Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

AsiaN

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Fillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb]
Fillimisht postuar nga Uvejs:
[qb] pershnetje ma te mires vajze qe ka shkel ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/qb]
Sa i mire qe bohesh kur ta ka qefi... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jepini jepini se ne sfod jam mu si ai bylybyl dashnie qe at kangen e preamveres ua kendon... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Presidenti

Forumium maestatis

thojn se shum goca i besojn kollaj furçat /pf/images/graemlins/laugh.gif

amon albo lene mo na kno kong kur jam me kte ktu se kujtonj mileti kushedi se çfare...kam reputacion une! :devil:

sonte ne jemi verdall...per piacere...me muratin,

O arto te hongshin qent, si ia kishit tha rrogen deri m'rrylk xhenobit mer /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
nuk e menut se vjen neser knej ai apo ...si puna jevgut ee???

Presidenti

Forumium maestatis

s'jam i folshem sot.... e mi girano un pò.

mos u tremb /pf/images/graemlins/smile.gif

Presidenti

Forumium maestatis

erdha prap une.

M'ka shku mendja per nje nargile e nje çaj ...per nje sofer e dy pare muhabet (orogj;) )

salaraba3.jpg

cay.gif

albana

Lara Croft

:eek: Me ne fund te gjithe po bekan dicka produktive me jeten e kane hequr dore nga kafja e thashethemet.Kjo dite qeka per tu shenuar ne kalendar!Me ne fund po punojme per rrogen qe marrim!
Nejse une po bej nje pushim po kush te me beje kafen thuaj :shrug: :rolleyes:

disku

UNI

Shi si i kerko sherbetoret me lezet.
hajt mo po behem i mire ksaj radhe ...kafen po ta boj une. Ama ma jep ate pultin e Tv se me paska marr malli me pa boks ne Tv. Coje tek lajmet /pf/images/graemlins/laugh.gif

godfather

Primus registratum

jo mer vlla se je tu ja fut kot, se vetem at nat ke nargileja pagujti, masnej ka pas shpoenzimet e veta se hyni m'shpi t're. ene ne lame i tufe me leke. masnej, ishim ne mysafirat m'duket apo jo? e kur vje cenapi anej ini ju mikpritsit... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

na firum...

e bom rrugem per te klubi kanal! Anej a gjall jeni ju? Xhenua vjen sonte...e ndoshta dalim ndokund, po nervat e kemi byth e gjo ne drit nuk jemi tu nxjerr.

Albana, ... punet ktu nuk po hecim mire, po nga ti?

disku

UNI

Mire mer jahu spo ina kondra ..Po pse un perhere viktima mer? Jom msu tashi edhe kur se boj un do cohem ne kom..se emri im thirret i pari lol

godfather

Primus registratum

ene ne knej kina nel yf krejt...

kur e kini nermen me zbrit? aaa, a ja pjerdhi kush projektin eltonit /pf/images/graemlins/laugh.gif ?