Albana perseri mes jush

albana

Lara Croft
Re: Albana perseri mes jush

Me Salon nuk kemi bere seks virtual mi ca thu ti :eek: ne fakt nuk e di pse :rolleyes: po ndoshta nuk i pelqejne bjondet :mad:

esvathi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Ja ta bej njecike listen.
1 Blendi (po e puth para se te nisem)
2 LR
3 Katilin (edhe kete po e puth para se te nisem)
4 Muni (do i marr shpirtin ketij po erdhi po s'besoj :cry: )
5 Ndonje qe kam haruar
Kaq LR me duket se do puthem vetem me ty ne rast se nuk bej seks virtual me ndonje tjeter para udhetimit. [/qb]
:angel: /pf/images/graemlins/frown.gif :mad: :smash:

esvathi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ueee Pilgrimi. Ku je ti rrusho. Si te kam??? :kiss: [/qb]
Ciao Lara!? :wave:
Mirë lal ja sa andej këndej, lart e posht nëpër Af dhe sa me larg thioatros... /pf/images/graemlins/laugh.gif

esvathi

Primus registratum

Jo lal jo /pf/images/graemlins/blush.gif se sa per te pickuarat nuk kam gajle dhe nuk para me bejne pershtypje, por puna eshte se po me heqin virgjerin qe e kam aq te vyer dhe nuk lejoj asnje pervec asaj qe do te kete fatin e mire te abuzoj me turpin tim te njom. :angel: :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga PilgrimEyes:
....pervec asaj qe do te kete fatin e mire te abuzoj me turpin tim te njom. :angel: :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif
:lol:

Kush ta ka njom turpin ty more :lol: heqja e virgjerise apo ndonjera qe ta ka perplas rrenen ne surrat :lol:

Ah inversi te ketup deren sidomos ne ekonomi :lol: i paguan te gjitha nga xhepi pastaj :lol:

esvathi

Primus registratum

:rolleyes: hmmmm

Me fal a mund te te pyes qe ku e ke mesuar Kinezcen kaq mire saqe po me ben te hap fjalorin se nuk po te kuptoj asnje llaf..... :shrug:

Kordelja

Valoris scriptorum

Rrugve Pilgrimi, rrugve :lol: aty i kam mesuar te gjitha :lol:

Shembull: Provoni te punoni ne banke per ca kohe dhe do e mesoni c'eshte te paguash klientit te rastesishem por edhe atij te perhershem nga (supozojme) 69 mije USD, 96 mije te tilla.Kshu ne dukje te dyja shifrat i keni vene ne pune,por keni ngaterru vendet pasi vetem kjo ngaterresa te ben te humbesh minimumi vendin e punes pasi ta kishe gjetur klientin e mezi ta bindje te te ndihmonte te mos shkoje edhe per ndonje ndjekje penale /pf/images/graemlins/wink.gif

Kshuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/wink.gif

esvathi

Primus registratum

Hey Kordele!!

And one more thing my friend;
If you wanna be sarcastic do it in the right way,
NOT! in the dumb way! /pf/images/graemlins/smile.gif

esvathi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Shembull: Provoni te punoni ne banke per ca kohe dhe çu, çu, çu, çu, çu, çu
Kshuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E lexova shembullin tend banKar per shumen 69 mije te ngaterruar me 96 mije. Normal, ky eshte nje invers.

Po une moj moter c'hyj ne kete mes? Kemi bere gje 69 bashke ne?

Iness

Primus registratum

Me falni qe futem keshtu si pa leje por u bera kurioze nga ky muhabeti i bankes se kordeles... Shpjegoje edhe nje here se as une nuk te morra vesh asnje gje.
Jemi popull i thjeshte ne, gjerat i duam shqip!
:book:
:wave:

Guest

Fillimisht postuar nga PilgrimEyes:
[qb]
[qb] Shembull: Provoni te punoni ne banke per ca kohe dhe çu, çu, çu, çu, çu, çu
Kshuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E lexova shembullin tend banKar per shumen 69 mije te ngaterruar me 96 mije. Normal, ky eshte nje invers.

Po une moj moter c'hyj ne kete mes? Kemi bere gje 69 bashke ne? [/qb]

Kordelja

Valoris scriptorum

Ore Pilgrim me lujte menc /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ti aty me lart e ke fjalen per turpin tend te njome apo per trupin tend te njome...une e kam bere edhe me te theksuar dhe kam thene vendndodhja e r me p eshte ngaterruar....sikunder 69 me 96, i ke dhene kuptim tjeter fjeles.

He po tani :angel:

Boh :shrug:

Nejse....duhet cik me shume mundim, so I may understand qe ty te ka shku mendja per 69 po e pamundur, se une kam vene tela per dhembet e mund te te demtoj ...madje shume /pf/images/graemlins/wink.gif

esvathi

Primus registratum

Me fal motra, keqkuptim i ndershem, helbete ne pune.

Por, si do e leme per 69?

Kordelja

Valoris scriptorum

Nuk te duket Pilgrim, sikur u njoftem cik si shume dhe kam pershtypjen qe kushdo qe do hynte tashi ke kjo tema (perfshi ty dhe Iness) do donte qe te kalonte sa me shpejt ne faqen e re /pf/images/graemlins/wink.gif ?!

Pas sarkazmes vjen idhtesia /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi:
S'ka gjo per telat se e ka prej hekri ne ky.
Shpresoj, me te vertete shpresoj qe ti nuk je duke folur seriozisht ketu.

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga sailor:
....Qe te rrufshin dhomet te rrufshin.

Mbylle ti, karagjoz, ose fillo jep mesime per sensin e shakase :lol:

P.s.Fjala jote ne vesh te degjushem :lol: se ngela me sy ne tastiere :lol:

Blendi

Primus registratum

[qb] Shpresoj, me te vertete shpresoj qe ti nuk je duke folur seriozisht ketu. [/qb]
Vetem ti po flet seriozisht ketu. Ku e ke lene sensin e humorit sot? Dhe une qe mendoja se femrat me bicikleta ishin pergjithsisht me te kenaqura. :lol: :lol:
:kiss: :kiss:

Dolores

Primus registratum

Oh cdo bekemi nji orgji festive me ardhjen e 2004 /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: