Albana perseri mes jush

Djep

Forumium maestatis
Re: Albana perseri mes jush

Ueeee kjo tema qeka bo autostrade. 5-6 punetore e punojne gjithsej, jo me shume... po me ca ritmeeesh... si nje here e nje kohe ne aksione.

Haaajd punoooojme,
djersen te kullooooojme,
se ndertooooojme
njeriun e ri!

Albana e ke pa foton qe na ka modifiku Lisussi ne te dyve? Ca perversi qe eshte, shif i cik sa ta ka bo mullaqen: /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana.jpg

Ema

Goddes

:eek: :eek: :eek:

Tmerr!
S'du me qon mo lezbike,Albana qeke ndryshe ketu moj! :lol: :tipsy:

albana

Lara Croft

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Ca eshte ky makth i tmershem!Ai maskara do bere peshk ne dru.jeri i pashpirt.Me llahtarisi qe ne mengjes :mad:

albana

Lara Croft

Sesi jam sot Lara,hic ne qejf!Ma shkateroi diten ai maskarai qe ka luajtur me bukurine time /pf/images/graemlins/tongue.gif
Djepo ti prape si yll dukesh /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Aaaa zonja Ndrikull dhe perpunimin e fotos e kane bere ne menyre maskiliste, te kane ri-formuar ty dhe e ka lene Djepi yll /pf/images/graemlins/laugh.gif

Maskilista /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Goca

Primus registratum

-Fitorja eshte e jona.. fitorja eshte e jona-bertiste Albana e perplaste cizmen.
Sa bosh qe i dukeshin Peneles keto fjale. Sigurisht, ato te ndihmonin te shtyje dhe nje dite tjeter duke shpresuar se do fitonim me te vertete, por kjo s`ishte e mundur. Djemte gjithmone kane fituar edhe kur s`kane pasur te drejte. Ata kane qene gjithmone te laret e te parfumosurit ndersa vajzat, te lyerat e te zhgerryerat. Po pse atehere dikush shpiku tualetin per femrat?! Thjesht per ti zhgerryer ato e per ti bere lapanjoset e situatave?! Do kete qene burre me siguri...
Ai , i lodhur nga betejat me femren e tij , ndoshta desh ta mundte ate me armen e saj me te forte, bukurine.
- Je e bukur eeeee, kujton se mund te kesh gjithcka ne dore?
- Po jam dhe me bukurine time do te te sjell verdalle derisa ta pranosh humbjen para meje( i pergjigjej femra e tij).
Atehere ai i ofroi asaj nje kuti tualeti e ndersa ajo hidhte mbi fytyre pluhurat e shumengjyrshem, ai qeshte nga pas . Ohohoh tani ti s`je me ti. Ti je ti dhe maska jote . Kur te shihesh ne pasqyre do ta pelqesh veten aq shume , sa s`do dalesh me pa masken tende. Ndersa une jam une. Te munda moj femra ime , te bera te varesh nga maska qe te dhurova e nese arrita te te ve kete maske , do arrij te te ve edhe te tjera sa here te dua...
Djemte fitojne gjithmone, se ata as qe luftojne . Betejat i marrin ne ane dytesore , te cilat femrat nuk i pranojne dot se jane roberesha te zemres. E ndersa djemte kane trurin aleatin e tyre me te mire, si mund te kesh aleate nje zemer?! Edhe ajo eshte e gjinise femerore....

Goca

Primus registratum

M`futni me nje qeli me Xingon sonte se kom per te bo ca prova... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Po shkoj te shfryhem ne shopping ... mos me shani qe do blej vetem gjojna ngjyre roze... m`ka kap fiksimi... /pf/images/graemlins/laugh.gif pyt Tean... /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

ahh ai fiksimi jot t'merr n'qaf ty :devil: ..ej kena koh me nejt 11 dite /pf/images/graemlins/wink.gif ..rruga siena firenze o bo kanal ...do vish ta ndertojm /pf/images/graemlins/tongue.gif

Danae

Primus registratum

ti do me vdesesh mua ish shprehja qe danaes i sillej ne koke,kete radhe nuk ia drejtonte me alinosit por penelkes,mikes saj te shtrenjte qe i vinte ndermend tek qeshte si rralle here kur danae me nje kollone elastike bente ca levizje ulje-ngritjeje te kollones qe se cfare kishin te perngjashme me dicka qe i perkiste kahut te kundert.
ja ajo do donte qe penelja te qeshej serish,keshtu qe me takt do e pyeste se kur e kish ditelindjen,kish qene kaq e hutuar sa ditelindjet e nentorit i kish harruar fare,madje edhe ate te te vetmit njeri qe meritonte ta shihte si idhull,Melhiadesit,artistit te kuptimit e te te shprehurit.po sillte ndermend se cfare mund t'i dhuronte per ditelindje,si harraqe violinen e kish paketuar me shume vonese,tingujt se nga do te shperndaheshin nese kutia do shkapetej edhe njehere te vetme,danae kish kaq e shqetesuar,por sic ndodhin gjithmone mrekullite ne kohen e duhur,se nga i zune syte salo kelliren...
salo kellira...,ky njeri kaq i dashur,kaq i afte dhe kaq gentil mund t'i hynte ne pune.gjithe keto komplimente do duheshin ti mbushnin mendjen salos te bashekpunonte,por danae kish harruar se salua e penelja,muni e sabella ishin kaq miq sa gjithcka qe do mund ti vinte ndermend danaes do gjente aprovim te menjehershem...
ja psh,mqns revista men's health i kish kerkuar nje foto per qimkat e tij me nam,sikur kopjen e pare dhe origjinalin t'ia dhuronin penelkes??...
jo-salua levizi koken dhe vezhgoi gangsteren e vockel shtrember,femije qerrata-i tha,do te tregoj une se si do e fitojme buzeqeshjen e penelkes sone te dashur.
salua u largua ne drejtim te kundert te gangut,ish hera e pare qe sailori ish kaq romantik,dielli i shkelqente mbi floket e tij bjonde me kacurela,sa gangsterja e mori si nje statuje apolloni qe pse jo do ia bente dhurate penelkes se dashur,artistes modeste.
te puth yll.

Danae

Primus registratum

mos ik pa me lexuar,do trishtohem:-(
une ngela blu,po do vesh te kuqe se kam frike fruthin ketej ka ra epidemia,e une nuk e kam kaluaaar,qesh tashi me imazhin tim ngjyre flamuri:-P
ah ne lidhje me firmen tende,kam lexuar nje qe thote il silenzio è più forte dell'urlo.
c'koincidenca?!

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] M`futni me nje qeli me Xingon sonte se kom per te bo ca prova... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
ça do beni, do hapni tynel? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Konti Monte Kristos /pf/images/graemlins/laugh.gif qenka Xingu yne Doktorr me shiringe n'dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une kushedi nga perfundoj sonte ne gjendje te dehur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kam nje jete qe pi e qe nuk ngopem /pf/images/graemlins/laugh.gif

Laraaaaaaaaaaaaa, meshire :angel:

Danae

Primus registratum

une meritoj dajak,sapo pashe temen tek pershendetjet /pf/images/graemlins/frown.gif
me kete kam prekur fundin.
s'kam justifikime :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

TEA

Forumium maestatis

runi nje pik dhe per muve mi ...mos e pi t'gjithen ti kordele :smash:

personazh

Valoris scriptorum

jan kto çaste kur du te jem alkool ke shishja Lares /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

hee do t'kalosh dhe n'dore t'Kordeles ti e shoh une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Vini re:Ruhuni se sot u marr te gjitheve mbare pa dallim (asnje lloj dallimi /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Nuk e di se si do ngrysem, as SuperDoktorri s'me ve dot ne gjume duke me rrejt me gjona te bukura te tipit: Dite e re kismeti i ri /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku o kismeti im, une s'du me pi ka shishja t'tjereve, du dhe una shishen time :smash: