Albumi im Fotografik

Artin

Papirus rex
Meqenëse tema e parë u prish, për shkak se fotot nuk shiheshin më, po hap një tjetër.
Në këtë temë dua të sjell fotografi të miat, të vjetra dhe të reja.
Po e filloj me këtë, të shkrepur vitin e kaluar...

 
Last edited:

Artin

Papirus rex
SurferChick, unë tani përdor 2 aparate Nikon, një model të ri D3300, si dhe një model të vjetër D700. Por disa foto në këtë temë janë bërë dhe me aparate Canon, që i kam pasur më parë.

Por më kryesorja nuk janë pajisjet, janë njohuritë. Në radhë të parë duhet syri për një kompozim të bukur, si dhe njohuritë teknike, ku përfshihet dhe përdorimi i aparatit.
 

SurferChick

Forumium maestatis
SurferChick, unë tani përdor 2 aparate Nikon, një model të ri D3300, si dhe një model të vjetër D700. Por disa foto në këtë temë janë bërë dhe me aparate Canon, që i kam pasur më parë.

Por më kryesorja nuk janë pajisjet, janë njohuritë. Në radhë të parë duhet syri për një kompozim të bukur, si dhe njohuritë teknike, ku përfshihet dhe përdorimi i aparatit.
Me sa shikoj e paske talent. Urime dhe flm qe ndan keto foto me ne :)
 
Top