***ANKAND***

Ruri

Primus registratum
Re: ***ANKAND***

rar ato mobilje pa pike shije me siguri i ka zgjedh el pais se nuk jane shija jote me mire faljani ndonjerit se nuk ua blen njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Desdemona

Primus registratum

Ruri mos me shaj shijen e zemres time, :kiss: te them te verteten ato na i kishin fal prandaj i kena nxjerr ne ankand se nuk na pelq.

Ruri

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rara:
[qb] Ruri mos me shaj shijen e zemres time, :kiss: te them te verteten ato na i kishin fal prandaj i kena nxjerr ne ankand se nuk na pelq. [/qb]
Au au ai zemra jote :eek: po ai na shau temen moj dhe une qe e mburra para pak ditesh te tema dhe thashe po e fitove ma lej dhe mua me xhiro /pf/images/graemlins/wink.gif

Desdemona

Primus registratum

Eh cfare te bej , eshte i embel dreqi /pf/images/graemlins/laugh.gif , por tani nuk ta le me me xhiro, e kam per vete. :wink: .

Ruri

Primus registratum

[qb] Eh cfare te bej , eshte i embel dreqi /pf/images/graemlins/laugh.gif , por tani nuk ta le me me xhiro, e kam per vete. :wink: . [/qb]
po pra po ta shtrydhesh mire e mire :tipsy: ti e pastaj te ma lesh se du hic dhe gjerat e mira ndahen me shoqet e mira ose lihen te jene pjese e kenaqesise nga larg te pakten :lol: :lol:

Desdemona

Primus registratum

E dashur mund te gjejme ndonje gje te mire une dhe ai per ty, cke ti do ja le porosi, pastaj ... ketu ankand eshte mund te kapesh ndonje gje po te jesh e vemendshme.Por jo gjerat e mia... :eek:

Nobis

Primus registratum

ehehee, pse goce qenka kjo Ruri mi ???
o Rara do ndahemi bashke se paska emer me mashkullor Ruri /pf/images/graemlins/tongue.gif
se di pse po ndjehem pak homo ne keto momente /pf/images/graemlins/laugh.gif po pak fare ama... /pf/images/graemlins/tongue.gif he se bej shaka.
une ty ste nderroj as me pallatin e kongreseve :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Ndrroje me Leninin /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Mjesi o tregtarë të mbaruar /pf/images/graemlins/tongue.gif . E paskeni bo temën me e çu aty ku do shkojn ato mobiljet (që si vlerë duhet të jenë diku tek 12 000 $ po ja gjete venin), ke plenat :rolleyes: .

Gjeno, kur them un që ti nuk ke ideal përveç atij të Partisë ....
E shkreta Rara që s'e di se ça ka fut n'der /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ka gjo me shit njeri?

Nobis

Primus registratum

Shirako leje grun time, mos ma mso per keq mu se m'prish familjen :rockband:
po deshe me ble ose me shit gjo, bujrum, po sdeshe ecc bab per qaf krrabe /pf/images/graemlins/laugh.gif
se kena halle te tjera ne /pf/images/graemlins/tongue.gif

Desdemona

Primus registratum

Kondre mos na shit mend se i blem nje here te tuat lire far dhe nuk na hyne ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Princesha

Primus registratum

cf6.jpg

cf9.jpg

kush e don kyt mashkullin ktu, se mu m'ka ardh n'maje t'huns...te kjo fotoja e funit ka dal kur kena ken bashk se tash nuk qesh ma kshu /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Kondre mos na shit mend se i blem nje here te tuat lire far dhe nuk na hyne ne pune. [/qb]
Vazhdon padituria jote për ç'ka fut në derë /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ato të miat duhet të peshohen me diamante moj vajzë po s'kam ç'të them kur nuk të kanë hyrë në punë :shrug: . Jo për gjo po i kom ne me prov /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Roze, e kush ta kishte fal ate robin aty nolt ty mi? Shyqyr të paktën që të paskan ardh ment :goofy: . Un as për me la makinën nuk e mor ate aty nolt. Shif mos i hy n'pun Rarës se ajo paska ca mungesa shijesh /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Gjeno, familja jote o Partia kshuqë nuk o faji im për problemet e tuja :tipsy: .

Mos e merrni seriozisht kte shkrimin tim ore /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Desdemona

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
[qb] Kondre mos na shit mend se i blem nje here te tuat lire far dhe nuk na hyne ne pune. [/qb]
Vazhdon padituria jote për ç'ka fut në derë . Ato të miat duhet të peshohen me diamante moj vajzë po s'kam ç'të them kur nuk të kanë hyrë në punë . Jo për gjo po i kom ne me prov Roze, e kush ta kishte fal ate robin aty nolt ty mi? Shyqyr të paktën që të paskan ardh ment . Un as për me la makinën nuk e mor ate aty nolt. Shif mos i hy n'pun Rarës se ajo paska ca mungesa shijesh

Gjeno, familja jote o Partia kshuqë nuk o faji im për problemet e tuja

Mos e merrni seriozisht kte shkrimin tim ore /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Me kete fjaline e fundit ma fute ... se tani qe bera citim e lexova :idea:
Por ta them ate qe kisha per te thene qe e bere si ai qe kaloi lumin dhe pastaj tha te dh...kalin. /pf/images/graemlins/laugh.gif ,
Po c'faj kam une o kondre qe ti vete e shite veten tende per 80£ :confused: Nuk e di sa diamante mund te blesh me 80 £ ....asnje, e shumta ca qymyr.. /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Nejse mos e merr edhe ti seriozisht shkrimin tim /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif .
PS: Sado te mundohesh nuk do t'ia arrish te me nxjerresh nga zemra yllin tim. /pf/images/graemlins/wink.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Roze, e kush ta kishte fal ate robin aty nolt ty mi? Shyqyr të paktën që të paskan ardh ment :goofy: . Un as për me la makinën nuk e mor ate aty nolt. Shif mos i hy n'pun Rarës se ajo paska ca mungesa shijesh /pf/images/graemlins/laugh.gif .

[/qb]
ma falen do cigane, ca me ba e mora se mu duk i mir n'fillim...e shef se kam fillu me dasht vedin /pf/images/graemlins/laugh.gif

po per ty nuk ishte oferta mor djal, se ti duhet te ishe ashtushit manej /pf/images/graemlins/laugh.gif po ta pranoje do m'cuditshe...noshta ban demek ti, si dihet /pf/images/graemlins/tongue.gif

ere

Primus registratum

po shitet 1 e papare farre, ka 2 rrota, material druri, perdoret dhe me kal dhe me gomar, mos ki frik se s'ka vdekje kurre, /pf/images/graemlins/laugh.gif hajde hekuros xhixhat

LUANESHA

Primus registratum

CA MAKINE DON MOR GRUP............. /pf/images/graemlins/laugh.gif

QEPSE.................. /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif

ere

Primus registratum

po lere moj ce pyet, t'ja hedhim ketij ti marrim leket :angel:

Tan

Primus registratum