Ankandi i forumit , specialia e dites..

TEDI

Valoris scriptorum
Re: Ankandi i forumit , specialia e dites..

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif hajde shkrepse hajde.... :idea: Po sikur te hapja nje lokal,sa do te me hynte ne pune Tedi... /pf/images/graemlins/wink.gif
Po shkoj ta mendoj..
Ti Ray shiko mesin tat :tipsy: [/qb]
MOire Amon mo se Vetem llafe ke ti ske shit nanji . Shqiptare BUtikun Hape ti po per Breke nuk boj reklama se do rrine te gjitha Vashat para vitrinave ...

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Shqiptare BUtikun Hape ti po per Breke nuk boj reklama se do rrine te gjitha Vashat para vitrinave ... [/qb]
PO he mor Tedi, mos u bej marak se fjala "butik" nuk dtth shitje e teshave te brendshme xhanem!
Ej lol, po une nuk e di akoma cmimin ketu, po qe i shtrejte i "laj duart nga ty" vec ne mos befsha noi pazarllek m Moiren e me te ble me lirim!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

SHqiptarja e ke Pa ate Reklamen qe jepet n TeleBela .KE Topi Kanalit ke KuKusKLani etc . Ti Nuk je per Tu Shitur ... PRa MOira nuk o pronarja ime ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Jam sjelle mire me ty ,te ka munguar kamzhiku... :tipsy:
Meqe nuk je per tu shitur ,hajt se po te dhuroj... :lol:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Jam sjelle mire me ty ,te ka munguar kamzhiku... :tipsy:
Meqe nuk je per tu shitur ,hajt se po te dhuroj... :lol: [/qb]
Ihi . Pse re kush jom una .Nai skllav e .... Qyyyyyyyyyqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...

/pf/images/graemlins/laugh.gif sa t'a kuptosh se c'fare je me mire ,te leverdis te rrish urte :devil:
/pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:
C'a behet keshtu se ma hoqet trurin ,asigjo nuk do te bleni... :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

moira qe te bej ne kur nuk i duhen dreqit i lek ofertat qe ben ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Florus

Forumium maestatis

degjova qe Moira ka nxjerr ca gjojna n'shitje :rolleyes: mund te me thoni kponkretisht cfare :idea:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] degjova qe Moira ka nxjerr ca gjojna n'shitje :rolleyes: mund te me thoni kponkretisht cfare :idea: [/qb]
Moira ky ktu do ishte nje shans i mir,, ma merr meja ka oferta /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

[qb] degjova qe Moira ka nxjerr ca gjojna n'shitje :rolleyes: mund te me thoni kponkretisht cfare :idea: [/qb]
Moira ky ktu do ishte nje shans i mir,, ma merr meja ka oferta /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

un kam shume gjera per te ofruar :thumbsup: varet ca kerkohet ktu :rolleyes:
cik i cuditshem ky ankandi :devil:

leonora

Primus registratum

[qb] un kam shume gjera per te ofruar :thumbsup: varet ca kerkohet ktu :rolleyes:
cik i cuditshem ky ankandi :devil: [/qb]
Moira e shikon qa te thash :lol: :lol:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Flobo ,vetem thuaj ti ,se e shofim vete ne se c'fare te vlen ty ,tek ky ankandi... :idea:
Flobo nxirret ne shitje me pjese,une mendoj keshtu... :angel: nje dite shesim Flo dhe diten tjeter bon.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt ishalla del ndonje gje..

Shqiptarja

Primus registratum

Moira, cila pjese eshte me e rendesishme?!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

:angel: Besoj se kur te shiten te dy pjeset me e rendesishmja do te mbetet mua.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Hmmm, ti ben petulla per vehte he?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po kush s'e do te miren mi yllo?! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Hmmm, ti ben petulla per vehte he?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po kush s'e do te miren mi yllo?! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahhahaha naqe por po nuk mendoj ajo per vete te mendojme ne per te /pf/images/graemlins/blush.gif
sa per oferten e fundit nuk ja lem asaje ne jo :wink:

Shqiptarja

Primus registratum

hahah naqe, po ani mi, ja leme ne asaj ate, pse?! A pak ka gjona te mira ketu ne forum a?!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

KJo e nxori mi ne shitje RAUL-in apo ai u shit qe moti?! /pf/images/graemlins/laugh.gif