Fillimisht postuar nga - Al Pacino-:
[qb] -ALBANIASAT-
Informacione rreth buketit te pare shqiptare me satellit digital
ku bejne pjese kanalet
TOP CHANNEL+TV KLAN+TV SHIJAK+FILM SHQIP+KANAL SHQIP.ME VONE DO FUTEN VIZION+ DHE NEWS 24 ORE [/qb]
hej dua te ble nje ASTON XENA 1800 HDU ?SA EURO ESHTE ?DHE A ESHTE I MIR ?Fillimisht postuar nga KORCARI_1:
[qb][/qb]Fillimisht postuar nga - Al Pacino-:
[qb] -ALBANIASAT-
ku bejne pjese kanalet
TOP CHANNEL+TV KLAN+TV SHIJAK+FILM SHQIP+KANAL SHQIP.ME VONE DO FUTEN VIZION+ DHE NEWS 24 ORE [/qb]
te keshilloj te marresh nje dream box,ose humax 5400,dhe aston xena eshte i mire,kohe me pare--------------------------------------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga KORCARI_1:
citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga - Al Pacino-:
-ALBANIASAT-
ku bejne pjese kanalet
TOP CHANNEL+TV KLAN+TV SHIJAK+FILM SHQIP+KANAL SHQIP.ME VONE DO FUTEN VIZION+ DHE NEWS 24 ORE
--------------------------------------------------------------------------------
hej dua te ble nje ASTON XENA 1800 HDU ?SA EURO ESHTE ?DHE A ESHTE I MIR ?
--------------------
S'ka mundesi.Fillimisht postuar nga Hi-Wap:
[qb] Une ndodhem ne itali dhe nuk arrij te shof ashje kanal shqiptar nga sateliti... [/qb]
Nga burime te sigurta qe kam un nga albaniasat di fakrin qe se shpejti (egzakt se dine as ata) do te shtohen edhe kanale te tjera ne gjuhen shqipe ne paketen e e albania sat , kuptohet qe me pagese.Kanale tv nga kosova maqedonia dhe mali i zi si dhe radio , si dhe pritet trasmetimi ne USA!!!!!!!Persa i perket kanaleve free to air dmth pa pagese per momentin skam asnje informacion , kjo per faktin se trasmetimi me satelit kushton shume dhe pjesa derrmuese e kanaleve shqiptare nuk kan nai buxhet te fuqishem sa te dalin me satelit pa pages, pasi dihet qe te ardhurat e tyre mbeshteten kryesisht tek reklamat , dhe cmimet e reklamave jane nga me te ultat ne evrope per mos me thene ne bote!!!!!!!!Fillimisht postuar nga pDCom:
[qb] Pershendetje!!
Top-Channel ështe pa Irdeto, por kta qert kanala op. /pf/images/graemlins/frown.gif
A do te dalin ma shum kanala shqip te lire ( pa kodim ) Ne javet/muajt e ardhshem? Mos ki naj information!
Tungi [/qb]
frekuencat qe un kam dhene me lart,jane te sakta,ndoshta ti gabone ne kerkimin e frekuencave,megjithate un po ti shkruaj dhe njehereJu lutem a ka ndonje qe mund te na i shkruaje te gjitha frekuencat dhe symbol rate te kanaleve qe kane ndryshuar sepse une e provova me keto te mesipermet por nuk me del