Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Erind

Forumium maestatis
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Filozofine, bejme mire ta marrim me copa dhe ta ballafaqojme me problemin, se sa ta flasim ne pergjithesi, nga nje rreflektim i brendshem, ose dicka e lexuar.

ps. Mua mu duk, sikur pyetjeve te tua, ne nje fare menyre ju pergjigje vet!

bebi

Primus registratum

kam ardh me ju pershndet, a jeni shpi e pritun ndopak a si asht puna?
ta di te pakten, qe heren tjeter te vi me shishe me vedi...
gota a keni t'pakten :rolleyes:

Kordelja

Valoris scriptorum

Deshe te thuash qe jam subjekt dhe objekt, ndoshta po e ndoshta jo, ne i damkosim mendimet tona me ato qe dime.Deri ketu eshte e ndershme boll, apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif

Perjashtome nga shenjestra /pf/images/graemlins/wink.gif

bimba81

Primus registratum

edhe une nje kafe faleminderit.edhe kafen e isit vereni te llogaria ime se po ia ofroj une /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Ersi, keto jane lajme te dites, eshte edhe nje per ate 13 vjecaren nese e lexove, perfundojne (keto provincialet sidomos, eshte definicion pa paragjykime) ose te prostituuara, ose te martuara me "refugjate" soe te vrara nga babai.E di qe ai babai i asja 16 vjecares nga Kukesi qe e kish lare dhe shplare pasi e kish vrare, pohi qe ish krenar per ate qe kish bere (krenar ndaj kujt!!!).

Eshte realiteti yne...per ate fat te keq qe quhet "ligj"(ata te pashkruarit doemos)

Erind

Forumium maestatis

Më pas ai i ka premtuar se do të martohej me të dhe i ka ofruar një darkë në shtëpi. “Unë vajta në shtëpinë tij por ai jetonte si mos më keq. Ai nuk kishte asgjë në shtëpi. Nuk e di nëse ishte shtëpi, por ai më futi në një dhomë të shtruar vetëm me çimento. Pasi u futëm brenda ai më tha të bëhesha gati se do të kryente marrëdhënie me mua. Unë nuk pranova dhe ai më goditi rëndë. Ma ka bërë trupin gjithë njolla të zeza”,- citoi dje prokurori fjalët e vajzës të thëna në prokurori.

Se kuptoj dot, "ai me genjeu"????!!!!!!

Ema

Goddes

Me karamele mo Ersi,keshtu genjehen gocat sot /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Aman se acarohem kur qisin kshu justifikimesh ... :mad:

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] edhe une nje kafe faleminderit.edhe kafen e isit vereni te llogaria ime se po ia ofroj une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
te lutem mos u harxho
/pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

o kot s'tham un se jeni koprraca ju ktej.
ma paci faqen e zeze. :mad:
ika te ndoj bar tjeter, se sonte po kam qef me pi pak... du me gjet edhe ndoj vajz/djal muhabetqar po ncuk, s'po gjehet.
emka gjalle je ti? :rolleyes:

:wave: tjeta juj pra, korde, ers, trendy, emka etj etj...

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga issi i vogel:
[qb]
Fillimisht postuar nga trendy81:
[qb] edhe une nje kafe faleminderit.edhe kafen e isit vereni te llogaria ime se po ia ofroj une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
te lutem mos u harxho
/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ne fakt me kushton shume ajo kafja jote po rimendohem /pf/images/graemlins/laugh.gif vejani ke llogaria e issit kafen time /pf/images/graemlins/laugh.gif