Albumi (Komente)

personazh

Valoris scriptorum
Re: Albumi (Komente)

sfida do diafragme te forte lum çuni /pf/images/graemlins/smile.gif

ama qe je e mire je e mire....urime prinderve per punen e paqme. /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Hajduti:

...m'ka thon mir Nelka i her ne chat mu: kur ju meshkujt jeni ul ne karrige pa e vra trunin, ne femrat jena tu menu se si e ka gdhend drurin ustai i punes

Mire te paska thane Nelka...Mu me bani pershtypje fakti qe nje "logorroico" /pf/images/graemlins/tongue.gif si puna jote te kishte shkru nje koncentrat komenti.....fillova me mendu per se ca mund te kishe dashte me thane thelle thelle..Rezultati??E kam tepru ifije...Kjo sepse dola pak nga vetvetja,se kam zakon me mendu shume per karriget,e aq ma pak per klasen punetore!!(i referohem ustait) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Putraku:

Mo e krruj kot me putrakun se s'ke me ja dal jooo jo

Terhiqem atehere...ne ceshtje te kruarit me nje morracak (putrak) s'kam shprese me ia dale ne kry
! :shrug:

P.S Just kidding! /pf/images/graemlins/wink.gif

mostro

Putraku

Pa hajt mu njit nji her siper,majaft nejte ne pian terreno,te te njis nai nga kta morrat e mij.Te krruhesh per tane mujin /pf/images/graemlins/laugh.gif

pa tallje dhe shaka kesaj rradhe.....
me shume shof foton tende me shume me shtohet deshira me te te njof.Si i behet? /pf/images/graemlins/smile.gif

nazho hajt se jom tu ja prish menjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Djep:
[qb]
Diddy.jpg

[/qb]
A ka gjyq qe me shpeto mu mer...un kam pas pershtypjen se So@mi osht moshkull :eek: :eek: :eek:

Diddy19

Su@mi

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Jo jo,s ke nevoje hic per gjyq....do digjesh per se gjalli ne turren druve!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Jo jo,s ke nevoje hic per gjyq....do digjesh per se gjalli ne turren druve!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
lol ekzekutim pa u gjyku....

Pastaj ske nevoj me i vu zjarrmin turres druve yllo ...je aq HOT sa u dogjem tu te pa ...unicorni included lol :kiss:

mostro

Putraku

booo!!u digjeneru muhabeti :eek:
po kaq budallenj keta cunat e sojit tone mo!!? /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] booo!!u digjeneru muhabeti :eek:
po kaq budallenj keta cunat e sojit tone mo!!? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ju shtu edhe nji tjeter listes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zemra ime u nda perseri; ra ne dashuri dhe me nje tjeter!
Kapiten veu ne radhe se ka shku vargu me i gjate se radha qumshit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Unicorn,ne Alphabetic Order ty te vjen rradha i fundit vec!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Putraku,mos e caj kryt..ti han buke ne vedi!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Neo,shpresoj qe virtualisht zemra jote ti ngjaje me teper me nje Turre (Pila ose Stack) me vetine L.I.F.O.....Last In Firs Out! /pf/images/graemlins/wink.gif

personazh

Valoris scriptorum

terrbjet terrbjet ju boni....e menoni qe po perdor vetem gishtat...as te 10 rrezik /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] terrbjet terrbjet ju boni....e menoni qe po perdor vetem gishtat...as te 10 rrezik /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
pupupupupupupuuuu ca paske qen mer ditzi..ska faj kordelja qe te bje ne qaf ty .. /pf/images/graemlins/laugh.gif ..lene mer popllin te habiset se osht periudhe festash ..

Su@mi ne rend alfabetik thu ti po ka edhe hyrje pa radhe edhe kur vje puna tek cheating...ska burre none qe ja kalo njibrireshit...

Pastaj si i thone qesh mire kush qesh i fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

[qb] harrova me thon qe eshte nate biles.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ik ere se ka drita rruga ...rrugaç me patente po aty te shko menja...tek erresira e kam llafin :lol:

mostro

Putraku

[qb] terrbjet terrbjet ju boni....e menoni qe po perdor vetem gishtat...as te 10 rrezik /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa mire qe e ditke!!ene ty terrrrbjet me gishta te paska ba?a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Unicorn:

Su@mi ne rend alfabetik thu ti po ka edhe hyrje pa radhe edhe kur vje puna tek cheating...ska burre none qe ja kalo njibrireshit...

-Neo-,mund te hysh pa rradhe atehere...shume fjale paska ky Uni,une du me stervit synin e jo veshin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

-Neo-,mund te hysh pa rradhe atehere...shume fjale paska ky Uni,une du me stervit synin e jo veshin...
Hajdut did u read what i read???????
Bellissima spero che non sia quel che penso io perche se e cosi.. vrava kundershtaret un /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif