Barcaleta...Nga te gjitha llojet jane te lejushme!!

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Barcaleta...Nga te gjitha llojet jane te lejushme!!

Nje shqiptar ne Amerike kishte dale ne sheshpushimin e pallatit per te pire nje cigare (pasi atje nuk ndalohet ta pish ne shpi)...dhe qe thoni ju shef nje furgon qe ndalon perpara pallatit. Qe andej zbret nje zoteri amerikan dhe fillon te shkarkoje bagazhet e shumta pasi sapo kishte ardhur ne pallatin e ri. Duke qene se objektet ishin te medha, ashensori nuk i hynte ne pune dhe pas disa rrugesh vajtje-ardhje deri ne katin e 18 detyrohet dhe i thote shqiptarit qe po pinte cigare: Zoteri! Ju lutem, jini aq xhentil sa te me ndihmoni pak per te ngjitur plackat ketu... Joooo ne asnje menyre, ja pret shqipteri... Po pse, pyet i cuditur amerikani... Sepse jam i semure rende, shprehet i pashprese shqiptari... mundet t'ju pyes nga se vuani?! Thote amerikani gjith kortezi... ah more mik, thote albanezi, vuaj nga organet gjenitale... Organet gjenitale, perserit amerikani, cfare ju kane ekzaktesisht???... Ah mor bir, thote trishtueshem shqipoja, mua sme rruhet ka=ri hic per ty. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Alanis

Primus registratum

Man in the restaurant
man: I want a fried chicken, the younger the better.
waiter: I'll bring you an egg

gentilushi

Primus registratum

Luani qe po vdiste ngaqe ishte plak e kishte shume merak Luaneshen qe ishte p=idhi me i mire i pyllit.Dhe i thote te gjithe kafsheve te pyllit qe ai qe do te hidhet nga maja e shkembit do behet mbret i pyllit dhe do q=ije Luaneshen.Mirepo Luani e kishte hallin te ngordhnin kafshet e pyllit dhe te mos e q=inte njeri Luaneshen.
Nejse mblidhen Kafshet e pyllit rreth e rrotull shkembit zgjasnin kokat me pa sa i larte ishte shkembi por s'ia mbante b=ytha asnjerit.Kur piiiuuuuuu Ariu kokerr plumpi ne fund te gremines.
Bie Ariu plaset pertoke.Te gjithe thane se ngordhi.Ariu vap cohet,pastrohet,hap krahet si i ka=rderr shef njehere rreth e rrotull mos kishte njeri tjeter dhe ngjitet lart.
Qe te gjitha kafshet e pyllit filluan me i bo lajka."Ec aty Ariu do q=ish Luaneshen he, ec aty njoni"

I kthehet Ariu "Luaneshen do e q=i qe do e q=i une tha po do i q=i ro=bt edhe atij qe me shtyu"

Noe

Primus registratum

Njeri ne cdo vend ku shkonte ecte dhe thoshte me vete 18, 18, 18 dmth kudo, sa dilte nag shtepia, ne klub, ne banjo, dhe ne autobus. E degjon nje tjeter ne autobus dhe i thote pse thua 18, 18...
Ja thote ky doli dhe nje k.. tjeter qe nuk shikon punen e tij dhe vazhdon 19, 19, 19 ...

jorgji

Primus registratum

ku eshte ndryshimi midis dashnores, te fejuares dhe gruas;
mbas seksit e para thote; - je i madh
e dyta thote; - te dua
e treta thote; - bezhe, tavanin dua te lyej ngjyre bezhe

regele

Forumium maestatis

Haj po e them dhe une nje!

Vete nje zezak dhe ben plazh te Gjermani! Hyn ne det dhe lahet! Pas nja 15 minutash del dhe ai mike i varej deri tek gjuri! Gjermanet e shikonin me sy te zgurdulluar nga qejfi dhe perpesherinin.
Zezaku, duroi sa duroi dhe u tha: He, moj c;keni? Burrave tuaj kur hyjne ne uje te ftohte,a nuk u zvogelohet? /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Haj dhe nje tjeter!
-Cfare thote nje tropojan kur vete ne plazh dhe shikon qe uji eshte i ftohte?
- sa mire qe mora breke te trasha me vete! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Edhe nje!
- Cfare kenge kendon je neuron ne trurin e nje bjondeje?
- I am a surviver! /pf/images/graemlins/smile.gif

Edhe nje!
E fundit!
- Vete njera tek doktori: - Z. Doktor, me ka mbetur vibratori brenda ne p...!
Ja ta shohim i thote doktori. Pasi e pa mire i thote klientes se tij: Kam dy lajme per te te dhene! Nje te mire dhe nje te keq! Ke do te parin?
- Te keqin, thote femra!
_ Atehre, lajmi i keq eshte se vibratorin s'ta nxjerr dot me, ndersa lajii mire eshte se mund t'ia nderroj baterite sa here te duash ti! /pf/images/graemlins/smile.gif !

