- ALBANIASAT-

durrsaku

Forumium maestatis
Re: - ALBANIASAT-

The first licensed National private TV channel in Albania : TV KLAN. Largely considered in Albania as having the biggest audience in the country due to its independence and western free style. KLAN SAT now on the satelllite (EUTELSAT W2 16.0 EAST) soon on satellite for USA coverage with its subsidiary TV KLAN International. 24 hours signal. National radio link network covering about 90% of total Albanian population. 3 studios in Tirana and 7 studios under construction around the country live video-conference to Tirana.

Me kembe te mbare /pf/images/graemlins/wink.gif

London_UK

Primus registratum

Me falni se kam qene shume i zene dhe sjam futur dot ne internet per nje kohe te gjate.

Besoj qe te gjithe e keni nderruar Symbol Rate.

Promo Sat do te jete free por tani per tani nuk transmeton programe (megjithese do te jete me shume per rreklamen e AlbaniaSat dhe Sat +)

Pershendetje te gjitheve

London_UK

Primus registratum

Made in Albania do te nise transmetimin e programeve te vet ne 21 tetor dhe do te shihet edhe ne SHBA e KANADA nepermjet satelitit ATLANTIC BIRD 1.

Per Evropen ky kanal do te jete i perfshire ne abonimin e Albaniasat-it

Ndersa ne vendet e mesiperme Distributoret e interesuar te shkruajne drejt adreses elektronike:

marketing@albaniasat.tv

durrsaku

Forumium maestatis

125wab1_na.gif

Vetem ata qe banojne ne Ameriken dhe Kanadane lindore do e kene kete fat.Zona e mbulimit e tregon shume qarte /pf/images/graemlins/smile.gif

Platinum

Primus registratum

Edhe 3 Dite

Edhe pse pjesa me e madhe e Amerikes s'do jete ne gjendje te kete sinjal nga ky satelit, eshte perseri nje fillim...

Ktu ku jam une do jete shume veshtire te kapet... Kendi i ngritjes (elevation) do jete vetem 5 grade..... Saci thuajse sheh token... Gjithashtu, duhet pajteter antene 1m. As qe behet fjale per ndonje madhesi me te vogel.

xhoni

Primus registratum

kam nja tre dit nuk e shof Top Channel,di gje njeri mos valle ka difekt.

Platinum

Primus registratum

Kane ndryshuar frekuencat e TCH ne europe, ndaj nuk e kap me.

ESHTE DATA 21 ... Ende asnje shenje e AlbaniaSat ne USA/KANADA !!!!!!!!!!

xhoni

Primus registratum

po sa jane keto frekuenca se na plasen tuj i nderru.
kush i din ju lutem ti shkruj

Platinum

Primus registratum

Heyy. Di gje njeri a do fillojne gje transmetime ne USA kta apo jo.
Data vajti 21, po lesh...

Princesha

Primus registratum

Un rri ne europe, dhe nuk po mundem ti gjej kanalet shqiptare, afer cilave kanale dmth cfar kanale te tjera , dalin bashke me kanalet shqiptare, me permendni disa.

Princesha

Primus registratum

Kam perdorur frekuencat qe ka dhene Duwsaku, dhe vetem disa kanale arabe me kane dale, shqiptaret si kam gjetur ende /pf/images/graemlins/frown.gif

Na tregoni nqs kane ndryshuar frekuencat...

Princesha

Primus registratum

ajo 3/4 se marr vesh se ku duhet me e vu, s'ka vend, del hapsajt ajo /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

Rozalin m'kallxo ç'far motori ke HH90 100 120 apo me piston.Edhe te receiver shiko te menu motor settings nks ke usual apo diseqc1.2 (psh) edhe mos harro me m'kallxu çfar kanalesh jan edhe frekuencat per me t'kallxu se te cili satelit e ke te drejtum saçin. :wave:

Princesha

Primus registratum

O naqe, po pse se s'ban duhet motor a, un e kam po ku e di un c'tip asht , asht i blem kaher, se kam ble un. Manej mu me dalin tan ato stacione kur levizi kandet vetem stacionet shqiptare si pashe kund, perdora ato frekuencat edhe satelitin eutelsat W2 qe kan rekomandu, po dalin te tjera e jo ato.

Kam shiku edhe te lista e programeve, po keto kanalet shqiptare a sinjifikohen me emra, apo me numra se me kan dal disa me numra me ato frekuencat.

Manej si me the ti mu, qe me permend kanalet qe gjej un, duhet me nej deri neser me i shkru tana, po nga ai satelit jam mundu me e kthy un dmth, po sdi gja...

Princesha

Primus registratum

te ato frekuenca dmth 11449 dhe sr 27500 eutelsat W2, dalin disa stacione qe quhen Infinity, Sharqiyai, Al Fayhaa Tv, Pmc, Al aqariya etj etj, din te ma tregosh se nga cili satelit e kam un ?

tushi

Valoris scriptorum

Ooo naqee me ita frekuenca s'kam gjet gja kam kontrollu nja 10 t'pakten po nuk jan frekuenca qe perdoren prej satelitave t'tjer aty afer

ty te leviz motori kur nryshon kanalin apo e leviz me telekomand ne vedi????

m'jep ma shum kanale po prej frekuencave te tjera se ket ma merr menja ma ke dhan gabim edhe mos harro v ose horizontal shqiptaret jan H