Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

TranofiljA

Primus registratum
Re: Bar kafe "ANTIREZISTENCA"

Fillimisht postuar nga Presidenti:
[qb] e kisha me femnat e barit...i kam mor inot! [/qb]
Kujdes se inati tregon interesim. Tani edhe pse negativ, interesimi mund te merret si dicka pozitive, kushtim kohe, energjie dhe fuqi truri. Ne fund, te gjithe kte, disa persona mund ta perkthejne si dashni edhe ty t'hik gjith mundimi i te shprehurit kot!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mire e kam e? :devil:

Presidenti

Forumium maestatis

Vallahi trone ke te drejte ti...pranaj s'po grricem shume.

Ka njeri sot ktu...tani se kam per ti tregu i gjo funi?

Presidenti

Forumium maestatis

te betohem... e disha se vetem ti do vijshe ndaj e thash:)

pranaj me erdh içik keq me te rrejt ty, se ti vje vet, s'osht nevoja per rrena:)

AsiaN

Primus registratum

ckemi njerez?!
indrito (uvejs)?! jam kurioz te di kuptimin kesaj here

Presidenti

Forumium maestatis

ngjo se thojn masnaj po bo propagande /pf/images/graemlins/smile.gif

Uvejs Al Karani eshte nje njeri, bari qe ka jetuar ne kohen e Te derguarit et Allahut ne nje vend te larget, larg Mekkes ne Jemen. Ne fshtin e tij e akuzonin se perdhoste perendijte dhe se merrej me djajte. Sespe ishte i qete, kujdesej per kafshet dhe ati i afroheshin. Kishte nje nen te cilen e donte fort dhe besonte ne nje Hyjni te vetme, e kete ia tregonte shokeve. Prej tij rrinin larg magjistaret dhe populli e quante te çmendur.

I derguari i Allahut perpara se te vdese, i jep hirken e tije Ummarit dhe Aliut (Allahu qofte i kenaqur me to) dhe i thote,

"ur ju te shkoni nje dite ne Jemen, jepini selamin tim Uvejs Al Karanit, ai e do shume te Derguarin dhe Allahun dhe i derguari dhe Allahu e do ate shume"

Ummar dhe Ali e njohin kur e takojne dhe i tregojne qe profeti kish folur per te, e ai u mbush me lot

"E ndjeja qe dikush do te vinte, e prisja" tha

Bie shehid ne betejen e Siffinit duke luftuar perkrah Liderit te Besimdrejteve Hazreti Aliut. Allahu qofte i kenaqur me te dy.

Eshte simbol i misticizmit Islam, njeri i afert me Allahun ku realiteti perball tij perthyhet ne funksion te tij. U mesoinjerezve te lexojne Natyren dhe te dashurojne te verteten edhe pa lexuar asgje...sepse ajo eshte e shkruar ne krijim.

eshte nje grade dashurie e quajtur Uvejsì...pasioni per te verteten.

ne shqip emri i mashkullin Vesel vjen nga Uvejs El ...karani /pf/images/graemlins/smile.gif

ablo mir ti plako? naj te re nga modena?

AsiaN

Primus registratum

hic vallahi..te nesermen e asaj dite kur me morre ne tel ,mendo isha duke ardhur ne milano..asgje fare ..megjithse se shpejti me duhet te angazhohem per dy provime njekohesisht....kisha nje parzial te premten..te shoh si kam dale..
ti cfare na thua?!!me se merresh aty gjithe diten??

Presidenti

Forumium maestatis

ti konsidero ate punene komos se eshte vend i mrekullushem per i fundjave. Merr edhe brekt e plazhit e fole me artin.

merr naj kallom se gjujm per peshk....a per ça te dal /pf/images/graemlins/laugh.gif

AsiaN

Primus registratum

:rockband:
duhet se sben me llafos me artin se jena ene me udhtu nje levizje trekendore ne ket europen e urume...per kamp..me kan thene /pf/images/graemlins/laugh.gif
ej po e di qe i bie te jemi mes alpeve per te bere banjeo...jo breket e plazhit te duhen aty
po nje kustum subi polumbari /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

AsiaN

Primus registratum

hmhmhmhm
te kemi me vajt i here e pastaj mendojme per trimenina /pf/images/graemlins/laugh.gif .

albana

Lara Croft

:wave: gjesssssssssssssssss!
A c'me kishte kapur malli per barin!Nje kafe shpejt edhe per mua /pf/images/graemlins/smile.gif

AsiaN

Primus registratum

he me tani u zgjua amerika... /pf/images/graemlins/laugh.gif
tungjatjeta

AsiaN

Primus registratum

bana kush e ka me ty mi??
u i rafte nje qyqezt mu n kok :smash:
ja me ta lumsha..ca ke me be sot?
si eshte koha andej nga ty?e hene eshte mi e hene?se nu ki kam idenaa..