Albana perseri mes jush

Blendi

Primus registratum
Re: Albana perseri mes jush

hahahaha! O penele o rrote, faleminderit per te qeshmen. Sot ma kishin heq makinen naten se parkovakundravjatje, po sa erdha ktu po qesh me te modhe, e harrova fare.

Goca

Primus registratum

- Rrote je vete :mad: ...mbreme s`me therritje keshtu mer qen ... apo do te te lidh si kuajt... /pf/images/graemlins/wink.gif
- E me eee se shaka bera dhe ti , hajde icik ketu te lali jot
- Ik , hiqi duret se ke fillu tu me bo korent kur me prek, elektoda e forumit.
- Goceeee , mblidh ment se do te kap ene e di vete ti ku e ke venin , tek salloni i ngushte...
- Yllo, t`ka hik kallarja vishnje shtremet, e ke vone re? Qe ne pike te mjesit te paska cvesh naj njona se kjo zyra jone ketu osht bo si tek Elly Mcbill, s`merret vesh i pari e i dyti...
- Po jo mi dreq , ku te shko menja , vec te e dredhmja...
- Domosdo, ke bese te Tironsat?
- Ngjo , t`kom thone 100 here mos me permen Tironen se s`po ta permen kush Durrsin ty, oj kjo, u bo ftyra e cilimiut me u mat me burrnine time...
- Hika me pi i kafe me qetesu nervat, se me nejte ma shume me ty nime do me luj tepeleku kokes...

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] hahahaha! O penele o rrote, faleminderit per te qeshmen. Sot ma kishin heq makinen naten se parkovakundravjatje, po sa erdha ktu po qesh me te modhe, e harrova fare. [/qb]
E kuptoj rrusho, u hutove nga ajo qe ndodhi mbreme e parkove kundravajtje... /pf/images/graemlins/laugh.gif . Nejse edhe faji im qe qe s`te lashe rehat kur ishe ne timon... /pf/images/graemlins/wink.gif

Blendi

Primus registratum

-Mire, ec ta pijme bashke kafen. E di ti qe une e du kafen shum? E di ti qe une kam mor i kavanoz Nescafe me vete dhe e kam lon te kuzhina ndermarjes dhe shkoj e boj neskafe nja tre here ne dite? ( e vertete)
-Jo, s'e di.
-Po a e di ti qe se kush eshte qe me merr Nescafene se shume shpejt marojn kavanozat.
-Po pse e len aty.
-S'e di. Varja mo. O rrushi.
-He
-Ej
-He pra.
-Yo! /pf/images/graemlins/smile.gif
-Yo! /pf/images/graemlins/smile.gif
-E di ti qe Ally Mc Beal i ka zyrat ne Boston?
-E di
-A do t'shkosh ti aty.
Me syte pertoke: Du!
-Hajde t'boj lali icka kafe ty. I hedh krahun. Shkoje avash te kuzhina duke llomotitur.

Goca

Primus registratum

O Blendo... o dreq se e kom Nescafen me gjithe mend ne dhome, sot ne mjes e piva... /pf/images/graemlins/smile.gif , ene kafen njesoj neve... /pf/images/graemlins/wink.gif .

E ka McBill apo Mcbeal? :confused:

Blendi

Primus registratum

Carlista Anorexihart. Nuk e shof shume ket show, po meqe eshte nga Bostoni e theksojne icik se tepermi.
soundtrack.jpg

Iness

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] :kiss: :kiss: te dyve me ka marre malli. :wave: [/qb]
Mos me puth hic se jam merzitur me ty. /pf/images/graemlins/frown.gif

albana

Lara Croft

Miremengjes :wave:
Te frymezuar ju shoh dhe them me mendje mashallah!
LR me ka marre malli per ty.Ke humbur fare.
-Uaaaaaaaaaaaa ish bashkshorti ime i dashur-uleriu Albana dhe u hodh e gjitha mbi LR-ne e veshur me nje kostum te ri.Ai e perqafoi gjithe mall.Nuk foli thjesht futi koken mes flokeve te saj dhe ndjeu aromen e tyre.
-Si je?Ku ke humbur?Pse nuk me ke shkruar?Nuk te punon me telefoni?Fol-gumezhinte si grere Albana.LR ia plasi te qares dhe u leshua me vrap per ne banje te fshinte lotet.
Albana mbeti si e ngrire.
-Qarkullon fjala se LRse nuk i punon me-peshperiti Alinosi.
-Kush mi celulari ?
-Celulari i suratit tend.Vegla e punes moj e shastisur.
-Mos moj!
-Edhe une keshtu kam degjuar-tha Kordelja.-Prandaj nuk vjen me ne thiatro.
-Akoma me keq-tha Tea-Tani ka nisur i reh keq prostitutat qe frekuenton se thote qe ato ia kane fajin.
Albana kishte mbetur pa fjale.
-Po jeni te sigurta qe nuk i punon hic fare?-pyeti.
-Hic fare apo njecike nuk di gje une-tha Alinosi-po une them ta zbulojme.
Nje e qeshur e lige u degjua nga bari dhe 4 femra te rezikshme u nisen per ne banje.
-Kot nuk e shtruam darken ne banjo-tha Ema gjithe inat.-Sot te gjithe vuajne nga dobesimi i qeskes se ujit te holle.
Ajo u nis pas tyre pa ditur ku shkonte.

albana

Lara Croft

Prita, prita po nuk u duk njeri ketu /pf/images/graemlins/frown.gif
U merzita vetem.Qenkeni te gjithe te zene me pune.Pffffffffffff!Ca te bej une sot?Nuk kam asnje plan.Ca ben nje femer e merzitur,kur eshte vetem dhe nuk ka asnje pune :confused: :rolleyes:
:idea:
Shopping :thumbsup:

albana

Lara Croft

Fale Zotit nuk ia kam nevojen askujt.Ia plotsoj vetes tekat per mrekulli /pf/images/graemlins/wink.gif

esvathi

Primus registratum

Hi Albana ! /pf/images/graemlins/smile.gif
Nigjo a mvje e me mer edhe mu nga puna,se nuk po mu rrika fare sot ketu /pf/images/graemlins/frown.gif
Dhe po te kesh deshire ikim dhe e bejme bashkeee shoping . /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
He si thua!?..... :devil:

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iness:
[qb]
Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] :kiss: :kiss: te dyve me ka marre malli. :wave: [/qb]
Mos me puth hic se jam merzitur me ty. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif Pse :shrug: nuk kam pasur ternet deri tani cfare ke neise do te te dergoj nje email check

albana

Lara Croft

Blendi per c'depozite e ke fjalen?Depozite nafte, parash, sperme :shrug: I feel lost somehow :rolleyes:
per te shtune ca do bejme ?Ku do shkojme?

Blendi

Primus registratum

-Albana, te shtunen do dalim bashke ta bejme qefin qeder, - tha blendi me ze te larte me shume per inat te lares, - Do takohemi qe pasdite, pijme - klub - pijme. Kontrabandat bejini me kerkese qe me parpara.
-Te pifte cerrma ty, - ia ngerdhesh lara.
-Ik ti ik, puth bukuroshin e fjetur se mos zgjohet.
-Hahaha. qeshi Albana.
-C'ke mi kucke? - i pervesh lara.
-Puth bretkun se mos te benet princ., - ia prit prap ndrikulla.
Lara nuk duroi me por e zuri nga floket. Blendi nuk duroi dot me.
-Zihuni me avash se dua ta shijoj,- tha dhe e kaloi nje dore nen banak.
-Ta haj gabzerrin mer mer vesh? Mor qelbsin, mos mi hyp kacabunjt mu. - Lara e leshoi Albanen dhe iu hodh blendit ne kurriz. Ai i vuri duart pas saj dhe e ngriti peshe nga pas. Tani e kishte kalipic. cua nga stoli dhe ia mbathi nga koridori i gjate me Laren me vete si trofe lufte.
"Po une te kam shpirt mi kokderre"
-Perplasen dyert dhe u leshuan mbi njeri tjtrin me kafshime e ferkime.

(pune)

albana

Lara Croft

-Kujtoja se e cmendura isha une,po ju qenkeni bere me keq-tha Albana qe mezi po e ndiqte fillin e ngjarjeve.-Keta paskan lajthitur per ibret.
-Nuk di c'te them-tha alinosi tejet e bezdisur.
-Alinoske nuk po te ec fare me duket-i tha Albana qe e kuptoi se ne c'nivel kishte aritur mungesa e variacionit per armiken e saj te betuar.
-Semos po te ec ty!Qepe me mire.
Alinosi kishte te drejte.
-Ndizni dhe nga nje-Tha Kordelja me pakete ne dore-Ndoshta do haroni.Ose beni si une,gjuani vogelushe.Jane budallenj dhe te ndezur.Seks pa preokupime.
-Jo jo-tha Penelja-une seksin e dua me 100 komplikime.Do gjej ndonje burre te martuar.Me pelqen te zbuloj genjeshtrat qe thone dhe ti torturoj.
-Une dua vec dashnore me pare-tha Ema-Kam nder mend te shkoj ne Bahamas po me duhet nje investitor.
Albana degjonte e mahnitur shijet e cudicme dhe tha:
-Po iki njehere nga reparti.Elbeteh gjej ndonji azgan.
U ngrit dhe duke u tundur beri per nga dera kur papritur...

Goca

Primus registratum

Kalamojte e burrit te martuar te Peneles e kapen Albanen nga fustani.... :mad:

-duam karramele , duam karramele... ku i keni? /pf/images/graemlins/laugh.gif

( se cfare do them sonte , ne 4 e 30 ne tutorial, o zot na ruj se c`po me del prej goje... /pf/images/graemlins/laugh.gif , jua gadis ne darke)

Blendi

Primus registratum

-Ashtu eshte, digjen shpejt,- ia beri Blendi duke pare cigaren qe kishte arritur ne fund me dy te thithura, - cigare fallco mo, Shqiperie.
Lara shtrengonte shishen e xhinit ne gjoks. rrudhat e zemerimit ishin larguar nga ballit, buzet ishin enjur nga alkoli. Lara dukej me e bukur se kurre. Dritat e kthjellta te pasdites gjenin rrugen permes qelqeve te dritares dhe lodronin mbi fyryren e saj. Syte i ndrinin sikur ndrijne dy yje te larget, pa emra.
Blendi ndjeu nje deshire te forte per ta puthur dhe iu avit. E shtrengoi fort nga pas, dhe e ciku lehte pas veshit me buze.
Ajo nuk levizi, vetem ngriti doren dhe largoi nga syte balluket qe i rane kur ai e shtrengoi. Me syte e perhumbur jashte dritares, po mendonte dicka te magjishme. Blendi e ndjeu se ajo po perjetonte nje cast clirues.
U ul ne gjunje para saj dhe i foli, "Cpo mendon e shtrenjta ime?"
Lara i uli yte ngadale drejt tij, buzet e saj levizen por nuk nxorren ze. Atehere mori fryme thelle dhe me syte e ngulur ne syte e tij provoi te fliste edhe nje here, zeri i saj i ngjante kumbimit te ujrave me te kthjellet, fytyra e saj kishte dicka prej engjelli ndersa foli; "Me ka kap nje neps keq fare per trahana, ate po mendoja, dhe qepe te njoma po pati".

albana

Lara Croft

-Merr Albanen ne telefon.
-Je ne vete moj?
-He se e ben terhanin e mire ajo.
-E di ti sa mire gjuan ajo me garuzhde?Ne lule te ballit ta ben xhungen.
-Iiiiiiiiii!Te ka bere me hije hajvan.
-Jo degjo une friken asaj s'ia kam...
-Dengla!
-je e dehur nuk di c'flet.Pastaj ajo ka haruar te beje terhan.
-Mos-peshperiti Lara.
Filloi te qante me shtate pale lot.
-Dua terhan une.
-Ti do nje dru po ca te bej une qe jam burre me cipe.
Trokiti dera.
-Laraaaaaaaaaa!
-Ua Salua!
-Ta bej une terhanin ty yll edhe gjera te tjera sa te duash,si te duash.
-Ua-duartrokiste Lara.
Ia plasi shishen e xhinit ne dore Blendit dhe fluturoi pas Salos me gjoks te ruar.