personazh

Valoris scriptorum
Re: Avatars

rrofsh eme....e di ti qe une s'te kerkoj me shku ne ferrara pranej thu ashu /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]Kur ju ndryshoni profilin,bie avatari.
KJo deri ne nje permiresim te shpejte ku nuk do kete me probleme te tilla!

Nazhi po shof mos e gjej ke kto 12 faqet avatrin tend te vjeter /pf/images/graemlins/smile.gif ![/qb]
dmth, prandaj me eshtezhdukur avatari mua?
po si tja bej me ema??? /pf/images/graemlins/wink.gif
taksirat e ke.

Guest

Fillimisht postuar nga Nazhuku:
[qb]
Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]Yllo nazho,ky ishte av yt perpara?
Let me know,te muah nga larg /pf/images/graemlins/smile.gif ![/qb]
po lal kjo gjoja jeshile eshte ,rrofsh...po po pate mundesi ne vend te asaj K.I.S.S poshte krymit, me vej me jeshile fjalen "evergreen".e di qe jam jashte teme po puthjet nga larg kto efekte japin /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ka fillu me fol anglisht nazhi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Uaaa....Ju faleminderit shuuume per kete ndryshim te avatarit stafi i AF-se.Jeni te mrekullueshem!!!!No wonder!!!.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Do te doja ti falenderohem edhe "Neo"-s qe me mundesoj kete ndryshim...FLM "Neo" ,FLM stafi i AF-se..
Tani me siguri e kuptoni se sa kam dashur qe te bej kete ndryshim?!!!

Pershendetje nga Shqiptarja me avatar te ri me te mire.. /pf/images/graemlins/smile.gif
FLM miq!.. :thumbsup:

LEA

Primus registratum

Ema, shume thnx. e shpejte dhe e gjendur si gjithmone. /pf/images/graemlins/smile.gif

olti

Neo

Nimfe ty nuk te pelqejne ato qe vendosen pasi ato qe gjen jane shume te medhej dhe ne kete madhesi jane vertete te bukur, por kur zvoglohen ne madhesine e nje avatari qe eshte rreth 50 me 50 nuk duket gje pastaj, psh ky qe deshiron ti tani do te kete kete pamje:
nimfat.jpg
mgjth ti e di /pf/images/graemlins/smile.gif

Hidhi nje sy kesaj faqes http://angel.qdnet.pl/demony.htm /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

ma varni pra icik, kam tre dite qe iu kam thene per kete avatar qe eshte me lart, a ka mundesi te ma vendosni???
thanks

Xhada

Primus registratum

se di ku me shkoi avatari :rolleyes:
dua kte tjetren gjithmon brenda mundesive /pf/images/graemlins/laugh.gif
sol.gif

eM

Paper Moon

Futbollisti ku je ore??? /pf/images/graemlins/frown.gif

dume me ndruar avataret dhe emrin poshte avatarit neve! :smash: