Re: Aparatet fotografik dixhital
[/b]Pershendetje te gjitheve!
E shof se jeni te apasionuar pas Hi-Tech dhe me pelqen ky forum per Fotografine Digjitale ose me sakte Aparatat Digjitale.
E shoh se duke lundruar ne iternet ju shifni shume gjera,sepse qellimi i ketyre web siteve eshte qe te provokojne qe te blesh,prandaj them se duhet qe ta masni doren nese keto paisje i blini me PARATE TUAJA.Nuk e kam fjalen per ato qe jetojne ne Tirane dhe ja BLEN ZYRA KU PUNOJNE APO ATO QE JANE NE ANEN TJETER TE DETIT " E I GJEJNE POSHTE COLOSEUT /pf/images/graemlins/wink.gif RASTESISHT /pf/images/graemlins/wink.gif .
Nji aparat Digjital blihet ne funksion te perdorimit,nese eshte per hobby apo per pune,nese te duhet me rezolucion te larte apo te ulet,nese te duhet i shpejte apo normal,nese te duhet me funksione normale apo specifike,etj...por qe te gjitha ndikojne tek CMIMI.Konkluzionet nxirrni vete edhe pse dikush mund te thote erdhi te na jape leksion.
Mendoj se kur eshte per mire ndoshta edhe leksione mund te japesh, sepse jam nga ato qe kam perdorur dhe kam ne koleksionin tim qe nga LAICA screw,e vitit 1935(qe kushton edhe sot nder koleksioniste me shom se disa digjital te ri).serite Ruse te ngjashme,PRACTIKA e kohes se monizmit,ZENITH Ruse,NIKON-et e pare ne Shqiperi mbas atyre te ATSH,MINOX profesional"just" per 007 e deri tek "new age" NIKON D70 OUTFIT(nji nder 50 aparatet e para te shitura ne Michigan.
Faleminderit nese audienca i shef pozitivisht cfare shkruva me siper. Jam i gatshem sa here te keni nevoje,t'ju ndihmoj me ndonji keshille. [/b]