.... /pf/images/graemlins/laugh.gif shttt,mos fol pa prova........... :devil:Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Jan skarco tan /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
MOire e ke pa reklamen ke TeleBelaja . Ti nuk je per Tu Shitur . UN per tu shit e kush m Ble mu amon ne ti ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] Tedo pas pushime ,jane njecik holleshem robt mesa duket... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti do me ble ndonje gje ,se per te shitur kam nje liste /pf/images/graemlins/tongue.gif sikur pash dhe emrin tend ,po nejse.. [/qb]
Moire UN jom si SHkrepse Vendi . Ferkohem n Uje t Ftohte Nizem Pa Hy n Tirone .... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif mos u merzit pa he ,se po te jap per kusur /pf/images/graemlins/tongue.gif si ato shkrepset ... :devil:
Xhoni vazhdon te jete ne pritje per tu shitur ,shuma ka mbetur 60$ ,sikur te shtoni dhe pak ,do te jete i gjithi i juaji.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moire Ik se sble NJeri Gjo po ho . Masnej per Produktin Shqiptar SHume Shtetase te kombesive te huaja kane dhene VOtat e Tyre Maksimale...Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :thumbsup: rrofte produkti Shqiptar... /pf/images/graemlins/laugh.gif
He mo do te bleni gje ju ,se ika une ... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]TEDO e ke gabim mer, une jam nje kandidate per te te blere ty, po ku ka mer njeri si ty, hem i mire, i sjellshem s'ka ku shko mo, i edukum simbas standardeve Europiane, i bukur fotomodel mo!!!UN per tu shit e kush m Ble mu amon ne ti ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une jap sterlina Angleze per TEDIn se ja vlejne me shume se EURO-t dhe $$$, kshu qe me tregoni nje cmim dhe do e diskutojme masanej ma vone!
Dua me cel nje butik e me duhet nje maneken!!! Mendoj qe TEDI i ploteson kushtet!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:
ahhhhhhhh mos u merzit se nuk te blen kush ty morFillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Moira,e di cke ti.Meqe spo mble njeri pa vene foto,me blej ti.Harxho 60 euro se ku i dihet kur te vej foton mund te mje shesesh 500 euro nata .Po dola i shpif,vari lesht atyre 60 eurove.
Une them qe ja vle barra qirane.Ti bej si te duash [/qb]