Albana perseri mes jush

Blendi

Primus registratum
Re: Albana perseri mes jush

Mbasi herngri trahanane e salos, lara edhi perseri te dritarja ku perkundej me pare. Mori shishen, ndezi nje cigare dhe rrekelleu nxitimthi alkolin. ne fytyren e saj u permend perseri zemerimi...Ai qelbesira paska ikur prap?
rs14-vi.jpg

TEA

Forumium maestatis

...po salua nuk i vuri vesh llafeve te blendit.
-Hiqe xhaketen salo dhe ik ne guzhin , une erdha sa ta var xhaketen tende ne karavastar /pf/images/graemlins/laugh.gif
tha lara duke ven buze ne gaze pasi kapricio e saj u be realitet.
salua u fut ne guzhin , perveshi menget dhe ja nisi trananas....kur degjohet "ding-dong" ishte zilja e deres. lara se prishi terezin e saj pasi kishte gjetur ngroht pran oxhakut nen shoqerin e xhint dhe duhanit. Salua duke bertitur nga guzhina.
-Ra zilja mo te humbur , çohuni dhe hapni deren se mua me behet tope tope trananaja po e lash 1min.
Blendi hap deren . Albana me nje busqeshie engjellore e pershendeti
-Mirmbrema !
-Mirembrema engjell, sa mire bere qe erdhe.
-Pse ç'ka ngjare?
-Nuk ja dal dote Lares...shume kapriço...shume pretendime.
-Po . Normale , mbrem me Penelen , sote me Laren ...dhe kur lodhesh me zi pret Albanen ...
Degjohet perseri "ding-dongu " pa hap deren akoma degjohet zeri energjik i Kordeles.
-Era tranana...si kam ardh si me porosi . tha ajo duke u drejtuar drejt guzhines...kur sheh salon .
-Ti mo kellire i ke lare duart qe me je ven per te gatuar.
- Hemoj he se nuk te gjen gje ty ...ke fituar imunitet te plote ... po ulu aty e be persheshin se ti pershesosa trute ...
-U flliqesir kur me flet keshtu te kam me shum xhan xhan .
-GAtiiiiiiiiiiii trananaja...beriti Lara

Dolores

Primus registratum

Ooooooo tani qe erdhi kjo Broadway Queen..........paska plas keq thiatruaaaa :wave:

alinos

Forumium maestatis

Alinos shikonte gjithe kete dhe i vinte cudi. Laren nuk po e njihte me: gjithe ky dimer e kishte ndezur dhe nuk i pelqente hic qe jepej pas Blendit. Sec kishte ne te, dicka prej femije te papjekur qe e irritonte. Per te mos folur per zullumin e tij me Penelen. Si mund t'ja falte Lara atij kete gje? Dhe kush pa? Lara!!!
Lara ishte ajo qe nisej rruges dhe kur vinte kishte prapa nje vazhde me viktima te alivanosur e zemerthyer qe do te kishin vrare veten per nje buzeqeshje te saj, e do te kishin vrare nje mije te tjere per nje nate me te, c'them nje nate: nje ore do t'u mjaftonte atyre, edhe pse Lares jo! :devil:

Albana ishte nje cudi me vete. Qe kur ishte kthyer pervec thashethemeve nuk kishte thene asgje, aq me teper te bente. Mos valle ja kishin qepur? Mjere thuaj, mjere gjithe njerezia qe rronte me shpresen e shfrytezimit te hireve te saj.
Alinos u ndje dhe ajo e cuditshme. C'po me ndodh?
- tha e trullosur dhe e kthehu dhe nje here shishen e vodkes...

Dolores

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Are u ready to get naked cousin? [/qb]
Am I that obvious? /pf/images/graemlins/laugh.gif .......actually not jam me ramazan :lol:

Rambla

Primus registratum

pak nga pak do ta çonte deri ne fund shishen, po te mos vinte blendi dhe t'ja rrembente prej dore
- ç'po ndodh me ty mi, nuk te njoh me - i tha belndi - ku eshte goca ironike, qe si be syu terr nga problemet e jetes
- e ty ç'te duhet - iu pergjigj alinos - mu zhduk njehere, se s'dua te shoh, apo bere sa bere qejf me penelen dhe laren ti dhe vjen tek une tani
- po ti e din qe je e preferuara ime, por dhe une kam nevojat e mia :devil: , s'mund te pres vetem kur ta kete qejfi ty...
nderkohe qe keto te dy flisnin, albana i degjonte dhe iu benin nervat kaçurrel..
- moj si guxon ti flasesh blendit ashtu ti mi shu shu shu shushke - iu kundervu alinosit - po ke te drejte ti, kur ky humbameno ketu te duron.....

p.s.pervova dhe une iher nese kisha apo jo talent per kshu punesh /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

ajo me yll, ishte i cik e forte! AS ndrikulla nuk do e perdorte rambla :wink: Vec gjyshja ime e ka pas perdor nje here, kur ishte me shume shume nerva, dhe s'e ka perdor me!

Rambla

Primus registratum

sorry, as une ne fakt se kam perdorur ndonjehere /pf/images/graemlins/blush.gif

Rambla

Primus registratum

sa turp me vjen tani /pf/images/graemlins/blush.gif , te isha moderatore do ta editoja ate pjesen :cry:

Blendi

Primus registratum

-Me ka marre inat pra, nuk e di ca ka.
-Po pse nuk e pyet direkte mer merhum?
-Po c'ti them? Pse me ke inat? Ca jam une djali i lopes e?
-Si e ka jot eme?
-Laramane! Fillove me tall tajaren edhe ti?
-Jo mer jo se nji shaka bona, bo sa prekesh, pale, me kishe qit edhe ne fotografi tu pi he?
-Lara se kush po troket te dera, ika rrushi.
-Me mer prak OK?
-OK.

Blendi mbylli telefonin dhe beri per nga dera. ishte alinos, por nuk po i binte deres, thjesht po trokiste taken e vet ne dysheme.

-He moj mama dhi.
-Kujt i thu mama dhi ti mer qen i tredhur?
-Bo sa e serte je.
-Mos na ca trapin po ik mbyll deren ate bej.
-Alinos?
-Qen i tredhur!
-Nejse qenke me kacabuj, po te le te qete.
-Ashtu te lutem, mire do beje.

Blendi nuk e merrte vesh ca dreqin kishte kjo femer qe ia ngulte thumbat kaq akullt, si marangozi kur lidh derrasat e nje qivuri.
Nuk duroi dhe hapi deren prap.
-Alinos!

Perpara tij panorama pat ndryshuar, alinos ishte ne krahet e salos, perfshire ne nje puthje te nxehte. Ne koridor u degjua kori qe kendonte "Haleeelujaaaaaaaa, Haleluja, Haleluja"
Pelcisnin fishekzjarre, cicerin zogj, u degjua dhe uauauauauauaua ulerima e tarzanit, gjithe kjo per shkak te nxehtesise se kesaj puthjeje.
Ata shtyne nje dere dhe u gjenden mbi nje krevat. Por dera pat mbetur pakez habur ndaj Blendi mundi te veshtronte nje gjysme-pamje eksituese.
Alinos e la veten te merrej nga valet e embla te nje lumi ku Saloja ishte dhe Lundertar (sailor) dhe uje njeheresh. Ai e pushtoi bardhesine e gjoksit te saj ashtu sikur stuhia godet nje anije te pambrojtur, ai hyri ne brendesi te teshave te saj ashtu si piratet plackisin nen kuverte. Gjithkohe i shoqeruar nga renkimet e saj te embla dhe zeri i saj qe dridhej kur ajo shfrynte me syte e mbledhur nga nje dhimbje e lakmueshme.
Bisha alinos ishte zbutur, duket. Krahet i shtriu mbi kreavat sikur te sinjalezonte nje dorezim te pafjale. Gjoksi i saj ulej dhe ngrihej shpejt, frymarja i ishte renduar ndersa gjithnje e me e zhveshur ndjente puthjet e nxehta t'i mbulonin barkun dhe cacafet e akllasit qe e ledhatonin nga poshte.
Por ajo u permend edhe nje here dhe nisi te kundershtonte kinse. Nisi ta shtynte Salon lehte, e kenaqur qe provokimi i saj ia shtonte atij furine. Nga kati perdhes degjohej Dido; "...There will be no white flag upon my..."
Sailor u vu edhe nje here ne sulm per te marre keshtjellen, bedenat ishin tashme te tijat, por duhej te hynte ne thellesi te sarajeve, atje ku gjysem fjetur prehej konkubina. Kesaj rradhe vuri ne perdorim artilerine e rende dhe "dashin e hekurt". Goditi porten e saj me forcen e njemije trimave, dhe ja, atje ku u degjua nje thyerje hyri nje rreze drite qe i ra salos ne sy dhe i perteriu forcen. Kuja e embel e Alinosit pushtoi dhom, ishte si blegerima e njemije dhive ne sezonin e mbareshtimit. (lol)
Por jo, ishte si klithma qe leshon nje zane kur dashurohet me nje te vdekshem. Ajo i perngjau Aferdites dhe helenes, Artemisit dhe Heres njeheresh ndersa ky Herakli modern, tashme e kishte veshur lekuren qe do e pervelonte. Dashi i hekurt cau permes portes, ushtria e Sailorit u derdh brenda oborrit me brohorima. Ai vete nuk e humbi toruam mes asaj gjullurdie kerkoi porten e vogel qe do ta shpinte te konkubina.

Blendi u drodh dhe nxitoi per ne kuzhine, duart i mbajti mbi pelqi qe te mos linte nam.

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb] eshte nje kenaqesi e madhe per mua te penetroj ne thellesi te postimit tuaj duke ju hequr cdo lloj ndienje faji apo sikleti.

I juaji

modua i thashos

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shume flm, je cum i mil /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

E di qe jam ba shume ankesa-xhie, por... mos me nxirrni nga personazhi, ju lutmi shume!

Alinos mund te beje gjithcka, por jo ate!
E kam llafin per fjalorin e ndyre qe ka perdorur kundrejt Blendit. Une mund te jem zeherr nga goja, por jo banale. Pak me shume sforco, lali, se ta vesha me maje xhizme kokes!

Per te tjerat: NO COMMENT

p.s. Disa rob kane lindur per te shijuar :devil:
p.s. What it is like for a girl... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Penelen e kish kapur nje e qeshur qe ne oren 7 te darkes e s`po pushonte. S`kish faj , ajo kish rrakelluar 4 gota vere te kuqe e kjo ishte teper per te. Tea i kish thene te kalonte nga shtepia se kishte dicka per te shijuar. I bjen deres..
Albana shkon ta hape...
- Mroma(penelja)
- Hec futu , mos e zgjat...
- Sa mikpritese je bo kohet e funit
- Me ty mi... hec e dreq mo se thame ftoftit.
- A keni naj cike vene ketu sonte apo doni me na tha rrylen e fytit...
Blendi u fut ne kuzhine e u pergjigj...
- Pse , per te pire ke ardhe ti?!
- Jo kam ardhe me pa surratin tat e te ketyre personazheve te tjere mitologjik...hahahaha...
ajo vazhdonte te qeshte si e cmendur...
-Moj po c`pati i degjohet e qeshura deri ne qilar,- tha Lara qe kish zbritur te merrte ca djathe te njome deleje...
Penelja e pa shtrembet....
- Oh ju... ju qe s`bete gje tjeter gjithe diten vecse te permendnit ate qe ju quani pisllekt, ndermjet meje dhe Blendit...hahahaha... ju dukem gje histerike... ee ashtu jam sot... mora pak nga histerizmi juaj. s`besoj se ju ngel hatri. Po qysh guxoni moj, une vetem me Blendin i bej pislliqet , po ju , qe me bridhni sa ne livadhet e Salos e sa ne shkembinjte e Blendit...hahahaaaa
ajo u var mbi tavoline e ja rrasi nja pese minuta gjume sa ti dilte vera...

Djep

Forumium maestatis

Kete postim e kambere dje ke fotot e kshillit, po duke e ditur qe ju andej rralle-here kaloni - per te mos thene hic - po e sjell dhe kendej.

Fillimisht postuar nga Djep:
[qb] Albana sot mbasdite me dha nja dy foto te saj, te fresketa.
Njeren nga ato ja pra ku po e ndaj me juve.

albana.jpg
[/qb]

alinos

Forumium maestatis

e pashe e pashe :kiss:

Shtrige! Ver koqe hudher se do na besh hatane!!! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Djepo, vetem fytyra osht e saja apo edhe dysheku? /pf/images/graemlins/laugh.gif Icik si shume rremuje po me duket... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

Hmmm me mire la ta shpjegoje Albana vete. Sa per rremujen, une s'kam gisht hic - shaj Albanen.

Goca

Primus registratum

Djepi sapo ish kthyer nga nje mbledhje e komitetit ekzekutiv, i derrmuar krejt. hyn ne dhome e sheh Albanen shtrire qe me pasqyre ne dore rregullonte vetullat .
- S`me ke bere gje per dreke moj, ngrihu moj se vdiqa..
- Uh si ben , shko aty , skuq dy kokrra veze e ha...
- Po ku me dalin vezet mua moj po ngrihu te me besh nje pace tani.He rrushi, mos ma prish pra...
- O Zot , c`me ka gjet : tha ajo e hodhi pasqyren gjithe inat mbi krevat. Veshi papucet lejla e u nis drejt kuzhines duke ndrequr bishtalecin bjond.
Djepit sikur i hiku uria ndersa shihte trupin e saj te lekundej drejt deres. Mendafshi bo ja bente me sy /pf/images/graemlins/laugh.gif . Apo nuk shkelqenka sot... duket qe drita e dhomes e paska intensitetin aq sa duhet..ai cdo gjee shihte me pikepamjen e nje fotografi /pf/images/graemlins/laugh.gif . Hodhi dhe ai dosjen e vet mbi shtrat , si te mos mjaftonte gjysma e dollapit e derdhur aty e u nis drejt kuzhines.
Ajo kish vene perparesen e se c`po germonte ne lavaman...
- Prape u bllokua ky i shkrete! Ja e sheh.. ti qe mbete mbi barrikada, hidhu ndonje sy prizave e rubinetave se s`do paguaj hidraulik une per sherbimet ekstra... /pf/images/graemlins/laugh.gif
- Aman mos i thyej thonjte se ti e di qe i kam marak ato une... hapu anej se e cbllokoj une .. ose ose e di cke hajde e cbllokojme te dy bashke , si thua?!
Djepi po i afrohej ngadale e asaj i ra qepa nga dora. Ai rrembimthi spostoi erezat e uli Albanen mbi tavolinen e punes... /pf/images/graemlins/laugh.gif