Ankandi i forumit , specialia e dites..

Re: Ankandi i forumit , specialia e dites..

Tedo pas pushime ,jane njecik holleshem robt mesa duket... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti do me ble ndonje gje ,se per te shitur kam nje liste /pf/images/graemlins/tongue.gif sikur pash dhe emrin tend ,po nejse..

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Jan skarco tan /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
.... /pf/images/graemlins/laugh.gif shttt,mos fol pa prova........... :devil:

assassino26

Primus registratum

Moira nai femer shitet???
Jam gati te ofroj shifra te majme...me ka mbulkuar zhuli shtepine e thashe te marr ndonjeren te ma pastroje :angel:

/pf/images/graemlins/laugh.gif c'eshte kjo menyre e te parit femren si elektroshtepiake,aman :devil: kur do te emancipohesh dhe ti njecike... :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Uaaa esdhe per kete gje me akuzove???PO ti e di shume mire se si kam qeif une ta shoh femren,s'eshte aspak e vertet qe dua ta shof si elektroshtepiake...
Ta marrin vesh te gjithe tani si te shof une perdite ty...po ka qene fresk keto dite te fundit te gushtit dhe valle a pranojne te tjerat ta bejne kete sakrifice :confused:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Tedo pas pushime ,jane njecik holleshem robt mesa duket... /pf/images/graemlins/laugh.gif Ti do me ble ndonje gje ,se per te shitur kam nje liste /pf/images/graemlins/tongue.gif sikur pash dhe emrin tend ,po nejse.. [/qb]
MOire e ke pa reklamen ke TeleBelaja . Ti nuk je per Tu Shitur . UN per tu shit e kush m Ble mu amon ne ti ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif mos u merzit pa he ,se po te jap per kusur /pf/images/graemlins/tongue.gif si ato shkrepset ... :devil:
Xhoni vazhdon te jete ne pritje per tu shitur ,shuma ka mbetur 60$ ,sikur te shtoni dhe pak ,do te jete i gjithi i juaji.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] /pf/images/graemlins/wink.gif mos u merzit pa he ,se po te jap per kusur /pf/images/graemlins/tongue.gif si ato shkrepset ... :devil:
Xhoni vazhdon te jete ne pritje per tu shitur ,shuma ka mbetur 60$ ,sikur te shtoni dhe pak ,do te jete i gjithi i juaji.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moire UN jom si SHkrepse Vendi . Ferkohem n Uje t Ftohte Nizem Pa Hy n Tirone .... /pf/images/graemlins/laugh.gif

:thumbsup: rrofte produkti Shqiptar... /pf/images/graemlins/laugh.gif
He mo do te bleni gje ju ,se ika une ... /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] :thumbsup: rrofte produkti Shqiptar... /pf/images/graemlins/laugh.gif
He mo do te bleni gje ju ,se ika une ... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Moire Ik se sble NJeri Gjo po ho . Masnej per Produktin Shqiptar SHume Shtetase te kombesive te huaja kane dhene VOtat e Tyre Maksimale...

.... /pf/images/graemlins/laugh.gif sa e pi konjakun dhe ti... /pf/images/graemlins/tongue.gif
ps.une jam nje nga ato qe perkrahin produktin shqiptar... /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Moira,e di cke ti.Meqe spo mble njeri pa vene foto,me blej ti.Harxho 60 euro se ku i dihet kur te vej foton mund te mje shesesh 500 euro nata .Po dola i shpif,vari lesht atyre 60 eurove. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une them qe ja vle barra qirane.Ti bej si te duash /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif O Xhono ,nuk dua te pasurohem kaq shume ,se bie ne sy... :devil: me vene gjoba pastaj ,me mire keshtu e mbuluar ,as shume as pak ,po ne mes....ehhh ku ka si mesi... :devil:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
UN per tu shit e kush m Ble mu amon ne ti ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
TEDO e ke gabim mer, une jam nje kandidate per te te blere ty, po ku ka mer njeri si ty, hem i mire, i sjellshem s'ka ku shko mo, i edukum simbas standardeve Europiane, i bukur fotomodel mo!!!

Une jap sterlina Angleze per TEDIn se ja vlejne me shume se EURO-t dhe $$$, kshu qe me tregoni nje cmim dhe do e diskutojme masanej ma vone!

Dua me cel nje butik e me duhet nje maneken!!! Mendoj qe TEDI i ploteson kushtet!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

/pf/images/graemlins/laugh.gif hajde shkrepse hajde.... :idea: Po sikur te hapja nje lokal,sa do te me hynte ne pune Tedi... /pf/images/graemlins/wink.gif
Po shkoj ta mendoj..
Ti Ray shiko mesin tat :tipsy:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Moira,e di cke ti.Meqe spo mble njeri pa vene foto,me blej ti.Harxho 60 euro se ku i dihet kur te vej foton mund te mje shesesh 500 euro nata .Po dola i shpif,vari lesht atyre 60 eurove.
Une them qe ja vle barra qirane.Ti bej si te duash [/qb]
ahhhhhhhh mos u merzit se nuk te blen kush ty mor
me tan kyt gru per krah /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moira ndrysho person se te iken klientet se ky nuk i duhet gja kuj :goofy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Uaaaa,paskam harruar temen e ime.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Fillojme me shitje te reja ,meqenese Xhoni iku me pushime /pf/images/graemlins/smile.gif
Peshkatari del ne shitje per nje periudhe kohore vjeshte-dimer.Cmimi fillestar 250$ ketu nuk perfshihen aksesoret si kallami ,filispanja,grepat dhe xhinglat e tjera
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Moira!!! :lol:
Ti lol qenke tamam per tregtare, din si t'ua nxjerrish te hollat njerezve!
:thumbsup: :kiss: