Shqiptarja
Primus registratum
Re: ANTI - SMOKING - FUSHATA!

Miresejugjeta, po tashi po munohena per njat pun, shohim, por po nuk deshen vet duhangjinjt ne rradh te pare, dmth nqs nuk e dojn vedin, as doktori ska ca me i ba :shrug:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]MIRE SE NA ERDHE ROZALIN!!! :thumbsup:Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Me kerkesen e inciatores me shum te drejt dmth, erdha dhe un.
Qe do t'jua heqim do t'jua heqim juve duhangjinjve, po pse te na lodhni se /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sI THUA, DO IA ARRIJME QELLIMIT?!..
/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ti paske problemin tim per zotin :shrug: kam pyt po spo ma thojnFillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb] Une dua ta filloj , po me duhet nje ndihme , kush eshte paketa me me pak nikotine?! [/qb]
Vetem per TY Flobo si dhe per Penelen e V.G nje ndihme, por me vjen keq, jo asi lloj ndihme qe kerkoni ju:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]Ti paske problemin tim per zotin :shrug: kam pyt po spo ma thojnFillimisht postuar nga Penelja e V.G.:
[qb] Une dua ta filloj , po me duhet nje ndihme , kush eshte paketa me me pak nikotine?! [/qb]shqiptare do na ndihmosh ti
[/qb]
Antari me numer 160: Pyetja parashtrohej per te zoten e temes apo? E meqe une jam ajo, atehere po te pergjigjesm qe tema eshte hapur nga dikush qe eshte teper, jashtezakonisht teper KUNDER duhanit, per shkaqe tani me te njohura! E nese deshiron te me pyesesh drejteperdrejt mua, nese jam "ex-smoker" apo "second hand smoker", po iu tregoj (pasi qenkeni shume kureshtare te dini) qe e kam provuar ate dikur, loooong time ago, por pa vetedije, pasi kam qene çupe e vogel dhe me kane mashtruar, por per fat te mire, meqenese e vogel une kam qene dreq mbi dreqer dhe per inat te te gjithe atyre qe megjithate deshten te me bejne edhe mua si vehten e tyre, pra te jem "smoke addicted" une nuk vazhdova se piri duhan! Keshtu qe, meqe e pashe se nuk kishte asgje te mire nga ai tym qe e futa ne bark per nje kohe shume te shkurter, qe zgjati vetem disa minuta, mos te them sekonda, une e lashe ne vend ate, dhe qe nga ajo kohe nuk kam aspak "simpati" si te thuash per ate dreq "killer" te njerezve! Une jam shume e kenaqur qe vertete kam ditur te sjell vendime te mira, ne dobi te organizmit tim, edhe kur kam qene femije dhe tash ndihem "cool" dhe e lumtur qe nuk e pi, andaj edhe deshiroj qe me cdo kusht t'iu bej edhe juve qe ta leni ate "tym" nga i cili nuk ka asnje lloj dobie, por perkundrazi ka shuuuume dem, dem mbi dem....Fillimisht postuar nga Antari 160:
[qb] kjo tema esht hapur nga ex=smokers apo nga 2nd hand smokers? [/qb]
FloBo, vet fakti qe po e viziton kete teme do te thote se edhe ti je kunder duhanit, por nuk e pranon.... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Shqiptare flm per inkurajimin vertet /pf/images/graemlins/smile.gif por nuk eshte se dua ta filloj "me pakete ne xhep" :shrug: vetem ca here ne jave sa per qejf[/qb]
E kapshme /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb]FloBo, vet fakti qe po e viziton kete teme do te thote se edhe ti je kunder duhanit, por nuk e pranon.... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] [/qb]
[/qb]
Te LUMTE FloBo, tani ma ke bere qejfin qe haj me det!Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
STOP DUHANIT :smash:
PO CIMCAKIZIT :thumbsup: [/qb]
FloBo, me vjen mire qe sadopak kam arritur ate qellimin qe kam dhe kam pasur kur une e kam inicu kete teme, por aritja e qellimit do te behet e plote atehere kur te shoh se shume anetare te forumit do te me pergjigjeshin ne kete menyre, sikurse ju!Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ka cimcakiza apostafat qe ndikojne ne lenjen e duhanit me duket![]()
Shqiptare me shpetove jeten (te pakten nje pjese te saj) :angel: flm te jam shume mirenjohes :angel: :cry:
:kiss: :kiss: [/qb]