- ALBANIASAT-

tushi

Valoris scriptorum
Re: - ALBANIASAT-

Hajrie e dita se mi ke dhan gabim kto korrespondojne me hot bird po me 11747 ghz Hor
tash ke me e kthy 3° nga lindja ather te del 16° qe asht eutelsat w2.frekuencat jan ato ** ke ti11449 sr 27500 horizontal edhe s'te duhet gja tjeter.Suksese

Princesha

Primus registratum

O tush sti kam dhan gabim, po njata me kan dal mu, manej ti me the heren e pare qe sduhen njata frekuenca...

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] O tush sti kam dhan gabim, po njata me kan dal mu, manej ti me the heren e pare qe sduhen njata frekuenca... [/qb]
Rozalin ato mu deshten mu per me gjet cilin satelit munesh me pa se i kontrollova ne sat tem edhe ne listen qe kam (reviste) po ato kanale ishin me te tjera frekuenca.(me at qe shkruva un)
Tash duhet me e rrotullu 3° ne lindje.Psh nks je perball me satelitin(dish apo saçin) duhet me e leviz djathtas 3 grade dmth rreth 10 cm pak a shum.Nks je mrapa sat majtas.Nks ka noj paqartesi tjeter m'kallxo.

Princesha

Primus registratum

Tush, flm po skam pas kohe me e provu ma qysh mram, kur ta provoj tash po te tregoj a ja dola asaj pun a jo.

Taman e ke shpjegu tush, taman per mu qe s'ja ka haberin ktyne punve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Flm :wave:

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] te ato frekuenca dmth 11449 dhe sr 27500 eutelsat W2, dalin disa stacione qe quhen Infinity, Sharqiyai, Al Fayhaa Tv, Pmc, Al aqariya etj etj, din te ma tregosh se nga cili satelit e kam un ? [/qb]
Rozalina ti e ke parabolen ne pozicionin 13 grade sepse kto kanale qe permend ti jane ne ate pozicion.Duhet ta luash shume pak dmth te kalosh nga 13 grade ne 16 grade me shume delikatese ashtu sic e ka shpjeguar me siper Tushi /pf/images/graemlins/wink.gif

Princesha

Primus registratum

Ju falna neres /pf/images/graemlins/laugh.gif te dyve tushit edhe duwsakut

Un ma ne fund i gjeta, po mu me dalin vetem 2, Promo Sat dhe Top Channel

Desha te dija se cila stacione te tjera, jane gratis, pervec ktyre te dyjave qe permenda mesiper :cool:

durrsaku

Forumium maestatis

Ne ato frekuenca vetem ato dy kanale dalin.
Provo edhe kto te tjeret :

Alsat
Freq: 10957
SR: 02821
Horizontal
FEC: 3/4

TVSH
Freq: 12656
SR: 04883
Vertikal
FEC: 1/2

Rtv Kosova
Freq: 12633
SR: 04883
Vertikal
FEC: 1/2

pdcom

Primus registratum

Tungi!

A i ka naj kush prej juve frequenzat e Top-Channel? Nese po, athere ishte ken shum bukur, nese publikohen ketu!

Tungi