Albumi (Komente)

champaign girl

Primus registratum
Re: Albumi (Komente)

sheesh...i just think its funny, i dont reminde u to make u feel bad...perkundrazi. if i was really that pissed i wouldnt even say anything about it (duket qe sme njef).
anyways sorry

edda

Primus registratum

Su@mi me habite /pf/images/graemlins/smile.gif s'te mendoja kaq te re
Je shume e pjekur per moshen qe ke :thumbsup:
:kiss:

Diddy19

Su@mi

Ohhhh,faleminderit shume edda!!Ky po qe eshte kompliment i bukur!!!!Pastaj e thene nga nje nga albforumistet per te cilat kam me shume simpati se si tingellon ....waw!!Rrofsh !!! /pf/images/graemlins/smile.gif

:kiss:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga PiNk-MaGGiT:

cdo me ardh ktu mi? shume mire je atje...edhe mos e ngjo shume djepin se eshte nje ai...ta mush menjen me e taku edhe pastaj te le te presesh 3 ore perjashta ne te ftofte edhe me vone te con nje PM duke te thene qe svite dot se bite shume bore

p.s. komplimente

:lol: :lol: Me fal po nuk rezistova dot te mos qesh....sinqerisht me vjen vertete keq,po... :lol: (bej shaka).Turp te te vije Djep!!!!

Fillimisht postuar nga Djep:

Gjithe gazetat e kane shkrujt qe nuk paskam dale ate dite me te taku; edhe ke Wall Street Journal lexova nje artikull rreth kesaj.

Si the, si the?? Wall Street Journal??? Aty kot kane shkru per ty se nga vajzat s besoj se lexon kush ....po do te te veme fleterrufe...ose do te shkruajme ne ndonje rotocalco femminile,nga ato me thashetheme....mire te te behet!!! :smash:

P.S Flm /pf/images/graemlins/wink.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Suami si rrush /pf/images/graemlins/smile.gif
[/qb]
:thumbsup:

Nelka nuk do ta besoja kurre :eek: Shume ndryshe nga ato qe kam pare une :confused: E rritur /pf/images/graemlins/smile.gif
ku eshte nelka?! :confused:

Lara hidh nje sy ne te majte poshte @'se se mbase te kujtohem. :lol: Nuku jam burreruar akoma aq shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Suami si karamele /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Si rrusha t'xhif /pf/images/graemlins/laugh.gif sdi ca me bo tashi ma hoqen trurin kto mua /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

o eljano se na moren ment gocat...pse bo sikur ke kap floket mre?...dy cullufe aty...t'kishe perdor 2 gishta per tuf floku maximumi /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

E MO MO DHE JUVE!!!KSHU NE FOTOGRAFI TE KEPUSIN TE GJITHA /pf/images/graemlins/laugh.gif SHAKA /pf/images/graemlins/tongue.gif
O NAZHO SI TE KA DAKU TYJA??

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] E MO MO DHE JUVE!!!KSHU NE FOTOGRAFI TE KEPUSIN TE GJITHA /pf/images/graemlins/laugh.gif SHAKA /pf/images/graemlins/tongue.gif
O NAZHO SI TE KA DAKU TYJA?? [/qb]
me dhimje diafragme besa. po shif fotot e t'hikin smunjet lako.
m'kput shpirtin ama Suami kur tha qe e prisha punen me maloret. ki meshire per dhimjen e diafragmes....thuje ça t'keqe ka malorja?

Diddy19

Su@mi

S'i kam ne qejf epitetet! :mad:

P.S Nota bene: epitet = mbiemer qe i bashkangjitet nje emri po qe ne fakt se pershkruan aspak ate per te vetmen arsye se s'ka te beje fare me te!

/pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

/pf/images/graemlins/laugh.gif ...m'ka thon mir Nelka i her ne chat mu: kur ju meshkujt jeni ul ne karrige pa e vra trunin, ne femrat jena tu menu se si e ka gdhend drurin ustai i punes /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Ka edhe me keq Putraku....!!! :shrug: [/qb]
daiiii se shaka bera /pf/images/graemlins/smile.gif
ti qenke me te vertet terheqese /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nzhi amon me diafragmen nuk behet shaka lal,sidomos kur njit nai malore /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Putraku,pa problem..ti bere shaka ..po une se cova ate qe po thosha deri ne fund!!Ke ndonje ide sesi mund ta kisha vazhduar une fjaline ???

Eshte sfide! /pf/images/graemlins/tongue.gif