Guest
Re: Avatars

Geso i vuna kto te dyja.
Unicorn te duhet nr antari per ate bravo me i nderru avatar.
flm

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Durrs@ku:<br />[qb] Megjithate per ta mbyllur se u zgjata shume...sic kam thene ne nje postim ne faqen tjeter akoma nuk ekziston mundesia e vendosjes se avatareve nga vete anetaret e forumit me sa kam pare une. [/qb]
He pra...e paske pare me ne fund...!!!

Une megjithate e zgjodha ate problem qe kisha me avatarin....I falenderohem shume atyre qe u munduan te me ofrojne NDIHME e jo "fjala dhe vetem fjale...pa ndihme".. /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

durrsaku

Forumium maestatis

Asgje mo lali... Po une mendoja se ishte zgjidhur problemi i ikjes se avatarit kur ndryshoje profilin... Me sa po shof te ty paska akoma ca probleme... Taxirat adminat ta shofin içik ate problemin edhe ti vene edhe nje here avatarin KeKe-s /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

kush asht ma i shpejti me m'vu ket avatarin ka nji bacio /pf/images/graemlins/smile.gif

flm paraprapisht /pf/images/graemlins/wink.gif

Bunny%20close%20up.html

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] kush asht ma i shpejti me m'vu ket avatarin ka nji bacio /pf/images/graemlins/smile.gif

flm paraprapisht /pf/images/graemlins/wink.gif

Bunny%20close%20up.html
[/qb]
Kete:
Blue_lepulushe.jpg
dmth /pf/images/graemlins/wink.gif

...i bera une nje adrese /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Une4 fotoja mund te kete edhe dimensione gjigande vetem se kur vihet si avatar do kete keto permasat qe kane te gjithe avataret.
Keke te lutem te hedhesh figuren qe do per avatar(ose ti Ges),se une s'e gjej gjekundi.

Te tjereve ua rregullova simas tekave avataret /pf/images/graemlins/laugh.gif !

durrsaku

Forumium maestatis

Ta shtofte Zoti mi Elbasonllija lales (rrogen !) /pf/images/graemlins/wink.gif

Ps-Jom durrsex...s'jom durrsjon... amon amon /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Mirmroma kryesia..
Me kan ndrru avatarin pa me thon gjys llafi.. Kur te keni kohe dhe deshire, ma vini ate qe kisha me pare se e kom autentik..
Falemnerit kujt ma ka nderrua se jam i sigurt qe e ka bere me deshiren e mire, por jom setimentalisht i lidhur me ate te parin qe kisha von vet.
Falemnderit
Il Majmuno

Ema

Goddes

Nigjo!
Vije resmen qi ke pat ktu ene ta rrugulloj una.
Un per vete s'ta kam nerru!

Te path ne korrespondence,Ema

tirana

Primus registratum

çao kumrije /pf/images/graemlins/smile.gif
Per fat te keq nuk e kisha bo salva dhe nuk e maj men se ku e kisha vjedh.. Nejse, po pate mundesi ma hiq pet majmuni qe lu koken se nuk me ngja asiçik.. Ho per ho do rri pa avatar sa te ta gjej prap ate qe pata..

Kush ta ket bo save rastesisht, do me bote ner me ma dergu mrapsh..

shnet e t'mira juve te kryesise..

tirana

Primus registratum

Nuk du me ju bezdis po kush te ket muncine dhe mjetet e duhura (sharre, çekiç dhe pyke) ta heqi i çik ket avatarin qe me kan von pa pyt fare..

Kurse ti qe e ke von, po deshe, kur te te teproje koha, m'vej i çik ate qe kisha...

Ejvalla in advance

Elian

Primus registratum

Adresa e avatarit te Munit eshte

Luni duret teshi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tirana

Primus registratum

Elian.. u fejofsh me Miss. Pizen 2003 se te kena duarart..

Thash se e huma perfundimisht..
Gracie ankora inxhinjere :thumbsup: