- ALBANIASAT-

alpacino

Primus registratum
Re: - ALBANIASAT-

buquet ALBANIASAT (KLAN,KANAL SHQIP,SHIJAK TV,TELESPORT,PROMO MIX.)Qe trasmeton ne eutelsat16 grad lindje,po trasmeton programet e saja pa kodifikim :thumbsup:

alpacino

Primus registratum

Sot ne mengjes, ndersa po beja ca eksperimente me satellit, vura re ne nje kanal muzikor (SEE ME) bullgar, mos gabohem pashe nje kenge ne shqip e kenduar nga Ervini ne mos gabohem po e knote me Bujar Qamilin, me beri pershtypje, komplimenti muzikes shqiptare

Platinum

Primus registratum

Se shpejti AlbaniaSat fillon transmetimet dhe ne SH.B.A. e Kanada.
Me shume informacion besoj se do postojne ne faqen www.AlbaniaSat.us , por tani per tani nuk kishte shume te dhena.

Mendova se mund tju interesonte ky info.

Hajt Ciao njerez

fjorent

Primus registratum

KAm degjuar se www.alsat.tv transmeton edhe ne internet. Une provova te shikoj, por nuk me shfaqet gje. Kush mund te thote nese funksionon?

K

KORCARI_1

Guest

Fillimisht postuar nga - Al Pacino-:
[qb] -ALBANIASAT-

Informacione rreth buketit te pare shqiptare me satellit digital
ku bejne pjese kanalet
TOP CHANNEL+TV KLAN+TV SHIJAK+FILM SHQIP+KANAL SHQIP.ME VONE DO FUTEN VIZION+ DHE NEWS 24 ORE [/qb]

K

KORCARI_1

Guest

Fillimisht postuar nga KORCARI_1:
[qb]
[qb] -ALBANIASAT-

ku bejne pjese kanalet
TOP CHANNEL+TV KLAN+TV SHIJAK+FILM SHQIP+KANAL SHQIP.ME VONE DO FUTEN VIZION+ DHE NEWS 24 ORE [/qb]
[/qb]
hej dua te ble nje ASTON XENA 1800 HDU ?SA EURO ESHTE ?DHE A ESHTE I MIR ?

AL PACINO

Forumium praecox

--------------------------------------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga KORCARI_1:

citim:
--------------------------------------------------------------------------------
-ALBANIASAT-

ku bejne pjese kanalet
TOP CHANNEL+TV KLAN+TV SHIJAK+FILM SHQIP+KANAL SHQIP.ME VONE DO FUTEN VIZION+ DHE NEWS 24 ORE

hej dua te ble nje ASTON XENA 1800 HDU ?SA EURO ESHTE ?DHE A ESHTE I MIR ?

--------------------
te keshilloj te marresh nje dream box,ose humax 5400,dhe aston xena eshte i mire,kohe me pare

-keni kujdes ato titanium se tani po i myllin /pf/images/graemlins/laugh.gif
ndersa un po kernaqem me sky italiaa :wink:
-------------------------------------------------

AL PACINO

Forumium praecox

tek 16° lindje po shtohen gjithnje e me shume kanalet satellitore,sidomos me italiane dhe bullgare etj.

AlbaniaSat DVB 16000 - 3/4 1-1

TV Klan Sat
Kanal Shqip
Shijak TV
Tele Sport
Top Channel
AlbaniaSat promo
Tele Arberia Radio NRG
Top Albania Radio

Idran

Primus registratum

Une ndodhem ne itali dhe nuk arrij te shof ashje kanal shqiptar nga sateliti...

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hi-Wap:
[qb] Une ndodhem ne itali dhe nuk arrij te shof ashje kanal shqiptar nga sateliti... [/qb]
S'ka mundesi.
Kerko Tare kerko se do e gjesh

Idran

Primus registratum

eheheh me shume se 360 grade ku te vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
Me jepni ndohje info...

Platinum

Primus registratum

Hii Emanuela!

Cfare lajmi te bukur na dhe /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:
Po shume te cunguar. Tani do e kemi mendjen aty sa te dali.... :mad: :mad: :mad: ...
Ke ndonje informacion me shume? Psh. Kur, me perafersi, ose... nepermjet ciles platforme (EchoStar apo GlobeCast)?

Thx... Si shpirt je /pf/images/graemlins/smile.gif

crashoveride

Primus registratum

Nga burime te sigurta brenda albaniasat , kam nje informacion qe buqeta albaniasat d te trasmetohet nepermjet Globecastit!!! te pakten kto jan zerat qe degjohen brenda Albaniasat, por asgje nuk eshte vendosur , dhe nenshkrimi i kontrates nuk eshte bere akoma.

AL PACINO

Forumium praecox

mroma te gjithve :wave:
ALBANIASAT ka ndryshu symbol rate ka shku ne 24000
frekuenca 11450-h-sr-24000-3/4
numri i kanaleve ka shku ne 8 kanale
SAT+1,SAT+2,SAT+3,TOP CHANNEL,KANAL SHQIP,PROMO-MIX,TELESPORT,SHIJAKTV.

AL PACINO

Forumium praecox

TE gjitha kanalet e ALBANIASAT ne kto momente po trasmetojne pa kodifikim irdeto2,pra ne kiaro :shrug:
patjetere mund te zgjase shum pak kohe.

pdcom

Primus registratum

Pershendetje!!

Top-Channel ështe pa Irdeto, por kta qert kanala op. /pf/images/graemlins/frown.gif

A do te dalin ma shum kanala shqip te lire ( pa kodim ) Ne javet/muajt e ardhshem? Mos ki naj information!

Tungi

crashoveride

Primus registratum

Fillimisht postuar nga pDCom:
[qb] Pershendetje!!

Top-Channel ështe pa Irdeto, por kta qert kanala op. /pf/images/graemlins/frown.gif

A do te dalin ma shum kanala shqip te lire ( pa kodim ) Ne javet/muajt e ardhshem? Mos ki naj information!

Tungi [/qb]
Nga burime te sigurta qe kam un nga albaniasat di fakrin qe se shpejti (egzakt se dine as ata) do te shtohen edhe kanale te tjera ne gjuhen shqipe ne paketen e e albania sat , kuptohet qe me pagese.Kanale tv nga kosova maqedonia dhe mali i zi si dhe radio , si dhe pritet trasmetimi ne USA!!!!!!!Persa i perket kanaleve free to air dmth pa pagese per momentin skam asnje informacion , kjo per faktin se trasmetimi me satelit kushton shume dhe pjesa derrmuese e kanaleve shqiptare nuk kan nai buxhet te fuqishem sa te dalin me satelit pa pages, pasi dihet qe te ardhurat e tyre mbeshteten kryesisht tek reklamat , dhe cmimet e reklamave jane nga me te ultat ne evrope per mos me thene ne bote!!!!!!!!

xhoni

Primus registratum

Ju lutem a ka ndonje qe mund te na i shkruaje te gjitha frekuencat dhe symbol rate te kanaleve qe kane ndryshuar sepse une e provova me keto te mesipermet por nuk me del :confused:

AL PACINO

Forumium praecox

Ju lutem a ka ndonje qe mund te na i shkruaje te gjitha frekuencat dhe symbol rate te kanaleve qe kane ndryshuar sepse une e provova me keto te mesipermet por nuk me del
frekuencat qe un kam dhene me lart,jane te sakta,ndoshta ti gabone ne kerkimin e frekuencave,megjithate un po ti shkruaj dhe njehere

11450mhz -HORIZ.- SR 24000-3/4