Barcaleta...Nga te gjitha llojet jane te lejushme!!

qartesia

Primus registratum
Re: Barcaleta...Nga te gjitha llojet jane te lejushme!!

Fillimisht postuar nga GiShteZa:
[qb] --------------------------------------------------------------------------------

Cifti dhe plaku...

nje cift i dashuruar, po bente dashuri nen nje pishe, tek
kodrat e liqenit artificial.
aty kalon nje plak, i cili degjon zerin e vajzes qe bebte,
ah...ah.....ah.........ahhhhh !
plaku i afrohet ciftit, dhe e prek vajzen me bastunin e tij,
duke i thene:
nuk eshte ah moj bije, por eshte pishe....!!! [/qb]
Parajsa Shqiptare

/pf/images/graemlins/laugh.gif

peson

Primus registratum

Lindi nje malesore dhe vajti vjehri poshte dritares ne maternitet.-Si je oj Mrik?- Vuajta shume or tat.- i thote Mrika.Linda me operim dhe me kan ca barkun nga kerthiza deri tek vendi i Zefit.( emri i burrit). I shqetesuar plaku e pyet: Po vendin e Zefit ta kan lujt? Jo or tat vetem ma kan rrujt. Ani pra ska gja u kenaq plaku.

peson

Primus registratum

Piloja na kishte qene kurvari me i madh i fshatit.Nje dite ate e vrasin.Gezojne te gjithe fshataret."Eh sa mire beri qe vdiq se na i mori me qafe grate",thonin ata. Mirepo grate e qanin te morgu e duke kapur organin e tij me dore thonin:"Bobo cna bere o Pilo,si na le keshtu o Pilo,Si do jetojme ne pa ty o Pilo.mjeku u merzit,ia preu organin,e futi ne xhep te xhaketes e iku per ne shtepi,e thoshte me vete:"Ama kurvar i madh paska qene ky dreq,por gruas time i paska ngrene mutin."Sa vete ne shtepi var xhaketen e shkon ne ballkon te pinte nje cigare nga gezimi.Gruaja shkon merr xhaketen per ta lare,kur ndjen nje arome.Fut doren ne xhep dhe kap dicka duke ja dhene me te madhe:
-Upupu c 'me gjeti mua,paskan vrare Pilon,ku te mbytem une e shkreta pa ty o Pilo!!.

peson

Primus registratum

Cdo jave nje shqiptar kthehej nga greqia per ne shqiperi me biciklete dhe me dy thase te vegjel ne shpine.Sapo do kalonte doganen te hynte ne token shqiptare e ndalon doganjeri.cke aty brenda te thaset? rere eshte i thote shqiptari.doganjeri nuk besonte dhe e kontrollon.ne te vertete ishte rere.pas nje jave prape e njejeta gje.kontrollon prape po nuk gjene gje te dyshimte.cdo jave shqiptari futej ne shqiperi me biciklete dhe me dy thase me rere.doganjeri dergoi reren ne Athine per kontroll por asgje e dyshimte. pas 6 muajsh pyet shqiptarin.do me thuash te verteten cfare kontrabante ben?edhe sikur te besh nuk do te bej gje.Atehere i thote: mund te them se bej kontrabande bicikletash.

peson

Primus registratum

Ne nje fshat nje djali te ri shume i pashem kishte filluar e i ecte me femrat.Cdo dite kishte nje goce qe e q.......e.
Por sapo kthehej ne shtepi i ati i thosh nxirre k..in i merrte ere dhe i thoshte emrin e vajzes me te cilen ai kish shkuar.
1 dite 2 3 djali na u merzit se plaku e gjente perdite dhe shkoi e ja futi gomarit.Kthehet ne shtepi plaku avazin.I merr ere hic i merr ere prape hic afrohet edhe nje here tjeter asgje.Kthehet nga gruaja dhe i thote grua bastunin e kapelen se ka ardhur p...dh i ri ne fshat.

peson

Primus registratum

2 police donin te dilnin ne fotografi dhe filluan te hapnin gropa. I pyet fotografi: pse i hapni ati gropa?- I duam pozat pergjysem. ia kthyen ata. Pastaj filluan te hapnin 4 gropa. Po keto? I pyet fotografi.-I duam ne kater kopje or mik se na do 2 kopje kryetari i deges.

peson

Primus registratum

Nje polic rrinte ne nje stol me te fejuaren po nuk po benin gje. Ajo donte qe ai ta puthte dhe filloi ti thoshte: Shiko ata dy zogjte atje lart ne tel po puthen, bejme dhe ne si ata? - jo moj, ia ktheu polici te biem nga teli

peson

Primus registratum

Nje djal i vogel hapi deren e dhomes se gjumit te prinderve, dhe ne krevat pa nenen mbi te jatin e tij.
Djali - Mami pse po hidhesh keshtu siper babit?
Mami- Babi ka pak ajer ne bark, dhe po mundohem tia nxjerr.
Djali mendohet pak dhe i thote nenes : Mami une di pse ka ajer ne bark babi.
Pse i thote e ema?

gentilushi

Primus registratum

:lol: :lol: :lol: :lol:

Para portes se parajses po rrinin tre veta.Shen pjetri i thote qe ai qe ka patur vdekjen me te padrejte do te hyje ne parajse.

I pari:kisha nja ca kohe qe dyshoja qe gruaja me tradhtonte dhe vedndosa qe ta pergjoj nje dite.Bej gjoja sikur shkoj ne pune dhe kthehem me vrap ne shtepi por shoh qe gruaja ishte ne dush dhe nuk kishte njeri ne dhome.Kontrollova gjithandej dhe nuk gjenda njeri ne dhome.Vetem kur shof njerin tek kacavirrej ne ballkon.Shkoj me vrap dhe filloj ti bie me shqelma qe tta hidhja poshte.Derisa e hodha por ai prape nuk vdiq.Mora frigoriferin dhe ja hodha nga ballkoni siper.Atehere vdiq por pastaj u bera pishman me erdhi gjynaf dhe ja futa vetes me shotgun.

I dyti: Une po beja gjimnastike ne ballkon dhe me shkau kemba e rashe por u kapa tek ballkoni me poshte qe ishte ballkoni i ketij te parit.Ai vjen dhe me gjuan me shqelma derisa me hodhi por fatmiresisht nuk vdiqa.vetem kur shof nje frigorifer te madh qe me vjen siper dhe me merr jeten

I treti: O shen Pjeter e imagjinoni veten ne nje frigorifer lakuriq dhe te fluturoni bashke me te nga ballkoni

peson

Primus registratum

Ishin njehere dy cuna ne nje tren dhe perballe kishin nje xhaje. Per nje moment xhajen e zuri gjumi dhe filloi te gerhiste. Ata te dy filluan te qeshnin dhe ta ngacmonin; Avash o xhaje se po na ha.- Xhaja hic. Bo-bo na hengri ky ! Etjera po xhaja se prishi terezine dhe i degjonte nen mustaqe. Kur zbriti ne nje stacion iu afrua atyre dhe u tha : mos kini frike mor bir se xhaja nuk e ha mishin e derrit.

peson

Primus registratum

lepuri & ujku
ne barin e pyllit ujku ishte barman vete lepuri i thot ujko
nje birrre e shikon ujku
oh thote birre ti qe kur keshtu ore bjere birre i thote
ok i jep nje e pi me fund dhe i thote prap nje birre tjeter u habit ujku ca behet keshtu thote me se fundi i thote du droge ik re i thot ujku me lere rehat ore du droge i thot u be i bezdishem lepuri dhe ujku per te rene ne qetsi tha po i jap pak dreqit te me lej rehat sa i jep leprit na i thote merre sa i afron duart afer ujku ,lepuri nxjerr prangat i thot ANTIDROGA {polic*

peson

Primus registratum

Nje cift i ri shkoi te blente nje shtepi ne fshat , pasi pane shtepin ne fund fare i erdhi rradha kotecit qe kishte qef gruja, e habitur shef gjelin siper pules dhe i thot zotit se shtepis ky gjel e ben shume here ne dit kete pune ,po i thot i zoti i shtepise ,thuj thuj burrit tim atij thuji .
Hidhet burri po mire ,gjithmon me te njenjten pule e ben ky ?

Jo jo cdo here me pule tjeter ,po he pra ma thuj kesaj grus time se me vdiq.

peson

Primus registratum

Nje here zbret ne Shkoder baca per ne pazar e beri pazarin dhe u ul ne lulishte duke ngren buke aty afer ishin ulur ca te rinj dhe po bisedonin me njerin-tjetrin ,po tregonte njeri
se si kishte ber sex me te dashuren e tij dhe plaku gjith vesh degjonte ,

ja futa ne goj i thoshte ja futa ketu aty etj......
sa degjoji plaku keto ngrihet dhe iken ne fshatin e vet sa shef duden i therret futu ne shpi shpejt i thot plaku, ca ke mer i thot duda ca ka ngjar shpejt thot plaku. Hyn brenda ne shpi heq pantallonat dhe nxjerr penisin e vet plaku dhe i thot dudes merre ne goj ,e shef duda ca thu mer mos e zgjat thot plaku merre , mbas pak mbasi e kishte marr i thot duda plakut po sikur ti kishim ven pak te lyn ose mjalt me mire do ishte ,hidhet plaku dhe i thot po ti vesha mjalt do e vesha ne gojen time jo ne gojen tate oj dude

peson

Primus registratum

ne oren e bologjise ne nje klase kishin pune laburatori(analizimin e peshtymes ne mikroskop)
nje grup cunash ,njeres nga vajzat e klases ne vend te pershtumes i vene
spermadozoide.

mesuesja pasi fillon ti kontrolloje analizat e klases ngel tek kjo .

MESUESJA-te cohet ne kembe personi qe i perket kjo gjeja
NXENESJA-me perket mua mesuse
MESUESJA-VAJZ E MIR BEN CFAR BEN NATE KUR VIHET NE SHKOLLE LAHET GOJA

peson

Primus registratum

Teoria dhe praktika

Nje dite djali kthehet ne shtepi dhe pyet te atin se ku ndryshonte teoria nga praktika, hmmmm thote i ati-- shko pyet mamin se a do te bente sex me dike per $1000, shkon djali i vogel dhe pyet te emen , perpgjigja ishte- per te marre $1000 per familjen , do ta beja. Djali i thote te atit pergjigjen e nenes-- tani shko pyet motren e madhe-i thote i ati, dhe djali i vogel pyet te motren nese ajo do te bente sex me dike per te njejten shume paresh, pergjigja e te motres ishte e njejte me pergjigjen e te emes. Tani shko pyet motren e vogel- i thote i jati djalit. Dhe pergjigja e motres se vogel ishte e njejte me dy pergjigjet e para. Pra-i thote i ati djalit te vogel- teorikisht ne kemi tre kurva ne shtepi, ndersa praktikisht nuk kemi asnje.

peson

Primus registratum

prezervativi
Nje cift burre e grua kishin shume kalamanj po ketij prape nuk i rrihej rehat :Grua si thua te pergatis nje nate romantike?
-Mire, i thote ajo ,po shko bli nje prezervativ.
Shkon ky i shkreti ne farmaci po smerrte pyke fare dhe i thote teta farmacistja :
-Si i do se kemi jeshil -5 leksh ,te zi-10 leksh dhe blu 15-leksh?
Mendohet ky dhe thote :-Nje te zi te lutem
Pas ca kohesh behen perseri me femije keta po ishte zezak ky se gruaja e kishte tradhtuar nderkohe.
Rritet femija dhe vjen nje dite duke qare nga shkolla .
-Ca ke ,e pyet i ati
-Po ja o ba thote ky ne shkolle te gjithe me tallin thone pse je i zi ti kur i ke prinderit te bardhe
-Rri mor urte i thote i ati se mire je keshtu per 5 lek do na dilje jeshil

peson

Primus registratum

Ishte njehere nje djale i vogel, ky shkonte ne kopesht dhe e conte cdo dite i jati me makine...
Nje dite, djali, ndersa po shkonte ne WC (banje), pa ne dhome edukatoren e tij qe po q*** me babin.
Te nesermen i thote te jatit qe ai dinte gjithcka rreth lidhjes se tij me edukatoren dhe se do ti thoshte mamin sa me shpejt te ishte e mundur .
I jati i frikesuar mundohet ta genjeje duke i thene se do ti pergjigjej me cdo gje dhe do ti blente cdo gje qe ti shkonte mendja atij.

Cuni-si i "zgjuar" qe ishte, e rropi te jatin duke i kerkuar ti belente ca ti shikonte syri ne dyqan.

Nje dite i kerkoi ti blente Mercedes. I jati, i loshur nga gjithe ato shpenzime qe kishte bere per te , kundershton dhe cuni e kercenon duke i kujtuar se do ti thoshte mamit per ate qe dinte....(i jati dorezohet dhe e le te beje c'te doje ).

Ne darke kur te gjithe po hanin buke, cuni i thote te jemes:

-Mami, e di ca bere dje babi me edukatoren time????

-Jo te keqen mami, he ca beri, ma thuaj?????

-Beri ate qe bere ti pardje me xhaxhi
Hasanin !!!!!!!!!

peson

Primus registratum

SHKRESE PER RRITJE RROGE!

Une, I nenshkruari Penis, kerkoj nepermjet kesaj shkrese nje rritje te rroges time vjetore per arsyet e meposhteme:

Une bej pune fizike
Une punoj ne thellesira te medha
Ne gjithcka qe bej, une hidhem gjithnje me koke
Une nuk bej pushim gjate fundjaves ose gjate diteve tjera
Une punoj ne nje mjedis me lageshtire
Une nuk paguhem per kohe shtese
Une punoj ne nje vend te erret, me nje sistem shume te keq ajrimi
Une punoj ne temperatura te larta
Une gjithnje jam I ekspozuar ndaj semundjeve ngjitese gjate orarit te punes
I juaji

Penis

ja dhe pergjigja
I dashur Penis,

Pasi shqyrtuam kerkesen tuaj per rritje rroge, dhe pasi I morem argumentat e tua nen konsiderate, administrata jone vendosi te refuzoje kete kerkese per arsyet e meposhtme:

Ju nuk punoni 8 ore pa pushim
Disa here ju flini gjate orarit te punes
Ju shpeshhere thyeni rregulloren e vendosur nga bordi drejtues
Ju nuk qendroni ne vendin e paracaktuar, por endeni dhe ne zona te tjera
Juve ju mungon iniciativa, pasi e filloni punen vetem pasi jeni vene nen presion fizik
Ne fund te turnit, ju gjithnje e lini vendin e punes te c’rregullt
Ju rrallhere, I bindeni rregullores per sigurine vetjake, e cila kerkon veshjen e rrobes mbrojtese
Ju dilni ne pension kohe perpara se te arrini moshen 65 vjec
Ju nuk jeni ne gjendje te punoni dy turne njeri pas tjetrit, ne fund te turnit te dites
Dhe sikur c’fare thame me larte te mos mjaftonte, ju shpesh here jeni pare nga deshmitare okulare te hyni dhe te dilni nga vendi I punes duke mbajtur dy qeska te dyshimta me vete.

Sinqerisht
I juaji, Bordi Drejtues

peson

Primus registratum

Martohet nje nuse e re dhe diten e pare i thote vjehrra:
-Degjo moj cupe ti qe te shkojme mire mos na talli fshati se ziremi per lesh koke do te te them huqet e mia, une zgjohem nga ora 8 po ta kem kotken e shamise ne ane te djathte jam ngritur me qejf po ama po ta kem ne ane te majte mos me dil para se te bera per 2 lek
-Mire thote kjo nusja po kam dhe une ca huqe po mi respektove do te te dua si mamane time.
Edhe une nga ora 8 ngrihem ,po dua te me sjellesh nje kafe dhe nje dopio fernet .
-Mire thote vjerra ta prish ty une
-Prit i thote nusja nga ora 10 dua nje dopio raki
-Po hajt se po ta sjell dhe ate
- Nga ora 12 dua nje dopio tjeter dhe qe ta dish ti moj vjerre pastaj sme plas fare nga ma ke kotken e shamise ne te majte apo ne te djathte

peson

Primus registratum

Na martohet nje malok edhe i thote i jati pasi te mbaroni ne dhomen e gjumit do dalesh dhe do gjuash nje hee ne ajer dhe fshati do ta mare vesh qe e kishim nusen te virgjer se keshtu eshte zakoni.
-Po mire thote ky, dhe pasi mbarojne del e gjuan ky.
Gezohet plaku kemi nuse te ndershme thote.
Te nesermen del prape dhe gjuan ky i biri .Te cuditur mblidhen gjithe fshati .
-Po ti ca ben i thone .
-Posi mor thote ky kush jam une
qe te ma hedhe nusja , s'ishte me e virgjer sot dhe e vrava fare