***ANKAND***

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: ***ANKAND***

Hehe. Paskom hap debat të fort. Gjeno, ofertën e kom bo ne për totalin un ër plak. Mo pak se aq nuk kom ku shkoj po gjymtyr mongut nuk lej /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Prety, un nuk thash kusuri po thash totali. Masnej ku do ti t'jet zorra ime :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif ? Masnej un jom tip me eksperienc e me prova :devil: .

Nobis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rara:
[qb] Jo pra te thash ta perpunojme e ta shesim shtrenjt, s'te nderroj me njeri ty une, ti je si spirt :wub: :wub: . :kiss:
Te premtoj te gjitha do ti bejme ne bashkepunim. :thumbsup: [/qb]
te gjitha bashke ???
dmth edhe ate gjone bashke do ja presim me sharre druni Kontres ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nobis

Primus registratum

ti kontre mos e zgjat shume ... do na shitesh apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Do te blej une me Raran ne bashkepunim dhe ajo do merret mefizikun tend kurse une me moralin /pf/images/graemlins/laugh.gif
dmth qe sot e tutje do shkruash ne forum ca te dua une se je malli im /pf/images/graemlins/laugh.gif

Desdemona

Primus registratum

Fillimisht postuar nga eL Pais:
[qb]
[qb] Jo pra te thash ta perpunojme e ta shesim shtrenjt, s'te nderroj me njeri ty une, ti je si spirt :wub: :wub: . :kiss:
Te premtoj te gjitha do ti bejme ne bashkepunim. :thumbsup: [/qb]
te gjitha bashke ???
dmth edhe ate gjone bashke do ja presim me sharre druni Kontres ? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une them me bishtin e luges.

Desdemona

Primus registratum

Kontre nuk po shoh ndonje oferte me te mire se ajo imja per ty keshtu qe te bleva une me eL Pais, je malli yne.
Bej gati plackat, ndahu me ata te shtepise, hajde leri llafet

Kondrapedali

Kondrapedali

Kaq inot e paskët ate gjon time? Po un s'ju kom bo gjo (n'kuptimin e mirfillt /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
Gjeno, të shkruj un ça të dush ti për Stalinin, Leninin, Marksin, Engelsin ene Verin po amon vetëm ate gjon mos ma prit /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Nobis

Primus registratum

hmmm... ok ok. ... po do vuaje i shkreti /pf/images/graemlins/frown.gif
sa keq po me vjen kontre po kesaj here vendos gruja /pf/images/graemlins/tongue.gif skena gjo ne dore :goofy:

U befte vullneti i Rares /pf/images/graemlins/smile.gif

Desdemona

Primus registratum

...me eL Pais te bejme nje mbledhje urgjente tête à tête per situaten e krijuar.
Dhe do te japim vendimin perfundimtar per ty Kondre.
eL Pais urgjent me PM

Kondrapedali

Kondrapedali

In nome del patris et figlis et spiritus sanctis Amen.

Ati yn që je nË qiell, ardht mretnia jote, u bëftë vullnesa jote, si në qiell ashtu dhe në tokë... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nobis

Primus registratum

Atehere, Keshilli Antifashist Nacional Çlirimtar vendosi:

"In nomine Patris et fili et spirictus santi,
Procedamus in pace.
Cum angelis et pueris fideles inviamur.
Atolaite portas et principes vestras,
et inviani eternales, et introibit rex gloriae
quis es iste rex glorie" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dmth me pak llafe:
Mishi ti shkohet ne hell, te perbrendeshmet te behen kukurec /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nobis

Primus registratum

[qb] Tani mbaruam me kete cfare do nxjerrim tjeter per ankand? [/qb]
hmmm let me think ...

maybe, frigoriferin tim te vjeter OBODIN /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

15_4_125.gif

15_1_60.gif

10_1_13.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Desdemona

Primus registratum

Kondre mos u zgerdhi shume, te ma dish mua per nder qe i prisha menjen edhe eL Pais je i lire, ti s'je per tu shitur mor djale , kjo ishte hera e pare dhe e fundit qe shet veten per qellime fitimi. Te gjeta edhe nje here qe ofrohesh i ziu ti. :smash: :smash:
eL Pais nuk ia vlente te merreshe me te, por e kam lene te lire me nje kusht, eshte perjetesisht ne sherbimin tim, tonin dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajde tani vazhdojme me procedurat :book:

Nobis

Primus registratum

eee ...
e drejte ajo Rara ... une them qe Kontra qe sot te merret me menaxhimin e biznesit tone /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth ne ti japim mallin dhe ky te drejtoje ankandet /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nobis

Primus registratum

0013obodin135delux.jpg

ky o frigoriferi qe kam nxjerr ne ankand /pf/images/graemlins/laugh.gif
ka oferta apo jo ? /pf/images/graemlins/frown.gif