Albana perseri mes jush

Danae

Primus registratum
Re: Albana perseri mes jush

ty ta ka fajin blendi,nuk eshte mjaftueshmerisht i keshillueshem per lesbizmin e sotem. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Danae

Primus registratum

ti merr kordelen ortake sipas meje,blendin lere ne minorance me sailorin.

lashe nam se po qesh ne nje salle plot njerez,ik mi te takofte ne kandar nje arme me pak.

Blendi

Primus registratum

He mi danae se edhe une lesbike do isha po te isha femer.

Prap ne dashuri me laren dmth.

Goca

Primus registratum

Plasi naj gjo ketu apo akoma jo... /pf/images/graemlins/wink.gif

Lare , ho mi edhe ti me Blendin eeeee ... jazek... t`gjith femnat e botes te ky i paskan syte , cer boher keshu re... :eek: do filloj t`ju terheq bishtalecat nje e nga nje te terave se po me shkaterroni shpirtin... /pf/images/graemlins/frown.gif ... bjere ketu ate koburen se du me e perdor tashi ne vend...

Danae

Primus registratum

po kur pin mica Vene,
pupupu c'e paskam pase gjithe kete llape amani.

Danae

Primus registratum

eh mi penele se une per ty po u mundosha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif edhe pak per vedi dmth...
me asht ba truni lamsh

Blendi

Primus registratum

pi moca ufull thun ti?

ku veni qe je ti penele, ku veni rrusho?

PO AJDE ME TE ARDHÇIN TRUTE E KOKES CE NA E LE TEMEN JETIME. PO AJDE ME TE ÇFAQESH CE POPULLI PER TE PARE FORMAT E TUA KA ARDHUR.
GJENE MOS AJDE CE HUMBJA TENDE ESHTE.
AMA BUDALLAÇKE PO...!

albana

Lara Croft

Festa per mirseardhjen e ndrikulles sapo kishte filluar.Ema ishte marre me organizimin,jo se pyste fort per Albanen po se donte qe te gjithe te lavderonin aftesite e saj organizative.Per festa ishte numuri nje dhe te gjithe duhet ta dinin kete.Tani te gjithe te zbukuruar prisnin per te ftuaren e nderit kur danae vuri re se Lara qe do ti jepte tufen me lule ndrikulles nuk dukej gjekundi.
-Ku eshte lara me?-pyeti Kordelen qe po pinte me dy bukuroshe tek bari.
-Ku di une - u pergjigj ajo e bezdisur.-Ne banje po shkonte kur e pashe heren e fundit.
Danae u nis per ne banje, me kete rast te regulonte dhe tangat qe sepse po e bezdisnin.Sikur ta dinte qe nuk duhej te kishte veshur tanga me ruaza dhe pantallona.Nejse, hapi deren e banjes kur degjoi nje te qeshur femre nga banja e meshkujve.U kthye e inatosur, shpertheu brenda dhe uleriu:
-Dilni qe te dy se nuk paskeni patur asnje centimeter cipe.Ka nje kufi dhe seksi.

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]

ku veni qe je ti penele, ku veni rrusho?

[/qb]
Gati me ma shti koburen kaptines eeeeee.... /pf/images/graemlins/frown.gif

Rrush kot s`du une , o 100 % o 0 ...

Yllo, une vij ku te dush ti yllo, vetem hap gojen tina... /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Penele une jam ne autobuz rrusho dhe fatmirsisht nuk jam shoferi... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E ke shkrujt edhe mas postimit te Albanes ... pse rre ashiqarit... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]
Yllo, une vij ku te dush ti yllo, vetem hap gojen tina... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sa mire qe vike mjaft te vej gojen ne perdorim.
Ta kane zili femrat e tjera vej bast.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]
Yllo, une vij ku te dush ti yllo, vetem hap gojen tina... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Sa mire qe vike mjaft te vej gojen ne perdorim.
Ta kane zili femrat e tjera vej bast.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Ene cunat ene gocat.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Se mos ve ne perdorim vetem gojen e le mas dore gjojnat e tjera, se llafet eshumta jane fukarallek... /pf/images/graemlins/wink.gif

:lol:

Blendi

Primus registratum

Ua! çosht ai llaf mi adashe. Mu qe me kane dhene medaljen "Qen i Punes".
Masnej, po flisja per gojen si kafshus, jo si zhurmus.

Danae

Primus registratum

ju jeni si tip reklamash.
po mbyllini perdet se jeni ba nje treshe qe pupupu c'oprientuat programin e thiatros:p

Goca

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wink.gif E mora vesh... po " Qen i punes" osht stil teper standart... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb]
Fillimisht postuar nga Fasligen:
[qb] jeni ba nje treshe [/qb]
Threesome... :eek:
Yhyyyyyyyyyyy /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
ndrikulla me kullonjese... /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

Nusja ime e dashur sa me kishte marre malli per ty .

ste kam tradhtuar per asnje cast.mund te pyesesh ke teduash .

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Treshe??? Penelja jashte nga krevati im. /pf/images/graemlins/tongue.gif C'mbetet brenda /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ho mi dreq se do luj rolin e atij te urtit... /pf/images/graemlins/laugh.gif , s`do nigjohem hic... /pf/images/graemlins/wink.gif .
Pse ke frike nga eksperiencat e reja ti Lare? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ene ngjo se jemi te krevati i Blendit, mos urdheno shume ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

o nane po me dalin lot nga te qeshurit.
lara ka marrre fshesen ne dore
hahahaha