lol ekzekutim pa u gjyku....Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
Jo jo,s ke nevoje hic per gjyq....do digjesh per se gjalli ne turren druve!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Zemra ime u nda perseri; ra ne dashuri dhe me nje tjeter!
Ju shtu edhe nji tjeter listes /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] booo!!u digjeneru muhabeti![]()
po kaq budallenj keta cunat e sojit tone mo!!? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kapiten veu ne radhe se ka shku vargu me i gjate se radha qumshit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifZemra ime u nda perseri; ra ne dashuri dhe me nje tjeter!
pupupupupupupuuuu ca paske qen mer ditzi..ska faj kordelja qe te bje ne qaf ty .. /pf/images/graemlins/laugh.gif ..lene mer popllin te habiset se osht periudhe festash ..Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] terrbjet terrbjet ju boni....e menoni qe po perdor vetem gishtat...as te 10 rrezik /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ik ere se ka drita rruga ...rrugaç me patente po aty te shko menja...tek erresira e kam llafin :lol:Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] harrova me thon qe eshte nate biles.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Sa mire qe e ditke!!ene ty terrrrbjet me gishta te paska ba?a? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb] terrbjet terrbjet ju boni....e menoni qe po perdor vetem gishtat...as te 10 rrezik /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hajdut did u read what i read???????-Neo-,mund te hysh pa rradhe atehere...shume fjale paska ky Uni,une du me stervit synin e jo veshin...