helibak mucogllava
Primus registratum
Re: APELI I DITES
ou sa pak kater pse kshu ti mo peshkatar kaq pertac :smash:
ou sa pak kater pse kshu ti mo peshkatar kaq pertac :smash:
TAAAAAA /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] A ti fus edhe une nje TAAAAAA ketu :wave: [/qb]
ti mus Hoti ma haaaaaaaaaa ja po i fus hde uen nje tralalaaaaaaaaaaa,,Ti prpa hoti ma ha /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]TAAAAAA /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] A ti fus edhe une nje TAAAAAA ketu :wave: [/qb]
Zeqo...Un jam shume puntor mer daje,po s'me ka akordu qeverria fond per me teper /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] ou sa pak kater pse kshu ti mo peshkatar kaq pertac :smash: [/qb]
Belinea!Jepi se mua me ke fansin tend...E di qe do fitoshFillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Nuk do mudja kurre te bej mungse tek apeli jo per gje po , i thone nje postim me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif
Peshkatari /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
o Peshkatao po me zhgenjen mo pse re po te ruhet ty per qeverin ti je qeveri me vete mo po jepi yyyyppppppppppppppppp xhixhiiiiiiiiiiiiiii :smash:Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb]Zeqo...Un jam shume puntor mer daje,po s'me ka akordu qeverria fond per me teper /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] ou sa pak kater pse kshu ti mo peshkatar kaq pertac :smash: [/qb]
Te punojme djersen te kullojme
te ndertojme Shqiperine e re [/qb]
po se mos ke naj gjo per te honger ti ene oburra :tipsy:Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb]ti mus Hoti ma haaaaaaaaaa ja po i fus hde uen nje tralalaaaaaaaaaaa,,Ti prpa hoti ma ha /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]TAAAAAA /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] A ti fus edhe une nje TAAAAAA ketu :wave: [/qb]
mirseerdhe /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Njatjeta! [/qb]
......se qan ti pastaj e ? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] O Beli,mos u qaj ka peshkatari se....
Nji ku erdha prape,me orar te zgjat qe te shlyj mungesat :idea: [/qb]