Guest
Re: Avatars

sdo ishte keq sikur ti vinim dhe avataret vete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Al-Punk

Still here

Per te ndryshuar AVATARIN apo Statusin e Anetarit (Member Status), klikoni tek Profili qe e gjeni ne menune ne fillim te forumit (shikoni siper).

Gjithashtu, brenda mundesive perpiquni fotot qe deshironi per avatar ti keni te hostuar ne nje server tjeter dhe mund te vendosni avatare pa ndihmen e nje moderatori apo admin

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb] Per te ndryshuar AVATARIN apo Statusin e Anetarit (Member Status), klikoni tek Profili qe e gjeni ne menune ne fillim te forumit (shikoni siper).

Gjithashtu, brenda mundesive perpiquni fotot qe deshironi per avatar ti keni te hostuar ne nje server tjeter dhe mund te vendosni avatare pa ndihmen e nje moderatori apo admin
[/qb]
Mandi te faleminderit, megjithate qellimi im nuk ishte qe te ndryshoja avatarin,sepse ate vec e kam pas zgjedhur para ca diteve dhe figuronte ne AF deri dje (pra dukej ajo foto qe une kisha zgjdhur si avatar timin),mirepo prej dje nuk duket avatari im.Pra qellimi eshte qe te shoh ate foto (avatar) ketu ne AF.As ne profil nuk duket!!!Ku qendron shkaku nuk e di!...

Sidoqofte ju faleminderit..
Te shpresoj se do te duket prej sot e tutje.. /pf/images/graemlins/smile.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Me sa pashe anetaret e thjeshte nuk arrijne dot te vendosin nje foto ne profilin e tyre.Eshte e arritshme vetem per moderatoret dhe adminat.Ndersa per statusin poshte emrin gjithcka duket ok.

Guest

[qb] Per te ndryshuar AVATARIN apo Statusin e Anetarit (Member Status), klikoni tek Profili qe e gjeni ne menune ne fillim te forumit (shikoni siper).

[/qb]
:thumbsup:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga <pussycat>:
[qb]
[qb] ".....perpiquni fotot qe deshironi per avatar ti keni te hostuar ne nje server tjeter dhe mund te vendosni avatare pa ndihmen e nje moderatori apo admin [/qb]
:thumbsup: [/qb]
Aha....ku qendroka puna,d.m.th, tani e tutje duhet vet te behemi "admin." apo edhe "moderatore' sepse ju merzitet juve te beni kete pune!!!.....E kuptova..me ne fund!!
/pf/images/graemlins/frown.gif

durrsaku

Forumium maestatis

S'ke kuptuar gje.Ajo nuk eshe detyrim...ajo eshte nje opsion qe AlbForumi ofron me shume per anetaret.Nese ti s'do te vesh nje member status poshte emrit s'prish asgje dhe kjo s'ka te beje aspak me te qenit admin apo moderatore. /pf/images/graemlins/smile.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Se harrova ta them me siper...s'ma ha mendja qe ndonje admin apo moderator eshte lodhur per te vene voto ne nje server dhe per ta vendosur tek profili juaj.Do jeni gjithnje te mirpritur.Thjesht i ofrohet mundesia anetareve qe te vendosin vete avataret,ata qe nuk e arrijne dot nuk do i veme shkelmin /pf/images/graemlins/wink.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Megjithate per ta mbyllur se u zgjata shume...sic kam thene ne nje postim ne faqen tjeter akoma nuk ekziston mundesia e vendosjes se avatareve nga vete anetaret e forumit me sa kam pare une.

bengu

Primus registratum

AF.JPG

Moderatoret ne fund te kesaj dritareje kane nga nje link ku vendoset adresa e fotos te cilen duhet ta kene per avatar. Besoj se qellimi ishte qe edhe anetaret e thjeshte te kene te njejten mundesi, sidoqofte linku mungon.

Guest

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]
Fillimisht postuar nga <pussycat>:
[qb]
[qb] ".....perpiquni fotot qe deshironi per avatar ti keni te hostuar ne nje server tjeter dhe mund te vendosni avatare pa ndihmen e nje moderatori apo admin [/qb]
:thumbsup: [/qb]
Aha....ku qendroka puna,d.m.th, tani e tutje duhet vet te behemi "admin." apo edhe "moderatore' sepse ju merzitet juve te beni kete pune!!!.....E kuptova..me ne fund!!
/pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
me mua e kishe ?

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Me ka ikur avatariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii plssssssssssssssssssssssssss helppppppppppppppppppppppppppppp
snowhappy.gif

oneo

Forumium praecox

U perpoqa te gjeja nje opsion ku mund ta vija perseri avatarin tim pasi mu hoq vete pas nje update te te dhenave.

Ka mundesi dikush ta vendose
61.jpg

kete, dhe te me sqaroje si t'ia bej qe kur aggiornoj te dhenat mos te me zhduket avatari.

durrsaku

Forumium maestatis

S'ka nevoje per sqarime /pf/images/graemlins/smile.gif Pas vendosjes se avatarit bej rrumuje sa te duash ne profil se nuk e luan as topi /pf/images/graemlins/wink.gif

Sulo_Kapedani

Primus registratum

O moderatore po mua ate figuren me motive shqiptare kur do ta kem ?
Do me pelqente edhe fotoja e ndonje Kapedani te dalluar /pf/images/graemlins/wink.gif
Shendet.

KeKe

Primus registratum

[ 09. Janar 2003, 20:59: Mesazhi u ndryshua nga Futbollisti ]

hehe Futbollisti mire qe me ndryshuat foton...por sikur s'po del si avatar fare /pf/images/graemlins/smile.gif

p.s. a mund te shkruaje SaGiTTaRiuS posht avatarit te lutem? :cool: Flm.

Gjithe te mirat
-K