Barcaleta...Nga te gjitha llojet jane te lejushme!!

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Barcaleta...Nga te gjitha llojet jane te lejushme!!

Nje here nje refugjat shqiptar ne Greqi vendos me gjemu grune nga mbrapa sepse kishte fillu me dyshu se ajo e tradhetonte nga qe dilte nga shpia gjithnje ne te njejten ore, e krehur dhe e pispillosur.
Edhe per te mos dyshu ajo se mos gjemohej ky merr nje taksi dhe i vehet pas. Kur makina e gruas ndalon ne nje bordello ajo zbret dhe hyn atje. Burrit i iku truni dhe nga qe kishte frike se mos bonte ndonje budallallek i thote shoferit: Plako te jap 200 Euro ne dore vetem hy atje brenda dhe nxirre ate gruan qe hyri per flokesh dhe ma bjer ketu! Ok i thote shoferi dhe hyn ne bordello... Kalojne 5 minuta kur del shoferi me gruan per flokesh dhe i afrohet taksise... Or mik - thote refugjati - kjo nuk eshte gruja ime. Prit nje here mer lal - ja pret taksisti ' se kjo eshte e imja...

S6T6N6

Forumium maestatis

Nje here shkon njoni me u rregjistru ke shoqata karderrave sepse kishte vu re se "mikun" e kishte goxha te madh... Edhe shkon ky me menie shume te keqe dhe gjithe presion se kishte vendos me marre nje vend ne postet drejtuese. Kur mu ke dera shoqates i afrohet nje burre dhe i thote: He mer mik, ca do ketu?! Kom ardh te bohem kryetar i karderrave - thote ky... Aha ja pret ky tjetri po sa te madh e ke? Une e kom 23 cm te gjate thote ky dhe 10 cm diametrin. E ca deshe me u bo ti? - i thote burri. Kryetar - ja pret shkurt karderri ri. Ore mik une e kom manallin 2 here te rrotullum pas brezit dhe dy here te rrotullum pas fytit dhe jom roja i shoqates...

S6T6N6

Forumium maestatis

Fabula e elefantit me miun fillon kur ky i fundit gjen elefantin qe kishte rene ne nje grope... Te lutem ore mi - thote elefanti - me ndihmo te dal nga gropa! Pa merak i thote miu i cili nxjerr celularin nga xhepi dhe lajmeron zjarrefikesit te cilet erdhen menjehere dhe e nxorren elefantin e gjore qe andej

Kaluan ca dite dhe elefanti po kalonte rruges kur degjoj nje ze te imet qe po e therriste: Elefant, elefant me ndihmo... Sheh verdalle elefanti kur dallon miun qe kishte rene ne nje grope te vogel dhe kerkonte te dilte. Atehere elefantit ju kujtua nderi qe i ikshte bere miu dikur dhe zgjati nocken dhe e terhoqi jashte grope miun mjeran...

MORALI I FABULES: Kush e ka nocken e modhe nuk ka nevoj per celular...

S6T6N6

Forumium maestatis

Gjate aktit...

mashkulli: Te dhemb?
femra: ehe
mashkulli: Ta heq
femra: he eee

S6T6N6

Forumium maestatis

Nje tip shkon me nje prostitute... pasi mbaron pune heq prezervativin por nga pakujdesia i mbetet ne penis rrethi i gomes qe mabn kellefin... Arrin ne shtepi dhe e shoqja si cdo nate i kerkon te benin sex. Ul vellai pantallonat, ul breket, nxjerr mikun... kur e shoqja dallon rrethin e gomes tek penisi i te shoqit. - Uaaa more burre! Po ajo cfare eshte??? Mos! thote i shoqi duke dalluar rrethin dhe duke i rene ballit me dore - Kam harruar porosine e nje shoku...

Bukuroshja

Primus registratum

this blonde was pulled over for speeding by an officer who also was a blonde.i need to see your drivers license the officer said.you will have to tell me what it looks like replied the driver. you know it is a small square thing with your picture in it. as the driver goes through her purse she finds her compac and opens it. seeing herself in it she exclaims here it is and hands it to the blonde officer. after studying it the officer hands it back saying i,ll only give you a warning this time i did not know you were an officer!

Bukuroshja

Primus registratum

It was a really hot day and this blonde decided she would go buy a coke. She went to the coke machine and when she put her money in, a coke came out - so she kept putting money in. And since it was such a hot day, a line had formed behind her. Finally, a guy on line said, "Will you hurry up? We're all hot and thirsty!"

And the blonde said, "No way. I'm still winning!"

Kondrapedali

Kondrapedali

Dy shokë na Lushnja, Loni dhe Mihali, (mos t'i mbesi hatri lushnjarëve, as Lonit e Mihalit) dalin partizanë. Pas disa kohësh çeta e tyre bie në përpjekje me gjermanët. Plumbat fluturonin gjithandej dhe 2 shokët u fshehën ku gjetën vend. Pas pak pyet Loni Mihalin.
- O Mihal.
- Hë ore - i thotë Mihali.
- Ç'erë ka gjaku 're.
- Era mut ka - përgjigjet Mihali që kishte hallin e tija.
- Po pse s'thua ti 're, qenkam plagosur un e!

viSara

Primus registratum

Nje i semure mendor e pyet doktorin:
A ka qene burrei mire Pilo Pelisteri?
Po! i pergjigjet doktori,
Ta befte nenen pra i thote i semuri.

Florus

Forumium maestatis

na ishte nje here tre lakuriqa te cilit filluan nje gare se cili do te pije gjake me shime dhe keshtu u nise i pari e kur u kthye pakes buza po i rrithte gjak e te tjeret e pyeten se ku e gjeti ate gjak dhe ai u tha "a po e shihni ate kemban atje ishte nje prift dhe ja piva gjakun krejt.pastej shkoi i dyti e kur u kthye e kishte gojen e pergjakur e dy te tjeret e pyeten e ai u tha"a po e shihni ate kemban atje kishte nje mash dhe ua piva tegjithve gjakun.e pastej shkoi i treti e kur u kthye e kishte tere fytyren e pergjakur edy te tjeret e pyeten e ai tha "a po e she ate kemban atje" ata i than "po" e ky jau ktheu "une nuk e pash"

Florus

Forumium maestatis

ishte nji here nji kinama vetem per tullecer dhe roja qe ishte tek dera ishte i verber. Roja i dallonte klientet e vet duke ju prekur tullen ( pra ai qe ishte tullac lejohej te hynte ).Nji cun me flok te gjata u be kurioz shum per te ditur se cfar bohet tek kinemaja e tullacve dhe nji dit po mendonte se si tja hidhte rojes. Pasi u mendua shkoi dhe nxorri b***** ne vend te kokes. Roja i nevrikosur e gjujti ne shpull dhe bertiti:
Mos u fusni nga dy mor pisa!

Florus

Forumium maestatis

NJE TIP TEPER I TRISHTUAR ULET NE NJE BAR DHE POROSIT NJE KAFE.PAS DISA MINUTASH ATIJ I VJEN NJE SHOK E JA RREMBEN FILXHANIN DHE IA PI KAFENE.PASI IA PIU KAFENE E PYET.....
HE MO PSE JE KAQ I TRISHTUAR ????
EHHHH JA PRET TJETRI..SHKOVA NE SHTEPI DHE E GJETA GRUAN ME NJE TJETER DHE E NDAVA,SHKOVA NE PUNE E ME PUSHUAN NGA PUNA,SHKOVA TE LUAJ NE KAZINO E I HUMBA TE GJITHA PARATE,THASH TE HELMOJA VETEN POR MA PINE EDHE HELMIN (duke zgjatur duart nga filxhani )

Milazim

Primus registratum

ju kerkoj falje per permbajtjen ndoshta jashte etikes se te treguarit por meqe synimin e kam per te qeshur po ju kerkoj mirekuptimin tuaj. Ishte nje here nje homosexual qe po vinte nga nje fshat i larget. Rruges takoi ne nje burre te 40-tave, i ndershem, malesor me mustaqe. Pederasti iu lut burrit qe t'ja bente njehere. Pa e zgjatur arriti t'ia mbushte mendjen duke e garantuar ne ruajtjen e ilegalitetit te procesit, duke i dhene edhe nje shperblim goxha.U futen ne nje are te mjellur me miser, me qelimin qe spo i shikonte askus. Mirepo nje kalimtar e shfrytezoi per pak qaste parcelen per nevoja personale dhe u trondit nga ajo qe pa. Burri me mustaqe ia kishte mberthyr saqe e kishte "shpuar" edhe token poshte homos ( eshte fjala se edhe homos i ishte ngritur ai sendi). flm per mirekuptimin. Keto gjera jane shume te rralla ne veri.

Verizion

Primus registratum

Njeri hodhi bast me klubaxhiun me 1 karte vodafon qe mund te mbushte nje gote birre nga 10 meter larg.pranoi ai dhe ky vuri nje gote 10 meter larg dhe filloi te derdhte birren neper lokal.Klubaxhiu u shkri se qeshuri dhe i tha ti qenke kot fare me jep karten tani.Kot je ti i tha ai se une kam hedhur bast me 10 vete me nga 1 karte qe do te derdhja shishen me birre neper lokal dhe ti do kenaqeshe lol

Nje tjeter

Disa murgesha shkuan tek nje loje basketbolli, dhe nga mbrapa disa burra po ankoheshin sepse po i pengonin shikimin. Dhe mire njeri nga shoket vendosi te thoshte dicka qe te bente murgeshat te iknin. Me ze te larte thote, "Me mire te shkoj ne Maryland, sepse kam degjuar qe ska shume murgesha.: Nje nga shoket e tije vendos te thoje dicka si shoku dhe thote, "Kurse un dua te shkoj ne California, sepse ralle shikon murgesha." Pastaj nje shoke tjeter thote te njejten gje vec per nje shtet tjeter. Sefundi nje nga murgeshat i afrohet dhe me ze te ulet dhe te embel i thote, "pse nuk shkon ne ferr, ska murgesha atje" /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

icicles.jpg

contie

Primus registratum

Hasani&Hyseni
na vete hasani me hysenin ne vresht per te vjedhur rush.ishte nate.pasi u futen ndahen ne dy drejtime te kunderta.pas disa minutash hysenin e kap roja.ca ben ketu ti i thote.kush une? une jam poet.opo leri ato furca ti ca ben ketu po te them?une jam poet i thote prape hyseni.epo mire atehere na
thoj nje vjersh.pasi u mendua pak filloi.nate e zeze doli hena ikkkkkkkkk Hasannnnnnn seeee tu q. nena

anny

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: e bukur kjo

contie

Primus registratum

nje i varfer qe nuk kishte asnje peselekshe futet ne nje kafenio.pasi ulet vjen kamarieri dhe e pyet c'fare do pini? c'fare ka pa leke ketu e pyet i varferi?vetem uje dhe sheqer.epo mire atehere me bej nje sherbet

Alanis

Primus registratum

Nje fshatar takohet me ca shoke ne qytet. Mbasi pine ca, fillojne e flasin per jeten e tyre seksuale. Ne muhabet e siper doli qe vetem ky fshatari s’ia kishte be asihere gruas se vet nga mbrapa (fshatar me). E keshtu shoket e binden qe ta provoje se eshte shume lezet! Shkon fshatari ne shpi e me ne fund provon dhe ai nje eksperience te re. Ne mengjes, gruaja e entuziasmuar cohet qe te beje kafen:
Gruaja: O burre, a ta bej edhe ty nji kafe?
Burri hic
Gruaja: E di qe s’je ne gjume po me thuj a ta bej edhe ty kafen.
Burri prap hic.
Gruaja duke i rene ne krah: He mor fol se na lodhe!!
Burri: Shko moj se nuk i flas buthqimave une.