Guest

:lol: :lol: :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Një ditë të bukur, një djalë dhe një vajzë po udhëtonin me një makinë sportive, yll fare. Vajza fillon të ngacmojë djalin dhe ky fillon t'i fusi gishtat. Eksitohen të dy, vajza zbret poshtë, djali shtyhet fort duke i mshu gazit, makina shton shpejtësinë, vjen kthesa,......!
Megjithë të përplasurën e fortë, djali del nga makina shëndoshë e mirë. Aty afër ishte i katunar tu punu tokën që e kishte pa gjithë skenën, nga jashtë dhe i thotë djalit.
-Hej ty t'ka rujt Zoti se me gjith ate t'përplasme ti s'do kishe shpëtu pa t'gjet gjo po do ishe bo copash!
I përgjigjet djali:
-Ça je tu thon ër xhaj! Po hik e shif 'i here se ça ka ajo goca n'goj'e!....

disku

UNI

Kishin bo kafshet e pyllit nji Bar edhe pijshin aty per not. Lepri pasi bohej tap cdo nate bertiste...
-- Ku eshte ai luani tja cpoj robt?
Cohet dhelpra edhe shko te luani i thot ore kshu kshu lepri bohet trim. Luani ja kthen
-- Kushedi si e ka hallin lejeni se gjynof.
Mirepo kjo pun vazhdote per note...Nji dit shko luani ne bar nigjo leprin tu bertit
-- Ku eshte luani tja cpoj robt e shpise?
Luani terbohet edhe e kap prej zverku ene e pyt
-- Ca bo ti ere?
Lepri tu qesh ja kthen
-- Ti e di pi lepri na i teke ene se ba mo... /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Hajde dhe nja dy te tjera:

1. Kush eshte diferenca midis nje aeroplani dhe atij mikut?

regele

Forumium maestatis

Hajde dhe nja dy te tjera:

1. Kush eshte diferenca midis nje aeroplani dhe atij mikut?
- Aeroplani sa me shume te ngrihet aq me i vogel duket, ndersa ai miku sa me lart te ngrihet, aq me i madh duket /pf/images/graemlins/smile.gif

2. Vete njera ne nje sex-shop! Shikon majtas-djathtas dhe i thote shitesit: Dua ate vibratorin atje, ate te voglin majtas! Shitesi ia, jep! Goca e shikon mire e mire dhe thote: Ne fakt dua ate tjetrin, qe eshte pak me i madh! Shitesi, paksa i habitur ia jep dhe ate. Goca e shikon mire e mire dhe perseri thote: Ne fakt dua ate te ziun atje ne cep! Shitesi i nervozuar i thote: Jo goce! Ate nuk ta jap! Ai eshte termusi im i kafese /pf/images/graemlins/smile.gif !

3. Cfare ben nje bjonde ne mengjes? Vishet dhe iken ne shtepi /pf/images/graemlins/smile.gif !

Kaq per sot!

Kondrapedali

Kondrapedali

Ishin njëherë tre shokë. Një amerikan, një çifut dhe një ... kavajs.
Amerikani kishte fiksim vetëm me bo qejf me femra, me pi, me shku n'disko, etj., çifuti po dihet marote për pare kurse kavajsi si kavajs që ishte dote vetëm by.thë (mos t'i ngeli hatri kavajsve se barcaleta do tregu)!
Mirëpo nuk linin rast pa shfrytëzu kështu që bëhen tepër të mërzitshëm. Një ditë i thërret Zoti dhe i thotë:
- Unë jam Zoti dhe jam i mëshirshëm, prandaj do t'ju jap edhe një shans për të jetuar por në shkëmbim ju nuk duhet të bëni qejfet e juaja! Në të kundërt do t'iu lëshoj nga një rrufe.

Mërziten të tre shokët dhe po endeshin rrugëve në muzg duke qarë hallin që u kish rënë. Një moment, amerikani ngren veshët si zagar dhe dëgjon një alamet muzike. Pak më tutje ndodhej një alamet disko ku po hynin vetëm femra. Nuk duron i shkreti e ia fut vrapit aq shpejt për tek disko sa as edhe shokët e vet nuk e ndalën dot. Mirëpo sa iu afrua diskos ... :smash: një rrufe kokës e shkoi për lesh!
Mbetën vetëm çifuti me kavajsin, të trishtuar sa s'ka më nga humbja e shokut të tyre aq sa harruan porosinë e Zotit!
Duke hecur, çifutit i zë syri një portofol të fryrë, gati duke plasur. Nuk e zgjat më dhe përkulet për ta marrë dhe ... :smash: i bie rrufeja kavajsit!

RAUL

Primus registratum

nje djal i ri kishte dal ne kurbet duke punuar,per te ndihmuar familjen,, njeher po fliste ne telefon ma babain,,
babai,he mor cun si je a je mir?
cuni,mir jom babi,duke punuar jom per dite njerz te mire jon boll,bosin e kom shume te mire vetem se eshte GAY..
babai ja fut pa e kuptuar fjalen fare,,mir mor cun ai qenka njeri me tru i zgjuar prandaj eshte boss mbaje mire me te... /pf/images/graemlins/wink.gif

mbas disa javesh cuni merr babain ne telefon..
Babai,he mo si po te shkojn punet?
cuni,mir mor babi mir i kom punet,tani jam kthyer GAY.
babai,shume mire po rrogen ta kan ngritur ndo pak? :lol:

RAUL

Primus registratum

DY PEDERASTA PO U PUTHSHIN NE NJE CEP PALLATI. :smash: :smash: ASAJ RRUGE PO KALONTE NJE PLAK E VJETER ME DY NIPAT E SAJ,NIPAT PO GRINDESHIN SI KALAMOJT MO. /pf/images/graemlins/wink.gif PLAKA GJITH INOT JU GERTHET NIPAVE PUSHONI ORE,SHIKONI ATO TE DY ATY SA DUHEN BASHK..MERRNI MESIM NGA ATO MISTRECA.. :tipsy: /pf/images/graemlins/smile.gif

soni2

Primus registratum

dy te dehur njeri eshte gjithmone me shume se tjetri

njerit po i vinte per te pshurr dhe ne vend qe ta nixrrte po e kerkojte po spriti dhe u lag
kthehet nga shoku dhe i thote
or ti me kontrollo se mduket jam çpu
dhe ai i fut gishtin m'***** ene i thote
ti jo shpu o shok po ti qenke shqy.

Alanis

Primus registratum

Nje lypsar troket ne nje shpi. "a keni ndonje cope buke te me jepni, zonje"
"jo nuk kam por une jam rrobaqepse dhe po deshe mund te te qep ndonje rrobe po pate nevoje"
"faleminderit,por meqe nuk paske buke per te me dhene dhe qenkeni kaq zemermire sa te me qepni ndonje rrobe atehere urdheroni kete pulle dhe po patet mundesi me qepni nje pale pantallona ne te"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Smith shkonte cdo te shtune dhe te djele per peshkim. Cdo te shtune dhe te djele qendronte gjithmone prapa tij nje person qe e shikonte se si peshkonte. Nje dite Smith i thote "me fal po sa rri dhe me shikon mua pse nuk peshkon edhe ti nderkohe"
personi: "nuk kam durim"

S6T6N6

Forumium maestatis

Gruja me dashnorin ne shpi tu u pallu kur... bum bum bum dera! MOS!!! thote gruja, me erdhi burri. Duke pa se nuk kishte asnje zgjidhje per momentin gruja e keshillon dashnorin me ndenj si manekin...
Edhe hyn burri ne shpi dhe gjoja e pare qe shef ishte nje burre lakuriq qe nuk levizte venit. Atehere pyet gruan: Moj shpirt! Po ky ca osht?! Ah more burre - i thote kjo - eshte manekin dhe e bleva sot ne pazar shife sa i bukur qe eshte "made in Japan". Burri disi i habitur ulet ne tavoline dhe filloi te haje pjaten qe i kishte vene perpara e shoqja. Kaperdinte nje luge dhe shifte nga "manekini", kaperdinte nje luge dhe shifte nga "manekini" deri sa nuk ju duru dot mo dhe i tha "manekinit": Hec o plak e haje nje pjate supe ketu me mu, se vjet kom nejt 1 jave si puna jote.