Guest
Re: Avatars
sdo ishte keq sikur ti vinim dhe avataret vete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
sdo ishte keq sikur ti vinim dhe avataret vete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Mandi te faleminderit, megjithate qellimi im nuk ishte qe te ndryshoja avatarin,sepse ate vec e kam pas zgjedhur para ca diteve dhe figuronte ne AF deri dje (pra dukej ajo foto qe une kisha zgjdhur si avatar timin),mirepo prej dje nuk duket avatari im.Pra qellimi eshte qe te shoh ate foto (avatar) ketu ne AF.As ne profil nuk duket!!!Ku qendron shkaku nuk e di!...Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb] Per te ndryshuar AVATARIN apo Statusin e Anetarit (Member Status), klikoni tek Profili qe e gjeni ne menune ne fillim te forumit (shikoni siper).
Gjithashtu, brenda mundesive perpiquni fotot qe deshironi per avatar ti keni te hostuar ne nje server tjeter dhe mund te vendosni avatare pa ndihmen e nje moderatori apo admin [/qb]
:thumbsup:Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb] Per te ndryshuar AVATARIN apo Statusin e Anetarit (Member Status), klikoni tek Profili qe e gjeni ne menune ne fillim te forumit (shikoni siper).
Gjithashtu, brenda mundesive perpiquni fotot qe deshironi per avatar ti keni te hostuar ne nje server tjeter dhe mund te vendosni avatare pa ndihmen e nje moderatori apo admin [/qb]
Aha....ku qendroka puna,d.m.th, tani e tutje duhet vet te behemi "admin." apo edhe "moderatore' sepse ju merzitet juve te beni kete pune!!!.....E kuptova..me ne fund!!Fillimisht postuar nga <pussycat>:
[qb]:thumbsup: [/qb]Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb] ".....perpiquni fotot qe deshironi per avatar ti keni te hostuar ne nje server tjeter dhe mund te vendosni avatare pa ndihmen e nje moderatori apo admin [/qb]
me mua e kishe ?Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]Aha....ku qendroka puna,d.m.th, tani e tutje duhet vet te behemi "admin." apo edhe "moderatore' sepse ju merzitet juve te beni kete pune!!!.....E kuptova..me ne fund!!Fillimisht postuar nga <pussycat>:
[qb]:thumbsup: [/qb]Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb] ".....perpiquni fotot qe deshironi per avatar ti keni te hostuar ne nje server tjeter dhe mund te vendosni avatare pa ndihmen e nje moderatori apo admin [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]