin ndersa lepurit i del gjumi ne mengjes dhe i sheh ujqit e ngordhur per rreth vetes e thote nuk duhet me pi ma raki se do bojsha gerdine(masakra) ja faktet flasin vete

peson

Primus registratum

Keshilla e doktorit...

nje djal i vogel 5-vjec, nje dite duke lozur me cakmakun e te ati
pa dashje e fut ne goje dhe e gellti ne bark!
i ati i shqetesuar, shkon me te shpejte te pyese mjekun se cfare
te beje tani.
burri :- doktorr, kam nje hall shum te madh!
doktori :- urdheroni, ma thoni hallin qe keni zoteri.
burri :-sot ne mengjes djali im 5-vjecar, me ka ngrene cakmakun!
dok :- po si ndodhi keshtu?
burri :- po ja ai po lozte me te dhe fap e futi ne goje dhe e gelltiti ne bark !
dok :- ou !!!
burri :- doktor, me thoni c'te bej se po cmendem fare?
dok :- dmth, cakmaku eshte ne barkun e djalit?
burri :- po, doktor ! po si t'ja bej ?
dok :- mmh ka zgjidhje, ka.
ti ske me cfare te ndezesh cigaren, apo jo?
epo ndize me shkrepese, se nuk behet qameti..............!!!!!