Au au ai zemra joteFillimisht postuar nga Rara:
[qb] Ruri mos me shaj shijen e zemres time, :kiss: te them te verteten ato na i kishin fal prandaj i kena nxjerr ne ankand se nuk na pelq. [/qb]
po pra po ta shtrydhesh mire e mire :tipsy: ti e pastaj te ma lesh se du hic dhe gjerat e mira ndahen me shoqet e mira ose lihen te jene pjese e kenaqesise nga larg te pakten :lol: :lol:Fillimisht postuar nga Rara:
[qb] Eh cfare te bej , eshte i embel dreqi /pf/images/graemlins/laugh.gif , por tani nuk ta le me me xhiro, e kam per vete. :wink: . [/qb]
Vazhdon padituria jote për ç'ka fut në derë /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ato të miat duhet të peshohen me diamante moj vajzë po s'kam ç'të them kur nuk të kanë hyrë në punë :shrug: . Jo për gjo po i kom ne me prov /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .Fillimisht postuar nga Rara:
[qb] Kondre mos na shit mend se i blem nje here te tuat lire far dhe nuk na hyne ne pune. [/qb]
Me kete fjaline e fundit ma fute ... se tani qe bera citim e lexova :idea:Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]Vazhdon padituria jote për ç'ka fut në derë . Ato të miat duhet të peshohen me diamante moj vajzë po s'kam ç'të them kur nuk të kanë hyrë në punë . Jo për gjo po i kom ne me prov Roze, e kush ta kishte fal ate robin aty nolt ty mi? Shyqyr të paktën që të paskan ardh ment . Un as për me la makinën nuk e mor ate aty nolt. Shif mos i hy n'pun Rarës se ajo paska ca mungesa shijeshFillimisht postuar nga Rara:
[qb] Kondre mos na shit mend se i blem nje here te tuat lire far dhe nuk na hyne ne pune. [/qb]
Gjeno, familja jote o Partia kshuqë nuk o faji im për problemet e tuja
Mos e merrni seriozisht kte shkrimin tim ore /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]ma falen do cigane, ca me ba e mora se mu duk i mir n'fillim...e shef se kam fillu me dasht vedin /pf/images/graemlins/laugh.gifRoze, e kush ta kishte fal ate robin aty nolt ty mi? Shyqyr të paktën që të paskan ardh ment :goofy: . Un as për me la makinën nuk e mor ate aty nolt. Shif mos i hy n'pun Rarës se ajo paska ca mungesa shijesh /pf/images/graemlins/laugh.gif .
[/qb]
po per ty nuk ishte oferta mor djal, se ti duhet te ishe ashtushit manej /pf/images/graemlins/laugh.gif po ta pranoje do m'cuditshe...noshta ban demek ti, si dihet /pf/images/graemlins/tongue.gif