APELI I DITES

Belinea

Primus registratum
Re: APELI I DITES

Te dua shume me mungon :kiss: mjafton kaq ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Njihem gje ne te dy? jo se po ta dija une edhe te kisha derguar /pf/images/graemlins/wink.gif

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Te dua shume me mungon :kiss: mjafton kaq ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Njihem gje ne te dy? jo se po ta dija une edhe te kisha derguar /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hahahahahahaaaaaaaaaaaa
te mori e mira te mori,po jo keshtu me njeher se kam turp une /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol:
pak nga paksot p.sh shkojme ne shtrat neser te tjerat!

Belinea

Primus registratum

Nuk desha te trembja po keshtu jam une , pak si inpulsuive /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mos ki turp ti , se i mbyll syt una /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

Belinea

Primus registratum

Fshije ate postim qe te kem prap xhan pa !! /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif :cry: :cry:

sweet eda

Primus registratum

Plasen martesat edhe nga kjo tema, po te gjithe mendjen per tu martuar e paski more, more qe s'di c'fjale te gjej

bimba81

Primus registratum

[qb] Une sdua mi jooooo.. po ky vete po me lutet /pf/images/graemlins/laugh.gif lol [/qb]
shif si bo kjo gjasme.andej nga agjencia i kerkoi burrat me cmim shumice /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] jasu file!

Si shkojne punet ketej,goca si ju kam mire,hoto nje :kiss: :kiss: per ty se je goca me e mire e forumit(edhe pse i ke cik qef dallaveret,po ska gje).
Ju te tjerat doni ndonje te puthur apo jo?? [/qb]
mo mire syri se nami thot poplli /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss:

[qb] Une sdua mi jooooo.. po ky vete po me lutet /pf/images/graemlins/laugh.gif lol [/qb]
Nuk hun fare lutja ,ne gjerat i vendosim me konsensus.
Tani te themi fare te drejten nje cik mu lut Belina mua :devil: