te te :kiss: nje cik qe te te shkoje dhimbja /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] I'm doin ok.... /pf/images/graemlins/blush.gif
Me ka kap koka sot vduqa.....Ca skom pi tylenol advil....sic ere prap koka si top bowling e rende[/qb]
Me jep adresen e shpise dhe po te te dergoj nje tufe kartolinash qe kane nje si tip arushi/miu/kafshe e cuditshme me jastik n'dore dhe thote:Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] Trano un vetem nuk merzitek po kam frike...e kam zemren me te but se domotet e kavajes. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Genjeshtra sben pjese ne fjalorin tim (qe duhet me thon eshte fjalor me i pasur se i Oxfordit lol)Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] nuk thash se s'pyes, por qe s'me genjen lepulushi ime[/qb]
Car kusari qe je ...pse se ve nick ne forumFillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] kaloje foton tek Pakito@shqiperia.com lale...e di vete ti /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
lushi :lol: :lol: :lol: :lol:Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Prit iher edhe lepurush me bane...tpaska shku ne men me mferku kurrizin a?![]()
ehe lushi (shkurt per lepurush /pf/images/graemlins/wink.gif ),
i need sth soft to hug...
:kiss: Ya [/qb]
Banale /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb] Cuno, kujdes me punen e llafit ti re...se t'ramen e ke n'dore vete! /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
...me fal po kujtova se e doje per vete kartolinen...si tip karte bizinesi /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Unicorn:
Tran me ma lon mu ne dore me von foton do arrim aty sa krijesa do jete: Nje femer topless duke fol me ze ariu...
Im to cold
Im to hot...
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif pu car kombinimi...
uot dhe hell wëz thet?Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb] Mirembrema djemve !
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]