Aparatet fotografik dixhital

renea

Primus registratum
Re: Aparatet fotografik dixhital

Une sot me erdhi nje Olympus C - 770

Akoma nuk ia di te gjitha funksionet. Rezolucioni me i larte eshte TIFF 2288x1712

ja nje foto e bere me TIFF 2288x1712 po e zvogeluar me photoshop.

olym1.jpg

capuni

Primus registratum

Para 1 muaji bleva nje Minolta Dimage XT. Eshte kamer e vogel, e lezetshme dhe praktike.

dimagextbiz.jpg

Problemet qe kam ven re: Blici nuk eshte shume i forte, kshu qe naten duhet ti besh fotografit afer. Gjithashtu, bateria nuk eshte shume e forte (po ta krahasosh me baterin qe vjen me Casio Exilim). Kshu qe nqs do jesh me nai udhetim ku e ke te veshtir te rikarikosh baterin, te duhet bateri ekstra.

Sidoqoft, kualiteti i fotografive eshte shume i mire, dhe nje 3.2MPX e gjen per rreth 180$ ne internet.

zog

Primus registratum

renea shume e bukur ajo foto. me flash ?

ja nje foto imja sapobere ne 400 iso, pa flash dhe ne jpg normal, rezolution 3040 X 2016 1,1 Mo. me aparatin tim nje Fuji FinePix 1 Pro.

byro.jpg

renea

Primus registratum

po po me flash, Olympus c 770 nuk eshte dhe aq i forte ne situata me drite ne erret, ky eshte problemi i vetem i c 770

Do bej ca foto te tjera dhe do ti vendos.
deri tani jam i kenaqur me C 770

foto e tua kane dale bukur

Blendi

Primus registratum

Edhe kjo. E kam bere me olympys C770 te nje shokut tim.

FENWAY PARK - e zvogeluar
FENWAY%20PARK.jpg

H

harap

Guest

kam marr nje sony 7.2 megapixel. 425 dollar ja vlen??
eshte hata vetem per cilesi ngjyre.

renea

Primus registratum

Po ja vlen, nuk i di te gjitha specifikacionet, po per 7.2 mpx cmimi eshte i mire.

Erind

Forumium maestatis

CAOEOS350D.gif

http://consumer.usa.canon.com/app/flash/d_eos/digitalrebelxt.htm

<font color="#444444"> CANON EOS 350D

Sistema Reflex Digitale, CMOS da 22.2x14.8mm e 8.2 Milioni di pixel (Totali 8.0 MPixel)
Monitor LCD TFT a colori da 1.8'', 115.000 pixel, Luminosità Regolabile, Mirino SLR con Pentaprima a Fissato
Risoluzione Massima Foto 3456x2304 pixel
Ingrandimento 0.8x
Caratteristiche Obiettivo 28-80 in Dotazione, Flash Incorporato nel Pentaprisma, Messa a Fuoco manuale e Autofocus (7 Punti di Messa a Fuoco con Sensore CMOS), X-Sync 1/200sec., Otturatore Elettronico 30-1/4000sec., Alimentazione a batterie Ricaricabili Li-Ion
Formati Foto: Jpeg/RAW
Compressione RAW, Fine e Normale
Dimensioni 127x95x64mm
Peso 485g
Dotazione CompactFlash Card 256MByte, Obiettivo 28-80mm
Varie Bilanciamento del Bianco Automatico, Sensibilità Automatica e Manuale (ISO 100-1600), Scocca in Plastica e Acciaio Inossidabile, Uscita USB e A/V
</font>

Kam gjetur kete makinen, per 700 €. Karakteristikat flasin vete. Doja te dija, opinionin e ndonjerit qe e ka perdorur?

HajdarMozi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
CAOEOS350D.gif

http://consumer.usa.canon.com/app/flash/d_eos/digitalrebelxt.htm

<font color="#444444"> CANON EOS 350D
Karakteristikat flasin vete. Doja te dija, opinionin e ndonjerit qe e ka perdorur?

[/ QUOTE ]

Tani po Flet sic duhet kjo eshte kamera e vertete, po ma do mendja se duhet te shpenzosh akoma rreth 1000 euro per gjithe aksesoret
Zoom Teleskopik, filtra adaptera, zoom lenses /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe pastaj te marresh pjese ne konkurset qe zhvillon DC Magazine
pa aksesore ajo kamera eshte "pothuajse" si cdo digital compact i zakoshem. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Bej shaka kamera eshte llahtar fare DSLR eshte tjeter sensacion!!!
per me teper mos humb kohe me forumin po bej salton e kualitetit shiko:
http://www.dcmag.co.uk
http://www.dpreview.com
http://www.dcresource.com

meqe jemi ne teme si fillestar qe jam ne forografine digitale kam nje Canon PS A95 dhe nje Canon MV6i por po i vi rrotull nje Canon Digital Rebel XT qe eshte e njejta si e jotja po me duhen rreth 2000euro per te gjitha edhe per tripodin
Me nje apart te tille fiton goxha lek duke bere poza neper shqiperi me natyren qe ka dhe spotet qe mund te fokusosh.

Blendi

Primus registratum

2000 euro eshte shume hajdar CANON eshte ndoshta marka me e mire per te blere aparat, qofte dixhital, qofte film. Mbaji opcionet e hapur, kij parasysh qe te blesh nje kamera qe ka kontrolle te plota manuale...sidoqofte per 2000 euro duket shume. Kontrollo faqen http://www.steves-digicams.com/ per kerkime produktesh dhe cmime. Pse ke nevoje per tre kamera? (e di qe MV6i eshte video)

CANON POWERSHOT PRO1 - $579 full manual, 8.0 Megapixwww.buydig.com
pro1_front_flash2.jpg

HajdarMozi

Primus registratum

O <font color="red">REZISTENCE</font> e djegur, po nuk dua nje aparat digitalcompact te zakonshem, a e lexove, dua nje DSLR me gjithe KIT dhe tripod.
Po duket qe je amator ne fushen e fotografise ne pergjithesi dhe asaj digitale ne vecanti. une s'dua te bej fotografi bustesh dhe vizitash ne familje, dua dicka afersishte profesionale perderisa DIGITAL REBBEL eshte entry level ne fotografine profesionale. Po pa nje kit minimal objektivesh nuk se do arrish ndonje gje te madhe.
Prandaj 2000Euro jane nje shume e pranueshme per nje gje te tille.

(MV6i e di qe eshte video) jo nuk e di flm qe ma tregove.
Perfundimisht je kopetent.

Blendi

Primus registratum

e, se vetem 4 vjet studjova fotografi ne kolegj ne fakt, nejse une i posedoj te gjitha qe kerkon ti
sidoqofte une preferoj full body si ai nikoni me lart se sa nje DSLR qe eshte shume e brishte dhe nderrimi i shpeshte lenteve nuk i sherben hic shendet te se brendeshmeve te kameres. sidoqofte do kem nje ekspozite ne pranvere, mund te vish. lol

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ky kushton tek 400/450 Euro.
NIKON COOLPIX 8800
10X Optical, 8 Megapixels
8800_front_blk.jpg

8800_chassis.jpg

8800_back.jpg
8800_back_closed.jpg

8800_side_lt.jpg
8800_top.jpg

[/ QUOTE ]

para disa muajsh ne australi ky kushtonte 1600$. shoqja jeme e klases bleu 5110 ishte 1100$ sepse s'kishte mundsi per 8800 megjithse na ishte kerku mundsisht 8800.
tesh AUS $ dhe US $ kane diference, po jo kaq te madhe.

that's such a good price. ai cmimi ma siper te ban /pf/images/graemlins/mad.gif

ps: sapo e pashe, cmimi paska ndryshu vetem 100 $

http://www.expansys.com.au/product.asp?code=NIK_COOLPIX_8800

ne australi akoma shitet A$1,484.95 /pf/images/graemlins/shrug.gif /pf/images/graemlins/madie.gif

Blendi

Primus registratum

hmmm edhe une kam qen gabim aty larte, kam pas ne mendje 5700 per cmimin. kurse 8800 shitet mesatarisht $850 ketu

Furor Aquila

Primus registratum

B0007QKN22.01.LZZZZZZZ.jpg

Sapo me erdhi Canon Digital Rebel XT(350D). Me kushtoi $970 (camera body, kit lens, 1GB CF card). Nuk kam pasur shume kohe te bej shume foto por sa per tani jam i kenaqur me te.