Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Tek femrat Model amazonash e lame...por jo ne versionin 100 % amazonial, cilesor por jo ekstrem.

Erind

Forumium maestatis

Ti e ndien veten te tille, apo shpreson qe te tjeret te te shikojne te tille?

Kordelja

Valoris scriptorum

Une shpresoj qe te tjeret do shohin ate qe une ndjej..shpesh kjo eshte skandaloze per disa...duket si kercenim.Por edhe i josh...trofeja apo ku di une c'vjen me pas me kohen.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

redbull_dose.gif
redbull_dose.gif
redbull_dose.gif

merrni nga nje redbull se ju ben mire.

Erind

Forumium maestatis

Une nga ana ime e shikoj si esence ne raport nje karakter te tille dhe nuk kuptoj ku mbetet vend per keqkuptim ketu. Pastaj duhet pare ambjenti ku bie ndesh ku lloj karakteri.

Kordelja

Valoris scriptorum

Aty eshte e keqja, ti ndihesh i arrirre, por dikush e quan snobizem, trofe keq-ndjellese, liri e kufizuar (intelekti i tepert hap pune nganjehere /pf/images/graemlins/wink.gif )...varet cdo gje nga ajo qe kerkon.Dikush e quan edhe krenari...e pse jo.

Me kujtohet qe dikur quheshin "te hedhura"..sot quhen "te prera"...apo "te zonjat"...por akoma trembin.

Erind

Forumium maestatis

Kjo eshte perballja me boten qe njeher ka qene mashkullore, po jo vetem ne shqiperi por edhe ketej ndollin keto gjera.
Kjo eshte te flasesh ne pergjithesi mbi problemin dhe une po perpiqem ta shtroj me te argumentuar ne eksperience dhe mbi te gjitha ne realitetin shqiptar.

olti

Neo

Kush donte pare ketu? Me jepni numrine kontos se po t'i dergoj :devil:

fallen angel

Primus registratum

po ti nuk te jep i kafe mer,po coke leke ti /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ersi lexo Buxatin me poshte:

....Rend me galop, ik, rend me galop, o fantazi e mbijetuar.E etur per te shfarosur, bota e qyteteruar te ndjek kemba kembes, kurre ndonjehere s'ka per te te lene te qete.

D.Buxati

Tregimi titullohet Gogoli, ka qene nje teme para ca kohesh (tek Filozofia !!!!) qe kish te njejtin titull dhe qe me beri te zgerdhihem jo pak (!!!).Sigurisht qendroj ne mendimin qe nuk eshte teme filozofike sidoqofte, sa gogole kemi ne jete!!! Jetojme ne dot jashte ambientit, a nuk eshte snobizeme te mendosh se je jashte tij, a jeton dot vetem per veten, a thua je i zhveshur nga te tera paragjykimt, ne nje menyre qe te thuash me gojen plot "Une jam ky qe jam dhe s'ka rendesi se si jane te tjeret"??!! A e pohon dot kete me siguri absolute.Une them jo, edhe kur perfshihesh ne nje MENDIM (te strerzgjatur) i ke dhene rendesi pa dashur faktoreve anesore, askush nuk shpeton dot nga efektet anesore...por ndoshta ne nje rast konkret ne nje sitate edhe me konkrete ndodh ndryshe, po ne nuk gjykojme rastin, gjykojme pergjithesine, nuk i shpetojme dot te folurit a priori.Mos harro bezdisjen..

P.s.Olti je shume zemergjere, e di.

olti

Neo

/me i ben nje kapucino fantastik Hottit dhe ia jep me duart e tij. Ajo e pi dhe ne buzet e nxehta i ngel pak shkume. Neo i afrohet dhe i fshin buzet :devil:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Edhe ate po me shkume ta bej une /pf/images/graemlins/laugh.gif

:goofy:

:kiss:

Thone keta te AR: Sa here qe hyn ky vetem kesoj gjerash ben /pf/images/graemlins/laugh.gif

PrInCiPiEl

Primus registratum

Në vazhdim do të citoj disa vargje nga një këngë e Bob Dylan-it ... është vetëm në anglishte(përkthimi do të humbte shumë në kuptim !) ... dhe shpreh shumë gjëra me interes .
Lexim dhe analizë të sukseshme !
Shpresoj në mirëkuptim : )

Bob Dylan

Come gather 'round people
Wherever you roam
and admit that waters
around you have grown
and accept it that soon
you'll be drenched to the bone.
If your time to you
is worth saving
than you better start swimin'