Re: - ALBANIASAT-
Pershendetje te gjitheve
Mund tju jap shume info rreth AlbaniaSat nese doni!
AlbaniaSat deri me sot transmeton ne valet Satelitore te EutelW2 16 grade East dhe transmeton ne frekuencat 11449 H 24000 3/4 , por sot e ka pas me i nderruar frekuencat duke i bere 11449 H 27500 3/4 dhe do te fuse dhe nje kanal tjeter i cili mund te rrije falas por do te jete me shume per rreklama (rreklamat e distributoreve)
Sat + 1 dhe Sat + 2 mund te shikohet vetem nese ben pagesen prej 10 Euro ne muaj (por nese nuk ke nje karte te AlbaniaSat te abonuar nuk mund te abonohesh dhe ne Sat +1 dhe Sat + 2) Sepse Sat + eshte kompani qe transmeton ne Shqiperi dhe jashte shqiperise do te jete shtese per ato qe zoterojne kartat e AlbaniaSat.
Tani ne Eutel Sat W2 transmetohen 14 kanale Shqipe dhe 3 Radio
TVSH, ALSAT dhe Prishtina jane falas (Top Channel transmeton ne frekuencen e AlbaniaSat dhe kontrata i mbaron nga fundi i vitit por nuk do ti rinovohet kontrata nese nuk kriptohet per tu bere me pagese , keshtu qe nuk dihet fati i Top Channel)
AlbaniaSat ka keto kanale: TV Klan, TV Shijak, Kanal Shqip, TV Koha, Vizion Plus, TV Arberia, Telesport dhe Sat + 1, Sat + 2)
Pagesa per Sat + 1 dhe Sat + 2 eshte 120 Euro ne vit, ndersa pagesa per kanalet e tjera eshte 60 Euro per 2 muaj, 125 Euro per 6 muaj dhe 220 Euro per 1 Vit.
Per te gjithe Shqiptaret qe jetojne ne USA tani per tani nuk kam ndonje lajm te mire per to /pf/images/graemlins/frown.gif
Thuhej qysh ne Maj qe TV Klan do te transmetonte ne USA (vetem TV Klan dhe jo te gjithe kanalet e AlbaniaSat sepse kushton shume shtrenjt per ti futur te gjitha) pastaj thane qe ne Shtator do te futej TV Klan ne Satelit ne USA por akoma nuk eshte bere asgje, dhe jane ne Bisedime me ato te Albanica Sat RTV 21 qe te lidhen bashke por deri tani nuk ka pasur sukses.
Kaq kisha une, nese dikush tjeter do lajme me teper mund te shkruaj ketu dhe une mund te pergjigjem me sa mundem
P.S sic e permenda dhe me siper AlbaniaSat do te nderroje frekuencat (sot kane thene qe do i nderrojne 04/10/2004) ne frekunecen 11449 H 27500 FEC 3/4
Nga London_UK