APELI I DITES

assassino26

Primus registratum
Re: APELI I DITES

O trendy,amon tu bofsha vetem te Hoti mos merr keshilla se kushedi ca te mso ajo...Njonen e pat msu i here me rraf burrin,s'eshte gjo e mire

Belinea

Primus registratum

Kapim shume kapim /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ajo femer qe ve dore mbi buurin e denon ligji shoqeria dhe kisha.
Po qe se shkon puna deri tek e rafmja peshkataro /pf/images/graemlins/laugh.gif lol jam gati te zihem une prej flokesh me trendy-n /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ps. ku eshte shume eshte shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] O trendy,amon tu bofsha vetem te Hoti mos merr keshilla se kushedi ca te mso ajo...Njonen e pat msu i here me rraf burrin,s'eshte gjo e mire [/qb]
se ma men ca me kishte keshilluar e?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Kapim shume kapim /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ajo femer qe ve dore mbi buurin e denon ligji shoqeria dhe kisha.
Po qe se shkon puna deri tek e rafmja peshkataro /pf/images/graemlins/laugh.gif lol jam gati te zihem une prej flokesh me trendy-n /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ps. ku eshte shume eshte shume /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une me ty per flokesh e??? jo mi se te kam xhan /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

Jo mi jo se kush te rref te do...
O trendy,se mos nuk me lajmero kur te vish ne Tirane.Ec se llafosesh te kompiuteri im

Belinea

Primus registratum

Dhe jetuan te lumtur e te gezuar deri diten e vdekjes .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

pse grriceni me trendyn e?! mos e kruni shum se do ju kap tgjithve per flokesh :devil:
peshkatarin te parin :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
trendo ne emer te stafit te apelit te dites te urojm pushime sa me te kendshme :wave:

Kollarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Trendy , per theq merakun ty ,une dal dhe e matrume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Emri :Belinea
Mbiemri:Albforum
Vendlindja: Kine
Gjendja civle : Martuar /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos mor, sa pa fat qe qekam!

Belinea

Primus registratum

Hi,
Une kam nje jave qe sbej mungesa biles jo vetem qe vij po jam dhe shume e zellshme dje per shembull ne saj te zellshmeris sime ,arrita nr e 80 postimeve ne dite /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jam aq e lumtur sa nuk e shpreh dot me fjale .. Por kam vendosur qe sot te ben 20 postime me shume se dje .. vetem me pune te ndershme mund ta bej realitet qellimin tim. Qellim te cilin se di ala po do Zoti e gjet gjate rruges /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kullare , per ty e le tim shoq ** tash /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tredny , rruga e mbare, edhe befsh qejf ylli /pf/images/graemlins/smile.gif

sweet eda

Primus registratum

te kam thene zeqo te hash, po s'me degjon mua ti, rri ti rri pa honger, se t'a hajne te tjeret buken!!!!

Buonasera!
Ca bohet ketj re???
E paskeni bere agjensi martesash!
Jepi ti Belina jepi,se ke per tia kaluar edhe Hotit me postime.
Peshkataro te trashegohesh dhe me ndonje borrokoc mashkull /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Buonasera!
Ca bohet ketj re???
E paskeni bere agjensi martesash!
Jepi ti Belina jepi,se ke per tia kaluar edhe Hotit me postime.
Peshkataro te trashegohesh dhe me ndonje borrokoc mashkull /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Thnx
Plako
menjen e kam per 4 borrokoca.Ishalla i bo te gjithe perihere se eshe me mire.Une mledh menjen edhe ata jane moshatare merren vesh me njoni-tjetrin