:angel: /pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga albana:
[qb] Ja ta bej njecike listen.
1 Blendi (po e puth para se te nisem)
2 LR
3 Katilin (edhe kete po e puth para se te nisem)
4 Muni (do i marr shpirtin ketij po erdhi po s'besoj :cry: )
5 Ndonje qe kam haruar
Kaq LR me duket se do puthem vetem me ty ne rast se nuk bej seks virtual me ndonje tjeter para udhetimit. [/qb]
Ciao Lara!? :wave:Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ueee Pilgrimi. Ku je ti rrusho. Si te kam??? :kiss: [/qb]
:lol:Fillimisht postuar nga PilgrimEyes:
....pervec asaj qe do te kete fatin e mire te abuzoj me turpin tim te njom. :angel: :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif
E lexova shembullin tend banKar per shumen 69 mije te ngaterruar me 96 mije. Normal, ky eshte nje invers.Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Shembull: Provoni te punoni ne banke per ca kohe dhe çu, çu, çu, çu, çu, çu
Kshuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:lol:Fillimisht postuar nga PilgrimEyes:
[qb]E lexova shembullin tend banKar per shumen 69 mije te ngaterruar me 96 mije. Normal, ky eshte nje invers.Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Shembull: Provoni te punoni ne banke per ca kohe dhe çu, çu, çu, çu, çu, çu
Kshuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Po une moj moter c'hyj ne kete mes? Kemi bere gje 69 bashke ne? [/qb]
Shpresoj, me te vertete shpresoj qe ti nuk je duke folur seriozisht ketu.Fillimisht postuar nga Blendi:
S'ka gjo per telat se e ka prej hekri ne ky.
Mbylle ti, karagjoz, ose fillo jep mesime per sensin e shakase :lol:Fillimisht postuar nga sailor:
....Qe te rrufshin dhomet te rrufshin.
:lol:
Vetem ti po flet seriozisht ketu. Ku e ke lene sensin e humorit sot? Dhe une qe mendoja se femrat me bicikleta ishin pergjithsisht me te kenaqura. :lol: :lol:Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Shpresoj, me te vertete shpresoj qe ti nuk je duke folur seriozisht ketu. [/qb]