Albumi (Komente)

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Albumi (Komente)

Flm papi!Mos e tepro ama!

Ncuq promis se do rri urte e bute...Po erdhe ne Shqiperi me dt 3 :angel:

Perndryshe ti shkula kacurrelat e ja vuna vetes /pf/images/graemlins/blush.gif

pS: Do vish? :angel:

zog

Primus registratum

tani POOOOO! me ne fund. su@mi e di si do te quja une, goca e mamit, ose "femija e pleqerise". nje koke femije si e jotja i ben te lumtur gjysherit dhe baballaret, ngaqe u rrit besimin se femijet e tyre do ti kene per krahu gjithe jeten.

shume ftyre pa mekat ke, te perkushtuar, engjellore.

ps; mos ma vij re "frymezimin", sot me dhemin gryket e kam pi alkol me zbut fytin por si duket KY ma ka zbut dhe koken. mnjf kam DIONISIN (DEHJA NIS) per shok e bashkudhetar.

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar ba paperina:
Po erdhe ne Shqiperi me dt 3 :angel:

Perndryshe ti shkula kacurrelat e ja vuna vetes /pf/images/graemlins/blush.gif

pS: Do vish? :angel:

Une me date 3 ne Shqiperi do jem...ti e ke fjalen per takimin ne Tr...booh se di a do kem mundesi te vij.. :confused:

P.S Ti fali kur te dush kacurrelat se ne maje te hundes ma kane pru :mad:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga zog:

tani POOOOO! me ne fund. su@mi e di si do te quja une, goca e mamit, ose "femija e pleqerise". nje koke femije si e jotja i ben te lumtur gjysherit dhe baballaret, ngaqe u rrit besimin se femijet e tyre do ti kene per krahu gjithe jeten.

shume ftyre pa mekat ke, te perkushtuar, engjellore.
Me kete qe thu ti une bindem gjithmone e me teper tek ajo shprehja :Aparenca te genjen!!!!

Vetem engjell s jam...mund te dukem po sinqerisht...sjam :shrug:

Gjithsesi po e marr si kompliment...asnjeri s me ka thene ndonjehere se dukem si engjell :angel: :angel:

:wub:

Diddy19

Su@mi

Ehe,yll kur qielli eshte me re! /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

Boll e mir keke maj naqe, taman shkodrane ma, ku ka shkodrane te kqija, na zbardhe fytyren (un bardh si bora e kam po nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Diddy19

Su@mi

S'ishte nevoja per fotot e mija Princesha per me i zbardhe faqen shkodraneve...e kena zbardhe me vepra ,jo me foto /pf/images/graemlins/wink.gif (tallem)

T'lumte goja! /pf/images/graemlins/smile.gif

Djep

Forumium maestatis

Diddy.jpg

Oh t'keqen (t'morrsha t'ligat - ne Shkoder /pf/images/graemlins/laugh.gif ) e goces sa e omel qeka. Suami po ti qeke ... Uuuuu. o Zot! Gjithmon t'kam pas dobesi, po tashi qe t'pashe edhe ne foto m'ka hik menia fare. Amon mi amon, c'ne kaq narg n'Itali ti? Pse e drejte esht kjo?

:wub: :kiss:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga BeBa:
su@mi nice kacarrela

Te lutem shume BeBa,po ku e kane lezetin kacarrelat aman!??!Nqs i ke te drejta hajde ti nderrojme bashke /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Djep:
Oh t'keqen (t'morrsha t'ligat - ne Shkoder ) e goces sa e omel qeka. Suami po ti qeke ... Uuuuu. o Zot! Gjithmon t'kam pas dobesi, po tashi qe t'pashe edhe ne foto m'ka hik menia fare. Amon mi amon, c'ne kaq narg n'Itali ti? Pse e drejte esht kjo?
:lol: :lol: ca kam qesh me ate "T'marrsha te ligat"...jane fjalet e gjyshes teme!!!

Une larg ne Itali?? Je ti qe je larg ne USA....une jam ma afer! /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S Ehh sa do kisha dashte me kene aty ku je ti! /pf/images/graemlins/frown.gif

Flm per komplimentet,je shume i kandshem! /pf/images/graemlins/smile.gif

:kiss: fort te faqja!!

champaign girl

Primus registratum

cdo me ardh ktu mi? shume mire je atje...
edhe mos e ngjo shume djepin se eshte nje ai...ta mush menjen me e taku edhe pastaj te le te presesh 3 ore perjashta ne te ftofte edhe me vone te con nje PM duke te thene qe svite dot se bite shume bore /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s. komplimente /pf/images/graemlins/wink.gif

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PiNk-MaGGiT:
[qb] cdo me ardh ktu mi? shume mire je atje...
edhe mos e ngjo shume djepin se eshte nje ai...ta mush menjen me e taku edhe pastaj te le te presesh 3 ore perjashta ne te ftofte edhe me vone te con nje PM duke te thene qe svite dot se bite shume bore /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Shif sa e poshter kjo mer jahu!
S'ka lone ven pa ma permen, mire qe s'ma ka dergu edhe me poste. Gjithe gazetat e kane shkrujt qe nuk paskam dale ate dite me te taku; edhe ke Wall Street Journal lexova nje artikull rreth kesaj. Po qofsha i poshter pra po nuk te erdha nei dite ne shpi, e te te velitem aq shume sa te me thush "Hik er dreq se s'du ne te pa me sy!" Po ti te qiske bojen, te boke per dy leke - pa pase asnji lloj faji, le mo te jesh me faj. As ne kohe te Enverit kur boje autokritike perpara nermarrjes per "shfaqje te huaja" nuk turperoheshe kaq keq. Po sa mizore paske qene mi goc. :shrug:

E ke nigju ate kongen "S'paske pas nji pike meshire"?
T'pershnes!